Roshi
Roshi
Za obrazę masz minus pięć
Dawaj typ, bo ciasno sie zrobilo w czolowce na ostatnia kolejke

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za obrazę masz minus pięć

To akurat prawda, bywały zaliczane dłuższe opóźnienia. Tutaj typ podany o 23:04 czyli jeszcze przed pierwszą walką, która zaczęła się o 23:05.Musiałem dokończyć pisanie relacji z walkiTakie drobne spóźnienia zawsze zaliczam
![]()
Pozno troszke...
Tu też racja, bo regulamin mówi jasno: podanie typu po godzinie rozpoczęcia gali będzie oznaczało brak przyjęcia typu.Halo halo
Reguły to reguły...
![]()
Jako, że jest ostatnia kolejka to tak samo jak kiedyś, tym razem też dopuszczam wysłanie typu mailem. Mailem oczywiście do mnieDawaj typ, bo ciasno sie zrobilo w czolowce na ostatnia kolejke![]()

w głowie sie poprzepracało po tym ślubie.. a mowilem ze to kiepski pomyslJako, że jest ostatnia kolejka to tak samo jak kiedyś, tym razem też dopuszczam wysłanie typu mailem. Mailem oczywiście do mnie
Także wybrany typ wyślę do siebie mailem i po gali dam znać kto podał jaki typ![]()

Jutro mam wolne, to będę patrzył dopiero

Też w to wjeżdżam prawdopodobnie, czekam tylko na wagę żeby zobaczyć różnicę gabarytu.De Andrade
Nie zapomnij o podaniu typu, żebyś później nie pisał, że jednak wygrałeś sezonJutro mam wolne, to będę patrzył dopiero
a Ty?![]()
Przecież wiesz dobrze że przy ominięciu powinno być 0.00Nie zapomnij o podaniu typu, żebyś później nie pisał, że jednak wygrałeś sezon
Kolega subskrybent? Zakładaj tematAilín Pérez

Ernesta 1.64 - 2.23 Regina Tarin125 lb: Ernesta Kareckaite 1.31 - 3.37 Sofia Montenegro
Ale co teraz to już za późno! Najlepsi gracze już oddali typyErnesta 1.64 - 2.23 Regina Tarin