KSW 113: Bartosiński vs. Tulshaev (20.12.2025)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
1765274297352.png

Dwie walki, które mi zamykają kupony. Waga Wójcika mnie nie martwi, gorzej z tym odjętym punktem dla Zalewskiego.

1766137339794.png

Last edited:
Szpilka druga runda sie rozpocznie - TAK 1.85

Martinek to hasacz na boki zaden dzik wjeżdzający w żołędzie, bedzie spokojny poczatek

Na betclicu nie ma remisu do obstawienia czy ja kurwa ślepy jestem?

Ale to i tak za drobne bo ten Debienne to wątpię żeby wygrał jedną rundę i dotrwał do decyzji, no ale za jakieś drobne czy nawet za symboliczną dyszke można wjechać.

Na betclicu nie ma remisu do obstawienia czy ja kurwa ślepy jestem?

Ale to i tak za drobne bo ten Debienne to wątpię żeby wygrał jedną rundę i dotrwał do decyzji, no ale za jakieś drobne czy nawet za symboliczną dyszke można wjechać.
wejdź w zakłady na rundy

ja i tak myślę, że to się skończy przed czasem, ale jakiegoś drobniaka można rzucić przez ten minusowy punkt

ja i tak myślę, że to się skończy przed czasem, ale jakiegoś drobniaka można rzucić przez ten minusowy punkt
No dokładnie.

Można powiedzieć że szkoda że trafiło na tego francuskiego ogóra bo on raczej nie da zarobić bo nie wytrzyma ani nie wygra rundy no ale jednak warto coś rzucić, zwłaszcza że to pierwsza gala z zasadą -pkt i bukmacher mógł się lekko zakręcić i wystawić na to zbyt wysoki kurs.

50 jest wysoki w takich okolicznościach a gdzie 80..

No ale ten debienne kurwa :/

Co sądzicie o Różalu? Przeciwnik jest jaki jest ostatnie walki same przegrane przed czasem. Co prawda Różal to samo i jeszcze 3 lata przerwy. Walka niema pewnie szans wyjść do decyzji tylko kurs słaby. Patrząc na 45/55 lepiej pograć wyższy kurs, ale Różal ściągniety na 3 dni przed galą mnie nie przekonuje.

Co sądzicie o Różalu? Przeciwnik jest jaki jest ostatnie walki same przegrane przed czasem. Co prawda Różal to samo i jeszcze 3 lata przerwy. Walka niema pewnie szans wyjść do decyzji tylko kurs słaby. Patrząc na 45/55 lepiej pograć wyższy kurs, ale Różal ściągniety na 3 dni przed galą mnie nie przekonuje.
Dokładnie po za tym sam mówi że nic nie musi... Wychodzi po sianko dla koni

Back