Rododendron
UFC Light Heavyweight
Też musiałem pokombinować chwilę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
worldle.teuteuf.fr
Ja nie, kilka razy zagrałem.Pany a w to ktoś gra? Wrzucał ktoś ostatnio
![]()
Worldle - Guess the Country
A daily geography game where you guess the country from its shape and get clues with every attempt. Play daily or explore the archive.worldle.teuteuf.fr
Dzisiaj jest w chuj proste
hiszpania
No i po zgadnieciu jest runda bonusowa, trzeba odgadnąć kraje sąsiadujące z tym który wczesniej zgadliśmy. No i za chuja, co bym nie wpisał to błąd(kolejność zgadywania nie ma znaczenia) nawet z otwartymi mapami w karcie prywatnej sprawdzałem kilka razy (bo się ciastka nie zapisują i można dowoli zgadywać po zamknięciu przeglądarki)
jedynie giblartar jako poprawny łapie
Bo musisz wpisywać po angielsku, nie pytaj mnie czemu, też nie widzę logiki. :)Pany a w to ktoś gra? Wrzucał ktoś ostatnio
![]()
Worldle - Guess the Country
A daily geography game where you guess the country from its shape and get clues with every attempt. Play daily or explore the archive.worldle.teuteuf.fr
Dzisiaj jest w chuj proste
hiszpania
No i po zgadnieciu jest runda bonusowa, trzeba odgadnąć kraje sąsiadujące z tym który wczesniej zgadliśmy. No i za chuja, co bym nie wpisał to błąd(kolejność zgadywania nie ma znaczenia) nawet z otwartymi mapami w karcie prywatnej sprawdzałem kilka razy (bo się ciastka nie zapisują i można dowoli zgadywać po zamknięciu przeglądarki)
jedynie giblartar jako poprawny łapie
#teamgazdaWidzę, że prawie wszyscy za piątym. Ja też, to nie będzie dobry dzień.
I ja też debil gazda użyłem przed jazda