Na samej górze posta masz taką małą grafikę i napis, np."przeciągnij ołówek do koła". Musisz złapać taki obrazek, upuścić w kole i wtedy pokażą się pełne linki do pobierania.
Jak ktoś już wcześniej zauważył białe napisy są trochę dziwne. Moim zdaniem nie pasują do reszty ale ogólnie to REWELACJA. KSW może zwolnić tych swoich speców od trailerów i śmiało Ciebie zatrudnić.
Nie powiedziałem, że mi się trailer nie podoba tylko, że napisy nie pasują do reszty. Daj może mniejsze w lewym dolnym rogu najlepiej z jakimś małym efektem i pewnie to fajniej będzie wyglądać. A ogólnie to tak jak napisałem REWELACJA jak dla mnie.
hehe :D po pierwsze nie jestem pełnoletni (co można wywnioskować z mojego nicku na youtube), po drugie to oni z vitaminaCinema wspolpracuja juz od dawna, a po trzecie to kto by mnie poparł :D aczkolwiek pomarzyć zawsze można :)
My byśmy cię poparli, ja mam w nicku 25, i nie oznacza to roku mojego urodzenia, ani wieku, tylko nr dziennika z Technikum, bo miło wspominam chwile tem spędzone. Ja bym z takim talentem coś robił.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.