SigisMundis
WSOF Welterweight
Vitor Petrino 1.30 (rez. Lucas Almeida 2.15)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gala od 22Alvarez
Rez. Gamrot

To teraz będzie ulubiony weekend wszystkich, czyli KSW + UFC
.U mnie miał być ofli ale splamiłem zbroje i poszedłem bezpiecznie.Huj by to strzelił. Się dałem ponieść emocjom i Gamera typowałem. Wcześniej tego w ogóle nie brałem pod uwagę i miał być Figi. Na co mi to było.
Ja to samo, chciałem grać Figueiredo, nawet kumplowi wysyłałem na początku tygodnia i mu mówię "weź ten kurs zobacz, przecież to okazja". Ale wsiadłem w ten hype Gamrota, nakręciłem się na walkę, liczyłem, że tu się stworzy mocna historia, a Oliveira po nokaucie od Topurii będzie inny. No ale wyszło, jak wyszłoHuj by to strzelił. Się dałem ponieść emocjom i Gamera typowałem. Wcześniej tego w ogóle nie brałem pod uwagę i miał być Figi. Na co mi to było.

Nawet moja klątwa nic nie dałaJa to samo, chciałem grać Figueiredo, nawet kumplowi wysyłałem na początku tygodnia i mu mówię "weź ten kurs zobacz, przecież to okazja". Ale wsiadłem w ten hype Gamrota, nakręciłem się na walkę, liczyłem, że tu się stworzy mocna historia, a Oliveira po nokaucie od Topurii będzie inny. No ale wyszło, jak wyszło![]()

musisz zakladki przeklikac bo domyslnie jest ustawione na LMS z ktorego juz odpadlesDlaczego nie mam wpisanego Figuereido?
Tak myślałem, na telefonie słabo się to przełącza.musisz zakladki przeklikac bo domyslnie jest ustawione na LMS z ktorego juz odpadles
Chytry znowu traci...Luque
zast. Figgy

Pierdole te KSW jakieś kurwa gónwo typujemy zamiast skupić się na poważnych galach.
Ja tu składam protest i chuj, proszę to WYRZUCIC z zabawy.
Amatorzy co odpadli w pierwszej kolejce głosu nie mają

Amatorzy co odpadli w pierwszej kolejce głosu nie mają![]()