KSW 110: Grzebyk vs. Tulshaev (20.09.2025)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
1757930551110.png

Nie wiem kogo dac do dubla na Tulshaeva.. Gram typa od jego pierwszej walki w ksw i wiedzialem ze predzej czy pozniej wpadnie na Grzebyka.. Uwazam ze bedzie weryfikacja double champa..zagralbym łopaczyka bo ostatnio fajnie powalczyl gdzie byl underdogiem.. Fleminas tez cos w stojce potrafi ale chyba łopaczyk powinien to wziac.. Kurs troche maly ale nic innego mi do glowy z tej gali nie przychodzi.. Zajac tez dobry kilker w stojce ale nie znam kompletnie przeciwnika i chyba sie wstrzymam

Nie śledzę zbytnio KRS od jakiegoś czasu. Grzebyk faktycznie wychodzi na pożarcie?

Ja się zastanawiam jak mental Andrzeja. Oglądałem trochę wywiadów i różnych materiałów i Andrzej wydaje się nieco inny, ale trochę mi się wydaje, że po prostu siedzi mu walka z Bartosem w głowie i teraz on będzie dążył tylko do tego i będzie mocno zdeterminowany. Tulshaev jest turbo mocny, ale również wydaje mi się, że Andrzej to zgarnie (chociaż nie zdziwi mnie w ogóle, jeśli Muslim to wygra przed czasem).

Ja się zastanawiam jak mental Andrzeja. Oglądałem trochę wywiadów i różnych materiałów i Andrzej wydaje się nieco inny, ale trochę mi się wydaje, że po prostu siedzi mu walka z Bartosem w głowie i teraz on będzie dążył tylko do tego i będzie mocno zdeterminowany. Tulshaev jest turbo mocny, ale również wydaje mi się, że Andrzej to zgarnie (chociaż nie zdziwi mnie w ogóle, jeśli Muslim to wygra przed czasem).
Grzebyka łatwo przycisnąć, co pokazała walka z Romanowskim. Ten Tulshaev przegrywał za to z Damianim, nie tak znowu dawno. Dla mnie 50/50 na papierze.

Wg mnie Grzebyk jednak wszechstronniejszy i to wygra decyzją, ale typowanie tego chyba odpuszczę. Zając + Łopaczyk?

Wg mnie Grzebyk jednak wszechstronniejszy i to wygra decyzją, ale typowanie tego chyba odpuszczę. Zając + Łopaczyk?
Ten Książkiewicz jest całkiem solidny, zakładając oczywiście, że mówimy o poziomie KSW.

Dreczkowski - Tomasik poniżej 1.5 rundy
2.15 (STS)/2.12 (Superbet)/2.10 (Betfan)
5/10

Tomasik na 8 walk zawodowych miał 6 walk w 1. rundzie kończonych. Dreczkowski na 6 pojedynków w 4 miał koniec walk w 1. rundzie. Tomasik ma ostatnią walkę w kontrakcie i robi ją po 3 latach przerwy. Jest zawodnikiem z terenu, bo mieszka niedaleko i zapewne plan Woja jest taki, że robi walkę i przy przegranej robi wypad z KSW.

Totalbet i Betclic mają na to zdarzenie kurs 1.60 i mi się wydaję taki bardziej właściwy. Spodziewam się, że Tomasik wyleci tutaj piecem z zamysłem szybkiego skończenia walki, a zakończy się odwrotnie i Dreczkowski wygra pojedynek w pierwszych pięciu minutach. Przy tym zakładzie mamy jeszcze handicap i jest druga połowa rundy na zakończenie, żeby weszło. Można też grać bezpieczniej i zagrać poniżej 2,5 rundy 1.55-1.50. Tylko unikać Fortuny, bo oni liczą całymi rundami.

Bontorin + Tulashev
Po obejrzeniu kilku walk jednak odpuszczam. Chyba bez gry, może live. Tulshaeva można przełożyć i tu ciekawe co zrobi Grzebyk. Martwi mnie trochę jego gameplay bo przegrana z kontuzjowanym jednorękim Bartosem nie napawa optymizmem.

Dam jeszcze dla lepszego ogladania tasme za 50
Sasha Moisa, Decowski, Dreczkowski, Kacprzak, Zajac i w walce Prasel Bajor bez decyzji

Back