Krzysztof “Diablo” Włodarczyk wyrzucony z organizacji FAME! “Brak szacunku dla kibiców, rywala…”

Czy szanowni eksperci sądzą, że cała akcja, od początku była zaplanowana z obu stron?

Kombinowanie z formułą walki, butami ze strony wlodarczyka i okninskiego na pewno. Wyjście z programu i teraz niestawienie się na konferencji to już zwykłe obsrane gacie i psycha sitting. Fame jest za duże na takich pajacyków i oni nie muszę go wystawiać na karcie bo to Pasha był gwiazdą tego zestawienia. Kibiców z bańki bokserskiej przyciągnie adamek więc nie wiadomo w sumie po chuj ten włodarczyk fameowi. Pasha go namaścił na swojego przeciwnika to go wzięli tyle

Diablo zawsze lubiłem jako boksera a walka z Czakijewem należy do moich ulubionych kiedy zbierał niemiłosiernie, Rusek się wystrzelał i dostał na cytrynę. Jako człowiek to zawsze było wiadome, że jest ciężkim człowiekiem do życia i wyjątkowej klasy debilem życiowym. Ma szczęście, że Wasilewski chyba ma jakiś do niego sentyment albo traktuje go jak młodszego brata bo zawsze mu dupę ratował

Diablo zawsze lubiłem jako boksera a walka z Czakijewem należy do moich ulubionych kiedy zbierał niemiłosiernie, Rusek się wystrzelał i dostał na cytrynę. Jako człowiek to zawsze było wiadome, że jest ciężkim człowiekiem do życia i wyjątkowej klasy debilem życiowym. Ma szczęście, że Wasilewski chyba ma jakiś do niego sentyment albo traktuje go jak młodszego brata bo zawsze mu dupę ratował
Wasilewski to nimi się tak opiekuje: nawet w jednym wywiadzie mówił, że swoim bokserom organizował wesela a później załatwiał formalności rozwodowe aby mieli czystą głowę :korwinlaugh:
Chociaż on udowadnia jak ważne jest odpowiednie zarządzanie oraz szkolenie.
Z osób, które czasami nie miały mistrzostwa Polski zrobił mistrzów świata i to ,,po robocie "
Gdyby Wasilewski z takim budżetem jaki ma Pkol to zrobiłby z Polski potęgę olimpijską...
Fakt, że też fajnie się zabezpieczał: te weksle itp.

Wasilewski to nimi się tak opiekuje: nawet w jednym wywiadzie mówił, że swoim bokserom organizował wesela a później załatwiał formalności rozwodowe aby mieli czystą głowę :korwinlaugh:
Chociaż on udowadnia jak ważne jest odpowiednie zarządzanie oraz szkolenie.
Z osób, które czasami nie miały mistrzostwa Polski zrobił mistrzów świata i to ,,po robocie "
Gdyby Wasilewski z takim budżetem jaki ma Pkol to zrobiłby z Polski potęgę olimpijską...
Fakt, że też fajnie się zabezpieczał: te weksle itp.
Szpilka bez Wasyla nie wiem czy by dzisiaj żył.

Po wyjściu z pierdla by nadrobić stracony czas Wasyl mu 8 walk w rok zrobił by rekord się zgadzał z czego 3 walki w USA bo Szpilka kochał Amerykę.

Szpilka bez Wasyla nie wiem czy by dzisiaj żył.

Po wyjściu z pierdla by nadrobić stracony czas Wasyl mu 8 walk w rok zrobił by rekord się zgadzał z czego 3 walki w USA bo Szpilka kochał Amerykę.
Od dawna uważam, że praca menadżera/promotora w sportach walki to niemal mieszanka pracy kuratora z negocjatorem policyjnym -oby dwa zawody spotykają tylu wariatów w swoim życiu :waldeklaugh:

Oj myślę, że Wasyl dał odpowiednie zapisy w umowie i napewno 0 zł niedostaną.
To stary wilk, który negocjował z największymi promotorami to takie Fame to dla niego przedszkole :korwinlaugh:
Wasyl akurat nie reprezentował Diablicy w tych negocjacjach. Widzialem wypowiedz, że gdyby on prowadził te rozmowy, to by wynegocjował jak Adamek tylko walki w boksie.

chuj z Diablo i krzywymi akcjami Mirasa

Szkoda w tym wszystkim Pashy, śledziłem jak był w prime kilka lat, razem z ekipą, gdzie sami Polacy
mega gość

Back