Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sprawdzona od lat.Witam mordeczki podrzuci ktoś jakaś sprawdzoną kreatynę bezsmakową?? ( monohydrant obecnie ) do tej pory stosowałem różne od CM3 ale już mnie cofa od tych smakowych. Zatek ktoś coś??
Ps musi być proch nie znoszę piguł.
Dzięki wielkie,Sprawdzona od lat.
Wybierz smak: "naturalny" i już
Mają też
![]()
KFD Ultra Creatine - Creapure® - 500 g
Na prośbę klientów wprowadziliśmy kreatynę Creapure® w autorskich smakach KFD.sklep.kfd.pl
po weekendzie będzie u mnieTylko ziomeczek z bloku...Witam mordeczki podrzuci ktoś jakaś sprawdzoną kreatynę bezsmakową?? ( monohydrant obecnie ) do tej pory stosowałem różne od CM3 ale już mnie cofa od tych smakowych. Zatek ktoś coś??
Ps musi być proch nie znoszę piguł.
Do blackfrifay jeszcze sporo czasu ,ale poczekam , na razie ta z kfd zamówiłem to wystarczy do konca miesiąca .Tylko ziomeczek z bloku...
Strona główna
greatone.pl
Zaczekaj na Black friday to będzie jakiś rabat.
Do blackfrifay jeszcze sporo czasu ,ale poczekam , na razie ta z kfd zamówiłem to wystarczy do konca miesiąca .
Panowie czy branie kreatyny dla kogoś ktoś kto nie uprawia jakiegoś sportu tylko normalnie se żyje ma sens ?
Co to daje? W czym pomaga ?
Wiem, że pełno opisów na necie ale ufam tylko Cohones.
Chodzi o ten - https://www.mmarocks.pl/techniczne-...rzosek-1-stosowanie-kreatyny-w-sportach-walki ?Był tutaj swietny artykul na ten temat, nie pamietam, ktory moderator to napisal, ale na pewno mozna go tutaj znalezc.