KSW 106: Parnasse vs. Ziółkowski

ninja

Vale Tudo
Championship

Dubel, który sam się nasuwa do gry to Parnasse przed czasem + Wako żaba przed czasem i to mam zagrane na razie. Reszta na razie do przemyślenia.
Może Janikowski jak się nie da trafić w 1r to wygra. Kurs na win 1.58 więc słabo, przed czasem 2.0.

Widzę podobnie do gry:
Janikowski - gdyby nie szczeka byłby grany od razu
Parnasse- myślę, że francuz już odjechał. Do tego niepewne zdrowie Mariana. Co jak znowu ręką odmówi posłuszeństwa.
Żaba - fizyczność zrobi swoje

Chłop 14x wygrywał przez poddanie na amatorskich galach, potencjał na dobrego grapplera.
Kacper Fornalski sub @8.00, spróbujemy :tysoncoffe:
Konterka poszła za drobne co by cud nad Rodanem nie zjebał mi dokumentnie planów.

Kusi mnie żeby zrobić mocny wjazd under 1,5 rundu Laid-Damian. Kursik @1,85. Jakie opinie ekspertów?

Kusi mnie żeby zrobić mocny wjazd under 1,5 rundu Laid-Damian. Kursik @1,85. Jakie opinie ekspertów?
Powiem Ci mordo, że kurs mało wartościowy biorąc pod uwagę to, że Janikowski rzadko poddaje a Zerhouni tylko raz przegrał przez ko/tko także jest spore prawdopodobieństwo, że jeśli Damian wygra to przez decyzje ale jeśli to czujesz to wiadomo bombarduj.

Powiem Ci mordo, że kurs mało wartościowy biorąc pod uwagę to, że Janikowski rzadko poddaje a Zerhouni tylko raz przegrał przez ko/tko także jest spore prawdopodobieństwo, że jeśli Damian wygra to przez decyzje ale jeśli to czujesz to wiadomo bombarduj.
Zrobiłem elegancko na przegranej Stachury i nie mam absolutnie pomysłu na jakiś ciekawy bet żeby rozjebać wygraną kasę. Lubię tego wariacika Laida. On ostatni raz wyszedł poza 1 rundę 8 walk temu. Dosłownie widzę jak roznosi Janikowskiego szybko czy to przez ko czy poddanie. Damian bardzo się poprawił ale on cały czas zbiera i jest mega dziurawy.

Laid jak przyceluje to od razu idzie pełnym piecem po finisz, a ja jestem wręcz pewny że przynajmniej raz trafi mocno. Alkohol nie ułatwia mi podjąć racjonalną decyzję :baldwinwhiskey:.

Back