Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wrzosek @2,50 -
Narkun @2,50 +
Wylapalem Narkuna po 2.85 pod koniec 1 rundy. Czasami buki to jednak "Janusze"...
Gamed Parnasse - @3.89
Wylapalem Narkuna po 2.85 pod koniec 1 rundy. Czasami buki to jednak "Janusze"...
Warto było wykupić ta galę. Jedna z najlepszych w historii, jeśli nie najlepsza. Zresztą było to już widać po rozpisce. A 40 złotych za obejrzenie na żywo jak odchodzi Sensei to qrwa darmoszka. Dzięki Mamed za wszystko. A Żyrafa do UFC czym prędzej. Można go lubić albo nie, ale takiego potencjalu polskie MMA chyba jeszcze nie widziało. Rozpisalem się raczej nie w tym temacie co trzeba, ale ja uczuciowy chlopak jestem i lubię się zapomnieć.
Jeszcze na marginesie, wracając do zakładów, to przy werdykcie byłem przekonany, że porobią Tomka w imię trylogii. Nic takiego nie miało miejsca za co chwała KSW. Nie hejtujcie. Sam nigdy nie przypuszczalem, że napiszę kiedykolwiek takie zdanie.
taki ze mnie wyjadacz, a dalej popelniam amatorskie blédy.
czyli co dokładnie?
Dalem kontrę takiej wysokości, zeby zwróciła mi się goła stawka, zamiast skontrować w taki sposób, żeby w przypadku wygranej Narkuna przyciąć na nim trochę kasy. Jako że Mamed zamykal mi kupon z zyskiem ~160£, mialem do tego niezłą okazję, tylko zamiast wróbla w garści wybrałem obsrany gołębi dacb.
Po pogrubionych fragmentach i nicku jestem pewien, że na forum zawitał Eryk Lubos.![]()
Szymański -vs- Torres walka wieczoru @ 7.00
Trzy kolejne walki zakończą się nokautami @ 10.00
Mamed + Soldić przed czasem @ 2.22