Roshi
Roshi
Jaka traumą!?Trzymaj się tam z tą trauma mistrzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jaka traumą!?Trzymaj się tam z tą trauma mistrzu
Świruje przecieżJaka traumą!?
WiemŚwiruje przecież
Niefart? to się nazywa niefart, druga drużyna cisla całą trzecia tercję żeby wygrać no i się odkryła...
Faktycznie tylko od Boga zależy
Czy to oznacza, że bardziej wierzysz w zwycięstwo Dolidze, niż w Edwards'a?
Postawiłem Edwardsa też, liczę że tym razem udusi EPOCzy to oznacza, że bardziej wierzysz w zwycięstwo Dolidze, niż w Edwards'a?
To tak jak mnie triple, chyba pierdole spróbuję jeszcze dublami pograć bo wiele dużych kursów mi wchodzi tylko kwestia doboru do paryzachłanność, mnie zgubiło pazerne stawianie Edwards przed czasem w kilku zakładach, kurwa 4 kupony w pizdę z zarobkiem z 4k, mogłem dać normalne zwyięstwo
Maia jedynie dała tak zarobić, że 40zł do przodu na kilka piw
Jebał to pies, musiałem jakieś gówno dorzucic.... IZYDOR na czacie pisali... Eh
Jebał to pies, musiałem jakieś gówno dorzucic.... IZYDOR na czacie pisali... Eh
A miałem się pytać dlaczego ze specjalisty od NHL stałeś się ekspertem od 2 ligi GreckiejJebał to pies, musiałem jakieś gówno dorzucic.... IZYDOR na czacie pisali... Eh
Bierzcie i jedzcie
Niestety N.Jersey zagralo fatalnie, przy Montrealu niewiele zabrakło, czutka była bardzo dobra przy faworyzowanych mocno Bizonach.
Na podwojenie stawki:
-Raków Częstochowa 1X ,Medvedev (tenis) ,Kubiszyn (HL) , Labryga (HL), Shore (UFC).
Wydaje sie, ze bedzie bliskie spotkanie. Carter niedawno wygral German Masters, a Wilson zawsze ma problemy z powiedzmy top20. Masz jakies ciekawe info, ze grasz w tym kierunku?
Snooker- Carter vs Wilson 2 -1.7