GroszMC
Bellator Heavyweight
sugerujesz że @Dzihados ma poniżej 190? Kwestionujesz jego ‘premium’?Chyba żonie drzewka jednak się nie spodobały...
View attachment 145998
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
sugerujesz że @Dzihados ma poniżej 190? Kwestionujesz jego ‘premium’?Chyba żonie drzewka jednak się nie spodobały...
View attachment 145998
hue hue, katalpy, ładne przez 2-3 miesiące w roku, kwiecień, maj już prawie wszystko kwitnie, a katalpa wciąż suchy badylChyba żonie drzewka jednak się nie spodobały...
View attachment 145998

hue hue, katalpy, ładne przez 2-3 miesiące w roku, kwiecień, maj już prawie wszystko kwitnie, a katalpa wciąż suchy badyl
![]()

Ja mam takie na sprzedażUdało się sprzedać czy nadal tam leżysz ?
![]()
No właśnie, każdy na cohones powinien mieć takie z zawiązaniem przy kolanach, żeby Miecz Zygfryda nie skrobał pięty...
nie wiem jaki ma wzrost, ale nosi długie spodnie i buty za kostkę żeby Miecz Zygfryda nie skrobał pięty...sugerujesz że @Dzihados ma poniżej 190? Kwestionujesz jego ‘premium’?
Ja ostatnio to nawet chodzę z taczką, domyśl się dlaczego ;)nie wiem jaki ma wzrost, ale nosi długie spodnie i buty za kostkę żeby Miecz Zygfryda nie skrobał pięty...
Ja ostatnio to nawet chodzę z taczką, domyśl się dlaczego ;)

jakiś pro tip gdzie się w drzewka zaopatrywać? Mojej też się zachciało...Ja mam takie na sprzedaż
nie no żartuje, dziś albo jutro będą wsadzane w ziemię
View attachment 146006
Ja mam na obrzeżach miasta ogrodniczy z sadzonkami to tam bioręjakiś pro tip gdzie się w drzewka zaopatrywać? Mojej też się zachciało...
Do tego - czym mogę się odgradzać od sąsiadów, by niekoniecznie był to płot, a żeby to wyglądało i może nawet dobre dla zdrowia było?
a nie jest uważana za gatunek inwazyjny i jest tosyczna/trująca dla zwierzaków?Ja mam na obrzeżach miasta ogrodniczy z sadzonkami to tam biorę
A do odgrodzenia od sąsiada np laurowiśnia.
Wpisz w gogle co zamiast tui i będziesz mieć pełno drzewek czy krzewów do wyboru. Są też wysokie trawy takie na 2 m i wyższe