MirsadBektic
UFC Bantamweight
POV: konieDokładnie po za tym sam mówi że nic nie musi... Wychodzi po sianko dla koni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
POV: konieDokładnie po za tym sam mówi że nic nie musi... Wychodzi po sianko dla koni
Makachev, verstappen i over 3,5 setasiema dajcie pewniaki
wejdzie bez problemuMoks
Drwal
Rutek
Przy jednym nawet wyskoczy na 100%wejdzie bez problemu
Miał być ogień, a gówno było. Zalewski wyszedł inaczej niż do wcześniejszych walk i na spokoju sobie wyczekał Debienne'a.Debienne - Zalewski poniżej 1.5 rundy
2.00 (STS)/1.93 (Totalbet)/1.90 (Superbet)
5/10
to samo też się dałem nabraćFajnie. Kupony ujebane. Pozdrawiam
Brakło 55 sekund i byłoby jakieś 3 tysiące wygranePróbuje remis w walce Zalewski Debienne po 50.00, Zalewski zaczyna z ujemnym punktem
Brakło 55 sekund i byłoby jakieś 3 tysiące wygrane
under ;) i remisTo co wy graliście że kupony ujebane? Przecież póki co idzie wszystko zgodnie z planem
Podstawa zaliczona. Zalewski i Wójcik win. Wszystko dalej będzie miłym dodatkiemJa widzę faworyta w Marcinie Wójciku i zagralem go juz jakis czas temu.
Myślę, że Sakai będzie mu pasował stylistycznie. Co myślicie?

chciala zeby zginałTa sędziówa chyba miała jakiś beef z kangurem![]()
ile daja?
prawie 300ile daja?
jak nic wiecej nie wyjales to ja bym bral co daja, spory zwrot.prawie 300
mocno rozwazam bo mam klatwe ostatniego zakladujak nic wiecej nie wyjales to ja bym bral co daja, spory zwrot.
Jest szansa, ja bym kursy znacznie bliższe dał.Tulshaev ko/tko? Poszlo za 50 dych. Dotacja czy jest szansa?
Jest szansa, ja bym kursy znacznie bliższe dał.