Miskatonic
Vale Tudo Championship
Ten avatar i te zegarki...Tak mi się nie spodobał, że nawet go nie założyłem na łapę tylko od razu zwrot. Ale już zamówiony kolejny więc będzie przewózka na mieście![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ten avatar i te zegarki...Tak mi się nie spodobał, że nawet go nie założyłem na łapę tylko od razu zwrot. Ale już zamówiony kolejny więc będzie przewózka na mieście![]()

Michał Makrela i szczecińska szkoła swaguTen avatar i te zegarki...![]()

Atmosfera się zagęszcza

Mordo nie dzwoń tam żeby ich jebać.no cóż, jebac DHL ale tylko lekko

Zarzuć, pośmiejemy się razem ;)Tak mi się nie spodobał, że nawet go nie założyłem na łapę tylko od razu zwrot. Ale już zamówiony kolejny więc będzie przewózka na mieście![]()
Nawet tacy o karmelowej karnacji?Od kurierow to prosze sie odjebac, nie kradna![]()

Ciapatuchy to nie kurierzy.. to nawet nie ludzieNawet tacy o karmelowej karnacji?![]()
![]()

Kochajcie polskich kurierów: Duda powinien twórcy Inpostu nadać tytuł szlachecki, że dzięki niemu nie ma czegoś takiego w Polsce, na pewno w dużej skali
Hermes ZŁO, DIABEŁ NIE FIRMA
Od siebie mogę dodać, że jeśli latacie samolotem i myślicie, że wasze bagaże będą "delikatnie" traktowane podczas przeładunku to -tam to dopiero chłopaki mają zabawę![]()

Hermes ma taką złą opinię, ale z polskimi kurierami jeszcze nie miałem problemów. Nawet były spore procesy w DE kurierów Hermesu za kradzieże paczek. Od ludzi w UK też słyszałem legendy o HermesieZalezy od kuriera, ja tam np nie napierdalam paczek... chyba ze zasluza![]()