cRe PRIDE FC Middleweight Dec 26, 2022 #605 Ja nawet nie zgadłem. Zupełnie w inną stronę poszły moje myśli.
Chujcew UFC Bantamweight Dec 27, 2022 #610 Szybko dobre litery znalazłem, ale i tak nie było łatwo. Będzie tak sobie dziś Spoiler
Chujcew UFC Bantamweight Dec 28, 2022 #615 Ja za czwartym, powinno być próbę szybciej gdybym myślał lepiej. To będzie taki sobie dzień.
Rododendron UFC Light Heavyweight Dec 29, 2022 #617 Ja dziś najlepsza próba od kilku dni. Przez cały okres świąteczny to od czwartej do szóstej Spoiler: Słowo na dziś
Ja dziś najlepsza próba od kilku dni. Przez cały okres świąteczny to od czwartej do szóstej Spoiler: Słowo na dziś
Chujcew UFC Bantamweight Dec 31, 2022 #626 Tak sobie dziś będzie, znaczy dojebie nas w robocie przed nowym rokiem Spoiler
PaulPGR UFC Middleweight Jan 1, 2023 #627 Pierwsze w tym roku jak na spore ilości alkoholu w żyłach wyszlo zajebiście Spoiler
zoom UFC Middleweight Jan 1, 2023 #629 Wczoraj zapomniałem :( dziś tak sobie, ale patrząc na przyjęta ilość alko to nieźle myślę Spoiler
Chujcew UFC Bantamweight Jan 1, 2023 #630 Trudno było mi dziś znaleźć wskazówki. To będzie zły dzień, ale chociaż bez kaca, bo ja umiem pić Spoiler
Trudno było mi dziś znaleźć wskazówki. To będzie zły dzień, ale chociaż bez kaca, bo ja umiem pić Spoiler