KSW 116: Bartosiński vs. Fleminas (14.03.2026)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
1773404279579.png

1773404306939.png

Ja standardowo remis w walce Karkula Mazur - kurs 80 i kurs 50. Może kiedyś się uda :beczka:
Gdyby to Karkula nie zrobil wagi i mial odjety punkt to szansa na remis byla by wieksza. W tym przypadku mysle ze sie nie uda, ale z ciekawosci gdzie masz takie kursy?
Betclic w ogole nie ma tej walki w ofercie, na Fortunie i STS nie widzialem zakladu na remis a w Superbet jest po kursie 6.0

Gdyby to Karkula nie zrobil wagi i mial odjety punkt to szansa na remis byla by wieksza. W tym przypadku mysle ze sie nie uda, ale z ciekawosci gdzie masz takie kursy?
Betclic w ogole nie ma tej walki w ofercie, na Fortunie i STS nie widzialem zakladu na remis a w Superbet jest po kursie 6.0
Tak, ja i tak myślę, że Karkula to wygra. Mazur raczej bez szans w tej walce. Betclic miał kurs 80, STS miał kurs 50. Zdejmują dość szybko te kursy.

Trochę wczoraj popiłem i poszło kilka głupich kuponów. Zobaczymy, czy coś siądzie :shy:
Najbardziej mnie martwi, że nie wiedzieć dlaczego, na jednym postawiłem na Romanowskiego...

Trochę wczoraj popiłem i poszło kilka głupich kuponów. Zobaczymy, czy coś siądzie :shy:
Najbardziej mnie martwi, że nie wiedzieć dlaczego, na jednym postawiłem na Romanowskiego...
Ogólnie to Romanowski ma mega dużo większe doświadczenie i powinien to wygrać, ale nie wiem czemu, wydaje mi się, że Kurek to wygra

Ogólnie to Romanowski ma mega dużo większe doświadczenie i powinien to wygrać, ale nie wiem czemu, wydaje mi się, że Kurek to wygra
Doswiadczenie jak najbardziej, ale boje sie, ze u Romanowskiego jest juz duzy zjazd formy i nie bedzie robil takiej presji ze skracaniem dystansu jak kiedys.
Obym sie mylil, bo lubie go ogladac.

Bylo kilka fajnych dla oka walk. Mnie najbardziej rozczarowal Kowalski, ktory od pierwszej rundy ruszal sie jak mul i on uwalil pierwsze mocne kupony. 37 letni sredniak Mieczkowski go punktowal jak amatora. Drugi lekki zawód to Mendlewski, ktory totalnie nie potrafil korzystac z warunkow fizycznych. Fakt ze Formela wygladal w tej walce dobrze, ale liczylem na troche wiecej kreatywnosci ze strony Mendlewskiego. Finansowo noc w okolicach zera, cos tam udalo sie trafic i odrobic poczatkowe straty, ale mialo byc znacznie lepiej.

1773569214153.png
1773569223402.png

Back