Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Gdyby to Karkula nie zrobil wagi i mial odjety punkt to szansa na remis byla by wieksza. W tym przypadku mysle ze sie nie uda, ale z ciekawosci gdzie masz takie kursy?Ja standardowo remis w walce Karkula Mazur - kurs 80 i kurs 50. Może kiedyś się uda![]()
Tak, ja i tak myślę, że Karkula to wygra. Mazur raczej bez szans w tej walce. Betclic miał kurs 80, STS miał kurs 50. Zdejmują dość szybko te kursy.Gdyby to Karkula nie zrobil wagi i mial odjety punkt to szansa na remis byla by wieksza. W tym przypadku mysle ze sie nie uda, ale z ciekawosci gdzie masz takie kursy?
Betclic w ogole nie ma tej walki w ofercie, na Fortunie i STS nie widzialem zakladu na remis a w Superbet jest po kursie 6.0

Ogólnie to Romanowski ma mega dużo większe doświadczenie i powinien to wygrać, ale nie wiem czemu, wydaje mi się, że Kurek to wygraTrochę wczoraj popiłem i poszło kilka głupich kuponów. Zobaczymy, czy coś siądzie
Najbardziej mnie martwi, że nie wiedzieć dlaczego, na jednym postawiłem na Romanowskiego...
Doswiadczenie jak najbardziej, ale boje sie, ze u Romanowskiego jest juz duzy zjazd formy i nie bedzie robil takiej presji ze skracaniem dystansu jak kiedys.Ogólnie to Romanowski ma mega dużo większe doświadczenie i powinien to wygrać, ale nie wiem czemu, wydaje mi się, że Kurek to wygra
Ja standardowo remis w walce Karkula Mazur - kurs 80 i kurs 50. Może kiedyś się uda![]()
Gdzie udało Ci się wyrwać tak wysoki kurs?
Tak, ja i tak myślę, że Karkula to wygra. Mazur raczej bez szans w tej walce. Betclic miał kurs 80, STS miał kurs 50. Zdejmują dość szybko te kursy.