Mam Pewniaka Mam Pewniaka [Edycja II] - Sezon 2

Kto mi może wyjaśnić, czemu jest aż 1.70 na Volkanovskiego? Czy on nie wygrał każdej rundy ostatnio z Lopesem i to znacząco?
Bo wszedłbym na grubo, ale śmierdzi mi ten kurs.

Kto mi może wyjaśnić, czemu jest aż 1.70 na Volkanovskiego? Czy on nie wygrał każdej rundy ostatnio z Lopesem i to znacząco?
Buki uważają że ząb czasu go dopadł. Widziałem gdzie porównania no i rok temu wyglądał lepiej na zdjęciach, niż teraz.

A ty jako doświadczony forumowicz to wiesz że z czasem nie wygrał nawet Jose Aldo.

Kwestia taka, czy to wydarzy się już dzisiejszej nocy?

Może po ostatniej wygranej Diego nokaucie na Silvie, który ostatnio ładnie rozprawił się z Alanem. Pozatym chyba po przegranej z Islamem i nokaucie od Topurii nadal mają gdzieś w świadomości, że szczęka Volka może być łatwiejsza do naruszenia a Diego ma czym uderzyć. Ogólnie widzę podobny scenariusz, ale jak wspomniałeś coś dziwnie niepokojący kurs.

Tez sie troche dziwie tym bardziej ze walcza w Australii pierwsza wygral i wcale to nie bylo to tak dawno. Z drugiej strony lopez jest twardy mimo ze sporo przyjal caly czas parl do przodu i nawet kilka razy mocno zlapal ciosami volka nawet go lekko podlaczyl. Gosc jak najbardziej moze skonczyc volka i te 4.50 na lopeza przed czasem wcale zle nie wyglada.kursy wyrownane i walka tez raczej taka bedzie, ja raczej sklaniam sie ku kolejnej decyzji w strone Volkanovskiego ale po blizszej walce niz tej kwietniowej..

2.23 Torrez Finney

Zastępstwo Teixeira
welcome.gif
to NT
teraz możesz uczciwie porywalizować

Mam Pewniaka s02e07
UFC Fight Night: Bautista vs Oliveira

Walka wieczoru:

135 lb: Mario Bautista 1.51 - 2.53 Vinicius Oliveira

Karta główna:

125 lb: Amir Albazi 3.78 - 1.26 Kyoji Horiguchi
265 lb: Jailton Almeida 1.64 - 2.23 Rizvan Kuniev
185 lb: Michał Oleksiejczuk 1.27 - 3.68 Marc-Andre Barriault
135 lb: Jean Matsumoto 3.32 - 1.32 Farid Basharat
205 lb: Dustin Jacoby 1.47 - 2.63 Julius Walker

Karta wstępna:

170 lb: Alex Morono 5.25 - 1.15 Daniil Donchenko
170 lb: Nikolay Veretennikov ?.?? - ?.?? Niko Price
115 lb: Bruna Brasil 2.38 - 1.57 Ketlen Souza
135 lb: Said Nurmagomedov 1.93 - 1.83 Javid Basharat
125 lb: Cong Wang 1.26 - 3.78 Eduarda Moura
135 lb: Muin Gafurov 1.83 - 1.93 Jakub Wikłacz
135 lb: Priscila Cachoeira 2.33 - 1.59 Klaudia Syguła

@kraks @ninja @Wolf @q. @TheAwesomeOne @Siedem @Reptile @Jakub Madej @Endrju Golara @TheNotoriusAdam @Roshi @Hellah @Mickap @Miskatonic @Clemenza08 @Senator Kozioł @Joker @Bambosze @GypsyKing @kapitanameryka @Papieżak @Evo @SigisMundis @Zuku @Warszawski Antek

Back