ninja
Vale Tudo Championship
kilka nokautów będzie na bank więc kupon powinien być prawie zabezpieczony

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

ze szczęścia kolega ze szczęściaKolego po walce będziesz płakał !!!
Ta rumuńska stypiara musiała wolne wziąć w kebabie w Timisoara!!Laura Grzyb utrzyma to? Bo ja tam widzę szanse na tko/ko/ poddanie 6.75. 1.3 to nieporozumienie patrząc że to niewiadomą. Z przeciwniczki perspektywy to może być jak w 1 walce i będzie dążyć do obalen. 3.1 gdzie widać coś z mma więcej warte niż próba wybicia nowej gwiazdy
Nie snuj teorii mordo. To w bukmacherce nie popłaca.Miałem w głowie, że Bidzian przed czasem po 1.65 to pewniak, ale jak sobie przypomniałem co Mario odjebał z Ajtujem to w sumie nic mnie nie zdziwi i tak teraz się waham..
Plus Zimmerman, ale teraz doszło w sumie do mnie, że on nic nie musi, bo jest już stary, a KRS potrzebuje Szpilki, więc mogli go zatrudnić celowo pod porażkę, bo na papierze to Artur po kilku lowach powinien być myślami przy Cycu i Pumbie.

Dla mnie mocną zagadką tu będzie psycha Bartosa i wyjątkowo oglądałem jakieś wywiady, programy i tak dalej i wydaje mi się, że Bartos czuje ogromną presję - nie dość, że ostatnio przegrana z Mamedem to teraz jakby przegrał to kompletny dramat bo utrata pasa i przegrana z Andrzejem z którym ma nie po drodze.@Jakub Madej realnie widzisz szanse Grzebyka czy po prostu poleciałeś tradycyjnie pod prąd?
Poważnie pytam.
miało być nie postawiłoCo tak na Szpilmana wzrosło, stało się coś? Czy tyle osób postawiło na holenderskiego czekoladowego grubaska?
![]()

Że szpilka będzie ubity poniżej minuty.Kupon pod tytułem "jutro będę bogaty".
Laura Grzyb PRZEGRA przez poddanie @ 18.00
DECYZJA w walce Pudzianowski vs Hall @ 5.50
Artur Szpilka WYGRA przez poddanie @ 18.00
Kurs łączny 1782.00
Coś jeszcze dorzucić?
Morda nic a nic widze , nie wierzysz w Cyca !!!![]()
Easy money.
Gorzej jak Ajtuj obali.![]()
Easy money.
Na pewno to zrobi bo trenował z pudzilla wybitnym specem od parteru!!Gorzej jak Ajtuj obali.
Grubo!!![]()
Easy money.
I trzy razy w tygodniu robi przewrót w przód i przewrót w tył na zajęciach korekcyjnych z panem MarianemNa pewno to zrobi bo trenował z pudzilla wybitnym specem od parteru!!

Ja mam TV od Canal+, cały ten pakiet super sport mam wykupiony, nie było nigdy problemów z transmisją, ale to raczej będzie zależało od tego jakiego masz tam neta.Ten canal+ za 39ziko dziala ok? To nie jest jakas wyjeba czy cos? Chce to wykupic bo jestem za granica i jebany strumyk sie wiesza. Dziwne ze taka roznica miedzy KSWtv a Canal+

Też pograłem. Przy beztalenciu jakim jest Mariusz? Grzech nie spróbowaćEddie Hall wjeżdża i rozjeżdża![]()
Jedyne co mnie martwi to cardio Halla, bo jak on chciał tych rund po 2 minuty, to musi być ciężko, ale z drugiej strony Mariusz to nie jest wojownik, może będzie tyś tyś i angol go wypykaTeż pograłem. Przy beztalenciu jakim jest Mariusz? Grzech nie spróbować

Morda nic a nic widze , nie wierzysz w Cyca !!!
Grubo!!
Podoba mi sie!