Lexy Chaplin o MMA: Brakowało mi celu w życiu ale pieniądze też odgrywały dużą rolę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lexy Chaplin o MMA: Brakowało mi celu w życiu
Nie wiem, ja tam lubię jak sobie liżąTa walka to stypa jak chuj, prawie sobie pizdy lizały z szacunku
Nie rozumiem fenomenu ‚trenerów’ anzora i tego drugiego od pudziana. Ich ‚podopieczni’ nic nie pokazują po treningach z nimi, stójka leży a oni maja chyba najwiecej prywatnych treningów w stolycy. Ktoś mi to może wyjaśnić?
Lexy to najbardziej miałka postać w polskim internecie.
Change my mind.
Nie.A to ty śledzisz ją na YT ?![]()
![]()
No dobra, ale dalej nie rozumiem dlaczego trenują ludzi mając takie hujowe wyniki!?Może dlatego, że są jednym z głównych twarzy trenerskiej klubu WCA , który jest najpopularniejszym klubem w Wawie.
Po drugie freak nie musi robić aż tak wielkiego researchu, bo czy to Anzor czy to inny X to go zbytnio nie rusza.
Ona jest zjebana, psioche pokazywała Natsu a nie rajstopaMa ktoś zdjęcie jej psiochy?![]()
Tfu na ta szmule
Wyprzedziłeś mnie z tym
Ja to nie wiem czy dzieciaki, dla których tego typu maniury są inspiracją to powstały przez anal, czy dzielnie spierdoliłī przez dziurę w kondomie z dużą ilością środka plemnikobójczego... Cała ta Ekipa i 3/4 innych podobnych tworów jebią naiwniaków na hajs, a jak zostanie to udowodnione (np przez Wardęgę), to zamiast się wkurwić na tą stronę, którą przycięła w chuja - szturmują w komentarzach i wiadomościach.
Idiotyzm.
Robiom dodatkowy serwis . Płeć nie ma znaczenia odkąd stała się deklaratywna . Robisz dobrze facetowi bo powiedział ze jest babom. Jest gitNie rozumiem fenomenu ‚trenerów’ anzora i tego drugiego od pudziana. Ich ‚podopieczni’ nic nie pokazują po treningach z nimi, stójka leży a oni maja chyba najwiecej prywatnych treningów w stolycy. Ktoś mi to może wyjaśnić?