Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja tam Brichty nie tykam. Kaczmarczyk ostatnio ładnie zaskoczył z dobry gameplanem na szansę to ugracTrimpelek
Vojcak + Brichta + Rusiński
Pewnie że ma.Ja tam Brichty nie tykam. Kaczmarczyk ostatnio ładnie zaskoczył z dobry gameplanem na szansę to ugrac
przez pryzmat DeFryty?Dlaczego Vojcak? Ja widzę Wrzoska jako faworyta
Były rano wyższeKacprzak znowu nie zrobil wagi i zaczyna z odjetym punktem. Remis widzialem na Superbecie, ale kurs tylko 6.00

Jacek jak czyha na okazje
Ile już straciłeś na te remisy? Wszedł Ci jakiś?Zostaw
Zostaw, albo jeden wypłac a jeden zostaw win - win
Jeszcze nie wszedł żaden, nie było remisu jeszcze. Rzucam 50 złotych jak się trafi jakiś ujemny punkt, ale odpuszczałem w kilku walkach też, jak nie widziałem sensu tego grać.Jacek jak czyha na okazjeIle już straciłeś na te remisy? Wszedł Ci jakiś?
A ty śmieciu znalazłeś już stówę na dzieciaka że Jackowi liczysz remisy? Pizdę utkaj raz na dobre albo zakład zamknij.Jacek jak czyha na okazjeIle już straciłeś na te remisy? Wszedł Ci jakiś?
Masaev + UFC?Co tu grać panowie????
Masaev przed czasem
Samociuk
Wrzosek
+ legierski ??
Trimpelek
Vojcak + Brichta + Rusiński

NIE SZALEJ Z TYM SAMOCIUKIEM CZESKI HOKEISTA GO MOŻE OBSKOCZYĆ NA NOGACHSamociuk
Mieszkam w Twojej zrytej bani za darmo cygański pecieA ty śmieciu znalazłeś już stówę na dzieciaka że Jackowi liczysz remisy? Pizdę utkaj raz na dobre albo zakład zamknij.

Mieszkam w Twojej zrytej bani za darmo cygański pecie![]()