Siedem
NoLife FC
Postaw se 10 zł na Sakai+ pedzian+ flemingasTeż pograłem. Przy beztalenciu jakim jest Mariusz? Grzech nie spróbować
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Postaw se 10 zł na Sakai+ pedzian+ flemingasTeż pograłem. Przy beztalenciu jakim jest Mariusz? Grzech nie spróbować
Też uważam, że wyjście do klatki Artura będzie dłuższe jak jego walka.To jest dla mnie surebet - gram bardzo rzadko, ale najczęściej trafiam jak są atrakcyjne kursy w walkach, co do których jestem pewien rozstrzygnięcia, więc kurs 3,50 na Errola 1R traktuję jako znakomitą okazję.
Argumentów za tym stoi sporo:
1. Szpilka od lat jest ekstremalnym przypadkiem szklanej szczęki, do tego specyficznym: na sparingach podobno przyjmuje ciosy normalnie, ale w walce jest napięty jak plandeka na Żuku i przewraca się od przeciągu w hali. Przeanalizujmy pod tym kątem jego walki tylko w MMA:
1) Radczenko - mniej niż przeciętny bokser (którego w ich bokserskim pojedynku oszukano na werdykcie) sprawił mu wielkie problemy i doprowadzał do tego, że Artur gubił się w swojej najmocniejszej płaszczyźnie. Śmierdziało deskami.
2) Penis - cepiarz prawilniak również o mały włos nie usadził niegdyś dobrego boksera. Ta walka to już był gigantyczny red flag i potwierdzenie, że demony z końcówki kariery bokserskiej zostały z Arturem.
3) Pedzian - tu trafiło na totalny antytalent stójkowy, więc nie ma o czym mówić. WszystkieALE PIZDYhammerfisty POTĘŻNEGO GEJA poszły w podłoże, ale jestem pewien, że hipotetyczny pchany sierpowo-hako-prosty - gdyby został wyprowadzony - mógłby wstrząsnąć Arturem.
4) Wrzosek - Szpilka znokautował się sam, waląc z dyńki w matę. Arek nie zdążył się nawet spocić.
I teraz mamy w tym wszystkim Errola: upasionego i pastprime, ale jednak twardego bijoka, który umie i lubi się bić, ma czym uderzyć i o lata świetlne wyprzedza Szpilkę w kopaniu, którym bardzo łatwo może wykluczyć atuty bokserskie Artura. Pokonywał przed czasem twardych i wytrzymałych (co by o nich nie mówić) Różala i Homera - moim zdaniem Artur nie przetrwa 10% tego, co przetrwali w walkach z Zimmermanem dwaj wyżej wymienieni.
2. Boks Szpilki w MMA. W dotychczasowych walkach tak naprawdę nie widziałem jego przewagi w tym aspekcie - nawet nokaut na Pudzianie to nie było czyste zgaszenie świateł, ktoś z większą wolą walki niż Czereśniowy Imperator na pewno walczyłby dalej.
Nawet zakładając, że Szpilman trafi czymś szybko Zimmermana, nie dając po drodze samemu się ustrzelić, to Holender jest twardzielem - potrafi przyjąć i nie odklepie pierwszego strzału na mordę. Tak obitego w bojach kickboksera naprawdę ciężko jest znokautować, a Artur nawet w boksie nigdy nie był artystą nokautu.
Podsumowując: zwycięstwo Errola przez KO w pierwszej rundzie jest moim zdaniem wysoce prawdopodobne - na Fortunie jest kurs 5.00 na koniec walki w 60s i również kusi mnie, żeby na to postawić, bo widzę to tak, że Artur pada po pierwszym celnym kopie / bule na mordę, jakie zainkasuje od Zimmermana.
Postaw se 10 zł na Sakai+ pedzian+ flemingas

Poddania też się tam liczą, więc spoko promka. Korzystam, a postawię Sakaia przez poddaniekilka nokautów będzie na bank więc kupon powinien być prawie zabezpieczony
![]()

Spore szanse że to wejdzie.Sakai + Flemingas + Zimermann KO ?
Nie znam sie na KSW, siedzi czy lipa?
W teorii gładko jak każde KSW.Sakai + Flemingas + Zimermann KO ?
Na ksw nikt sie nie zna, oglądane żeby się napić, pośmiać a później wkurwiać, że takie gówno się oglądałoSakai + Flemingas + Zimermann KO ?

Kupon musi wejść żeby były te bonusy za ko i poddania?kilka nokautów będzie na bank więc kupon powinien być prawie zabezpieczony
![]()
NIEKupon musi wejść żeby były te bonusy za ko i poddania?
Tez zagralem ten bonus, ja stawiam ze bedzie 50zl we freebetachjuż 10zł z 50zł z powrotem na freebet ;)
może więcejTez zagralem ten bonus, ja stawiam ze bedzie 50zl we freebetach

Więcej będziemoże więcej
![]()
Te bonusy dopiero po gali daja?Więcej będzie
told ya błazen purpurowy to pizda nie z tej ziemipudzianowskiego nie tykam, bo jak nadzieje się na pierwszy zamachowy może być różnie

XD![]()
Easy money.
Eddie i Ajtuj, ez kaskaJebany smoluch.

Eddie i Ajtuj, ez kaska![]()
Barca już 1:1![]()
I tak się zarobi - na dobre piwo.