Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A coś Ty za jeden, albo @Anonymous. Jesteście znani poza forum? To że tu jesteście dłużej nie czyni was lepszymi, ani tym bardziej, bardziej obeznanymi z MMA.a co to za jeden?![]()
czarnuchA coś Ty za jeden
tak u siebie na dzielnicyJesteście znani poza forum?
okTo że tu jesteście dłużej nie czyni was lepszymi, ani tym bardziej bardziej obeznanymi z MMA.
jakie pogardliwe? nie znam goscia od jakiegos portalu i to jest pogardliwe? czepiasz sie@yonigga Rozumiem instynkt stadny, ale to jest forum publiczne, a nie zamknięta grupa dla znajomych, więc darujcie sobie takie głupie wypowiedzi, bo to wygląda co najmniej śmiesznie, i nie świadczy najlepiej o kimś kto wygaduje takie pogardliwe treści.
Tak, bo automatycznie traktujesz gościa jak nic nie znaczącego człowieka, który najlepiej nie powinien mieć prawa głosu, "bo jest krótko na forum", i tylko z tego powodu jest zdyskredytowany, i uznany ze niegodnego, lub nie wystarczająco obeznanego w MMA, żeby móc się wypowiadać. Ciekawi mnie co trzeba zrobić, żeby dołączyć do waszego jakże ekskluzywnego "Ku Klux Klanu"?jakie pogardliwe? nie znam goscia od jakiegos portalu i to jest pogardliwe? czepiasz sie![]()
wmawiaj mi dalej to moze w to uwierzeTak, bo automatycznie traktujesz gościa jak nic nie znaczącego człowieka, który najlepiej nie powinien mieć prawa głosu, "bo jest krótko na forum", i tylko z tego powodu jest zdyskredytowany, i uznany ze niegodnego, lub nie wystarczająco obeznanego w MMA, żeby móc się wypowiadać.
Twoja rozmowa z @Anonymous bardzo wyraźnie pokazuje to co opisywałem, nawet jeżeli nie jesteś tego świadomy (w co wątpię), to tak jest.wmawiaj mi dalej to moze w to uwierze![]()
spierdalaj pan@billmurray podoba Ci się ? Nie chciałbyś na avatar ?![]()
spierdalaj pan
Idą łeb w łeb
Albo pizda w pizdę![]()
nieakutalne. jest już oponentZakład o awatar na miesiąc.
Walentynka wygrywa. Kto jest w stanie poświęcić swój awatar dla Aśki.
Dawaj na ring
Ja się nie chce zakładać o awatar, tylko o pieniądze.nieakutalne. jest już oponent
Props za jaja i podejście do tematu. Niestety jestem ostatnią osobą do tego typu zakładów na forum :)Ja się nie chce zakładać o awatar, tylko o pieniądze.
przekonałeś mnieTwoja rozmowa z @Anonymous bardzo wyraźnie pokazuje to co opisywałem, nawet jeżeli nie jesteś tego świadomy (w co wątpię), to tak jest.