Zlatan M-1 Global Middleweight Sep 23, 2012 #2 Dzieki Kaczka :-) W ktorym gimnazjum ta gala? ... Cieszy wygrana Kułaka po kontuzji, przeciwnik bez szans EDIT: Hahahaha wywiad pod prysznicem ? Dobrze ze nie jak kreci makowca.
Dzieki Kaczka :-) W ktorym gimnazjum ta gala? ... Cieszy wygrana Kułaka po kontuzji, przeciwnik bez szans EDIT: Hahahaha wywiad pod prysznicem ? Dobrze ze nie jak kreci makowca.
Boomster EFC Africa Bantamweight Sep 23, 2012 #4 Krzysiek udanie powrócił, teraz czekam na ogłoszenie jego rywala na KSW :-) A wywiadzik nietypowy.
skunx KSW Heavyweight Sep 23, 2012 #5 Może niech on zostanie przy takich galach bo szkoda miejsca na KSW. Chyba ze na KSW21 bo juz jest taka rozpiska, ze nie da się jej zepsuć.
Może niech on zostanie przy takich galach bo szkoda miejsca na KSW. Chyba ze na KSW21 bo juz jest taka rozpiska, ze nie da się jej zepsuć.
Wujek WSOF Heavyweight Sep 23, 2012 #6 Kułakowi coś się stało w głowę ? Nie wspomnę o wywiadze pod prysznicem .
Visu Bellator Light Heavyweight Sep 23, 2012 #8 Nie mam nic do mmanews, ale wywiady w kiblu z Mamedem, pod prysznicem z Kulakiem, what's next ?
FrostBite Maximum FC Lightweight Sep 23, 2012 #9 Visu Nie zapominaj o sławnym wywiadziem z Grigorym :D Definitywnie coś jest na rzeczy
Visu Bellator Light Heavyweight Sep 23, 2012 #10 Nie wiedzialem o tym wywiadze, bo wtedy jeszcze cohones nie czytalem, ale ogolnie mnie nim zalamales :-) Az dziwne, ze im dal "skonczyc" ... nie no nawet, nie wiem jak to skomentowac.
Nie wiedzialem o tym wywiadze, bo wtedy jeszcze cohones nie czytalem, ale ogolnie mnie nim zalamales :-) Az dziwne, ze im dal "skonczyc" ... nie no nawet, nie wiem jak to skomentowac.
BoykaMMA KSW Middleweight Sep 23, 2012 #11 Walka była dość łatwa dla Modela, a co do wywiadu.. chyba jednak nic nie napisze.
tsatsiki WSOF Bantamweight Sep 23, 2012 #12 czekam na wywiad Wojtka z Materlą siedzącym na klozecie i robiącym kupe!