q.
Maximum FC Super Heavyweight
Przepraszam wszystkich Polaków. Brawo Iwo.Ibo Aslan 2.50 - TSSSOOO??? żeby mnie tylko los nie pokarał, jak to ma w zwyczaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przepraszam wszystkich Polaków. Brawo Iwo.Ibo Aslan 2.50 - TSSSOOO??? żeby mnie tylko los nie pokarał, jak to ma w zwyczaju.
Dobra Madej, resetujW tym sezonie nie bierzemy jeńców i zaczynamy z grubej rury
Merab Dvalishvili 1.22![]()

Dobra Madej, resetuj![]()
ja jebie tylko 3 osoby zostaja![]()

No nie trzy. Za Janka i Guskova są zwroty i to pozostawia te osoby w LMSja jebie tylko 3 osoby zostaja![]()

Ja tam bym ich wywalił,remis to remisNo nie trzy. Za Janka i Guskova są zwroty i to pozostawia te osoby w LMS![]()

@Jakub Madej chciałbym zgłosić reklamację. Patrzę rano na wyniki i widzę że trafiłem, o co kaman?
View attachment 134832

W rozpisce z kursami jest jeden Jan@Jakub Madej chciałbym zgłosić reklamację. Patrzę rano na wyniki i widzę że trafiłem, o co kaman?
View attachment 134832

W rozpisce z kursami jest jeden Jan![]()
Rozważam zgłoszenie oficjalnego protestu. Proponuję niezależną trzyosobową komisję w składzie @Roshi @Papieżak i @Miskatonic którzy rozpatrzą odwołanie. Sprawdzę jak dokładnie wygląda procedura odwoławcza i podejmę finalną decyzję.
.A to proszę, niech decydują.Rozważam zgłoszenie oficjalnego protestu. Proponuję niezależną trzyosobową komisję w składzie @Roshi @Papieżak i @Miskatonic którzy rozpatrzą odwołanie. Sprawdzę jak dokładnie wygląda procedura odwoławcza i podejmę finalną decyzję.
Będziemy w kontakcie.
A to proszę, niech decydują.
Ja również, nie bez powodu od razu tam serduszko dałem...Rozpatrzam na korzyść @Clemenza08![]()

Królu cygański to tylko świrki, wiadomo że typowany był BłachowiczNo bez jaj. Wcześniej takie typy z wiadomych względów nie przechodziły.
Nie róbcie precedensu bo się potem popierdoli jak będą na cwaniaka wybierać Zhang albo Yan gdzie takich nazwisk to czasem kilka na karcie jest.
.Królu cygański to tylko świrki, wiadomo że typowany był Błachowicz.

Nie ma to jak cygan z dobrych ludzi robi cyganów....
bałem się że i tutaj kasta sędziowska będzie drukować wyniki

Popieram.No bez jaj. Wcześniej takie typy z wiadomych względów nie przechodziły.
Nie róbcie precedensu bo się potem popierdoli jak będą na cwaniaka wybierać Zhang albo Yan gdzie takich nazwisk to czasem kilka na karcie jest.