Kacper Koziorzębski
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pozno troszke...Michel Pereira

Halo halo

Musiałem dokończyć pisanie relacji z walkiHalo halo
Reguły to reguły...
![]()
Takie drobne spóźnienia zawsze zaliczam 
żółwia jak wypierdoliło
![]()

żółwia jak wypierdoliło
![]()
Ogólnie to muszę powiedzieć przed Szanownym Gronem Dżentelmenów że czuje się trochę oszukany...żółwia jak wypierdoliło
![]()

Biednemu zawsze wiatr w dupe i chuj w oczyOgólnie to muszę powiedzieć przed Szanownym Gronem Dżentelmenów że czuje się trochę oszukany...
Jedna kolejkę opuściłem, bo i ciężki tydzień wtedy miałem co za tym idzie - nie postawiłem 'kasy' na typ, a został mi zabrany...
Tymczasem nasz szanowny Pan Moderator stawia po czasie, a wcześniej gnębił biedulki, które tak właśnie pograly i nie ma tematu...
I zobaczcie kto dzięki temu jest na szczycie tabeli...?
![]()

Biednemu zawsze wiatr w dupe i chuj w oczy![]()

Po 7 tłustych sezonach musi przyjść 7 chudychErik Silva 5.90
Niesamowita sprawa, nic nie trafiłem w tym sezonie...
Warszawski Antek już nie jak Wilku WDZ
Ewidentnie wyszedłem z formy![]()

A to zaraz ci dodam 10 punktów za to że nie dodałeś typu, luzikOgólnie to muszę powiedzieć przed Szanownym Gronem Dżentelmenów że czuje się trochę oszukany...
Jedna kolejkę opuściłem, bo i ciężki tydzień wtedy miałem co za tym idzie - nie postawiłem 'kasy' na typ, a został mi zabrany...
Tymczasem nasz szanowny Pan Moderator stawia po czasie, a wcześniej gnębił biedulki, które tak właśnie pograly i nie ma tematu...
I zobaczcie kto dzięki temu jest na szczycie tabeli...?
![]()

A to zaraz ci dodam 10 punktów za to że nie dodałeś typu, luzik![]()

Za obrazę masz minus pięć![]()
Jesteś większym łgarzem niż rumun![]()