KSW 121: Vojčák vs Wójcik (19.09.2026)

kraks

Maximum FC
Super Heavyweight
1789287622430.png

1789287645849.png

U mnie Michalski juz pograny i zamyka kupony na calkiem ladna sumke.
Cukier zje Paczuskiego samym doswiadczeniem.
Na Fortunie aktualnie mozna go zlapac po 1.57, Betclic 1,45.
:bleed:

Ale jak to - przecież było mówione nie raz, nie dwa, że Paczuski to światowej klasy kickbokser!

Tak więc zapierdoli rywalowi KaOsa prędziutko, już w 1 rundzie :fly:

Vojcak przez cokolwiek przed czasem. To znowu jest missmatch dla Wójcika i koszmarne zestawienie. Wójcik i Gwóźdź w wywiadach już mówili, że Marcin raczej będzie wracał do półciężkiej, no ale przyszła nagle oferta i widocznie zmienili zdanie. Vojcak znowu będzie zbijał do ciężkiej i w dniu walki będzie ważył koło 125 kilogramów, a Wójcik będzie pewnie ważył koło 105 kilogramów. Nie da się w wadze ciężkiej przeskoczyć takiej różnicy.

Vojcak przez cokolwiek przed czasem. To znowu jest missmatch dla Wójcika i koszmarne zestawienie. Wójcik i Gwóźdź w wywiadach już mówili, że Marcin raczej będzie wracał do półciężkiej, no ale przyszła nagle oferta i widocznie zmienili zdanie. Vojcak znowu będzie zbijał do ciężkiej i w dniu walki będzie ważył koło 125 kilogramów, a Wójcik będzie pewnie ważył koło 105 kilogramów. Nie da się w wadze ciężkiej przeskoczyć takiej różnicy.
No ja do końca nie jestem przekonany co do tego. Wójcik jak wytrzyma pierwsze ataki może to wygrać.

Zadora underdog? Dziwne. Czysto sportowo ten samuel nie ma podjazdu, tylko nie wiadomo czy Zadzior Pro Fighter się nie rozsypie po pierwszej lepszej wymianie bo to przecież chodząca szklanka jest, a i lubi marudzić między rundami że nie wychodzi dalej więc psycha podobnie szklana jak ciało.

Chuj tam, ważne żeby było śmiesznie.

U mnie Michalski juz pograny i zamyka kupony na calkiem ladna sumke.
Cukier zje Paczuskiego samym doswiadczeniem.
Na Fortunie aktualnie mozna go zlapac po 1.57, Betclic 1,45.
:bleed:
Michalski zrobil swoje :Duke3d:

Back