GypsyKing
UFC Middleweight
Czy szanowni eksperci sądzą, że cała akcja, od początku była zaplanowana z obu stron?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czy szanowni eksperci sądzą, że cała akcja, od początku była zaplanowana z obu stron?
O to to to, słownik, dzięki za korektę - bokser damski z tępym ryjem - tak miało byćKolega chyba chciał napisać damski bokser![]()
Wasilewski to nimi się tak opiekuje: nawet w jednym wywiadzie mówił, że swoim bokserom organizował wesela a później załatwiał formalności rozwodowe aby mieli czystą głowęDiablo zawsze lubiłem jako boksera a walka z Czakijewem należy do moich ulubionych kiedy zbierał niemiłosiernie, Rusek się wystrzelał i dostał na cytrynę. Jako człowiek to zawsze było wiadome, że jest ciężkim człowiekiem do życia i wyjątkowej klasy debilem życiowym. Ma szczęście, że Wasilewski chyba ma jakiś do niego sentyment albo traktuje go jak młodszego brata bo zawsze mu dupę ratował

Szpilka bez Wasyla nie wiem czy by dzisiaj żył.Wasilewski to nimi się tak opiekuje: nawet w jednym wywiadzie mówił, że swoim bokserom organizował wesela a później załatwiał formalności rozwodowe aby mieli czystą głowę
Chociaż on udowadnia jak ważne jest odpowiednie zarządzanie oraz szkolenie.
Z osób, które czasami nie miały mistrzostwa Polski zrobił mistrzów świata i to ,,po robocie "
Gdyby Wasilewski z takim budżetem jaki ma Pkol to zrobiłby z Polski potęgę olimpijską...
Fakt, że też fajnie się zabezpieczał: te weksle itp.
Od dawna uważam, że praca menadżera/promotora w sportach walki to niemal mieszanka pracy kuratora z negocjatorem policyjnym -oby dwa zawody spotykają tylu wariatów w swoim życiuSzpilka bez Wasyla nie wiem czy by dzisiaj żył.
Po wyjściu z pierdla by nadrobić stracony czas Wasyl mu 8 walk w rok zrobił by rekord się zgadzał z czego 3 walki w USA bo Szpilka kochał Amerykę.

Wasyl akurat nie reprezentował Diablicy w tych negocjacjach. Widzialem wypowiedz, że gdyby on prowadził te rozmowy, to by wynegocjował jak Adamek tylko walki w boksie.Oj myślę, że Wasyl dał odpowiednie zapisy w umowie i napewno 0 zł niedostaną.
To stary wilk, który negocjował z największymi promotorami to takie Fame to dla niego przedszkole![]()
Coś mówili o 65% i gwarancja walki na następnej galiRaczej coś dostanie ale pewnie sporo mniej niż w kontrakcie miał