Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ten bonus max do 28.04 moga przyznac, dostales cos? Chyba lipa czekac na to przed UFCmoże więcej
![]()
pewnie jutro wpadnie po 12h lub 24hTen bonus max do 28.04 moga przyznac, dostales cos? Chyba lipa czekac na to przed UFC
Barca już 1:1
to nie jest dzień by zarobić na bukmacherce
edit: Real 2:1
trudno. Będę musiał przeżyćwstrzymaj konie kowboju, napisałem, bo też zagrałem już w tygodniu barcę, coś mi tam zamyka...trudno. Będę musiał przeżyć

Ponowiłem. Na karne. Pewnie przegramwstrzymaj konie kowboju, napisałem, bo też zagrałem już w tygodniu barcę, coś mi tam zamyka...
2:2
może wymęczą

Ponowiłem. Na karne. Pewnie przegram![]()

Ale była sraczka na widok tego bicka w przerwie między pierwszą a drugą, nie?

Koniec końców opłaciło się, wyrzucił spodnie i sofę a wygrał majątekAle była sraczka na widok tego bicka w przerwie między pierwszą a drugą, nie?
![]()

Dobrze, że ja odpuściłem bo miałem cały swój majątek ładować w Errola...Koniec końców opłaciło się, wyrzucił spodnie i sofę a wygrał majątek![]()

Tez gdybym miał stawiać siano to na Errola. Zaskoczył nas wszystkich potężny ThePinDuże, że ja odpuściłem bo miałem cały swój majątek ładować w Errola...
Ale jednak jakiś 6 zmysł mnie uratował.