Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czy Deux znowu da zarobić?
UKRA jak widzicie polischuka?
No właśnie i kaukaski Cygan go jakoś trafi i będzie po Plastinio,Im więcej materiałów przed KSW oglądam, tym bardziej wydaje mi się, że Pawlak i jego team narzucają sobie presję walką z Mamedem, powtarzając, że nie mogą sobie narzucić presji walką z Mamedem.
Od początku jest trąbienie o tym, że to dla Pawła musi być normalna walka, jak każda inna. Że nie można oczarować się tą aurą Mameda.
Tymczasem każdy, dosłownie każdy materiał z Pawlakiem czy jego teamem, to kolejne powtarzanie, że nie mogą mieć na sobie presji Mameda, że to normalna walka.
Coraz bardziej zastanawiam się, czy nie postawić Mameda przed czasem. Patrzyłem na ostatnie walki Pawlaka. Owszem, serię wygranych ma, ale rywale to naprawdę nie jest coś niezwykłego.
No i oczywiście, Mamed w ostatnich latach nie miał jakichś turbo rywali. Ale mam wrażenie, że jak on ma cel w postaci pasa i na horyzoncie zakończenie kariery, to nie zdziwi mnie tu w ogóle jakaś kolejna wygrana w spektakularnym stylu.
No ja też poddania tu nie wykluczam. Czy Pawlak w ogóle walczył kiedyś z jakimś dobrym parterowcem? Zerhouni - stójkowicz. Janikowski - zapaśnik, który w walkach nie korzysta z zapasów. Materla - tu nawet próby zejścia do parteru nie było z tego co pamiętam. Romanowski - też sama stójka, nie było parteru, parterowcem też nie jest. Breese - no tutaj jedyny parterowiec, ale wiadomo, jak się to skończyło.No właśnie i kaukaski Cygan go jakoś trafi i będzie po Plastinio,
mamed KO kurs 5,0
Plastinio nigdy nie przegrał przed czasem ale jak ma już oberwać to raczej przez KO.
Z tego co pamiętam nawet w ufc ciężko było Pawlaka utrzymać na glebie.No ja też poddania tu nie wykluczam. Czy Pawlak w ogóle walczył kiedyś z jakimś dobrym parterowcem? Zerhouni - stójkowicz. Janikowski - zapaśnik, który w walkach nie korzysta z zapasów. Materla - tu nawet próby zejścia do parteru nie było z tego co pamiętam. Romanowski - też sama stójka, nie było parteru, parterowcem też nie jest. Breese - no tutaj jedyny parterowiec, ale wiadomo, jak się to skończyło.
Tylko niekoniecznie tu Mamed będzie musiał sprowadzać. Mamed najlepszy jest i tak z dołu.Z tego co pamiętam nawet w ufc ciężko było Pawlaka utrzymać na glebie.
Archiwalnie w ufc, bo walki w KSW jeszcze pamiętam:
Paweł Pawlak walczył w UFC tylko trzy razy (rekord 1-2):
Razem: 6 obaleń przeciwko niemu. Jego obrona przed obaleniami (TD Def.) w UFC wynosiła 70%.
- vs Peter Sobotta (przegrana, UFC Fight Night 41, 2014): Sobotta zaliczył 3 z 5 obaleń (Pawlak obalony 3 razy).
ufcstats.com- vs Sheldon Westcott (wygrana, UFC Fight Night 64, 2015): Westcott zaliczył 3 z 11 obaleń (Pawlak obalony 3 razy).
ufcstats.com- vs Leon Edwards (przegrana, UFC Fight Night 72, 2015): Edwards zaliczył 0 z 4 obaleń (Pawlak obalony 0 razy).
ufcstats.com
Bo kurs przed czasem na Mameda nie jest za ciekawy 2,75, słabo jak na walkę z gościem co nigdy nie przegrał przed czasem i ma asekuracyjny styl walki.Tylko niekoniecznie tu Mamed będzie musiał sprowadzać. Mamed najlepszy jest i tak z dołu.
I tak będę czekał, aż ten kurs trochę wzrośnie. Może jeszcze się rozmyślę do czasu tej walki.

Dobra, widzę że reakcje są więc podaje z wyprzedzeniem żebyście zdążyli pograć, bo jak pisałem info legitne!
W walce Pawlaka z Kalim jest dużo niewiadomych. Plastuś to solidny zawodnik, który realizuje swój plan. Nie jest może widowiskowy, ale na pewno trudny do obalenia. Z tym problem miał nawet taki gość jak Leon Edwards, były mistrz UFC. Z drugiej strony Kalibob umie zaskoczyć z pleców więc nie musi obalać żeby robić krzywdę w parterze. Ma już swoje lata, ale pokazywał wielokrotnie że jest groźny i umie zaskoczyć.
Ogólnie zgadzamy się z tym co napisał kolega Krecik:
Pawlak jest mocnym solidnym zawodnikiem, ale nie ma nic wybitnego, za to Mamed może go skończyć albo nokautem, albo poddaniem.
Jednym słowem - może zadecydować dyspozycja dnia. Lepiej nie grać tego dzięki czemu macie pewny hajs w kieszeni![]()
Wójcik ko/tko dq @8.0 za drobniceCo tam gracie?
Ciężka gala okrutnie, oprócz singla na mameda ko nie mam pojęcia.
Ma sens, walka Wójcik Sakai, Fryta Sakai bardzo podobne,Wójcik ko/tko dq @8.0 za drobnice
Tylko taki bet w kierunku Wójcika ma sens. Poddanie z jego strony bardzo mało prawdopodobne, decyzja na jego korzyść również. Wie, że tam trzeba wyjść żeby urwać głowę by to wygrać a tak jak mówisz ma czym przyjebać.Ma sens, walka Wójcik Sakai, Fryta Sakai bardzo podobne,
więc przypakwoany Wójcik fizycznie może się nie da stłamsić a cios ma.