kraks
Maximum FC Light Heavyweight
KSW 107: De Fries vs. Wrzosek | MMA Event | Tapology
KSW 107 takes place Saturday, June 14, 2025 with 9 fights at Ergo Arena in GdaÅsk, Poland. View fight card, video, results, predictions, and news.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ten nicpoń z LHW weźmie to jak zły tylko kurs 1.3 ja dorzuciłemTylko przypomnę, że na fortunie jest freebet za każde skończenie, tym razem nawet nie trzeba 50pln postawić tylko 30 wystarczy.
Nie mogę się zdecydować kogo zagrać poza Frytą..
Ja tam go pograłem. Większe doświadczenie z dobrymi zawodnikami + lepsza wszechstronność powinno przesądzić. Formela to przehajpowany gość z fenu. Na tapo też Piwowarczyk ma mniej głosów XDJak to jest z tym Szymańskim? Na Tapology jest underdogiem, nikt go nie typuje, wiwisekcja stawia na niego. Tam widać trzy przegrane z rzędu w rekordzie, do grania czy pass?
Nie obawiasz się że ten debiutant może czymś zaskoczyć Piwowarczyka? Ma trochę skonczen i w sumie w KSW jeszcze nie walczył, ja myślałem dać poniżej 2.5 rundy dla bezpieczenstwaJa tam go pograłem. Większe doświadczenie z dobrymi zawodnikami + lepsza wszechstronność powinno przesądzić. Formela to przehajpowany gość z fenu. Na tapo też Piwowarczyk ma mniej głosów XD
Myślę , że raczej niczym go nie zaskoczy. Spójrz na jego wcześniejszych przeciwników słabiutko, do tego sporo mniej wzrostu ma.Nie obawiasz się że ten debiutant może czymś zaskoczyć Piwowarczyka? Ma trochę skonczen i w sumie w KSW jeszcze nie walczył, ja myślałem dać poniżej 2.5 rundy dla bezpieczenstwa
Piwowarczyk i czuję, że Wrzosek może tutaj zaskoczyć
No było blisko wiele razy. Jakby weszło to Morelli przez poddanie @ 30.00 i Wrzosek w pierwszej rundzie @ 5.50 i byłoby dobrzeStasiak poddanie @ 3.25

gdzie obejrzeć ksw?
chyba nie tylko Ty ;)Licze ze phil przed czasem![]()
już 50zł w bonusie a będzie 60zł ;)Tylko przypomnę, że na fortunie jest freebet za każde skończenie, tym razem nawet nie trzeba 50pln postawić tylko 30 wystarczy.
Nie mogę się zdecydować kogo zagrać poza Frytą..
Kurwa to bylo tak proste i chcialem. No ale teraz mozna kozaczyćNa poddanie Phil było 3.25