Jak poprzednie wychwalałem, to ten mi się nie podoba:) Nie ma w nim nic co go wyróżni od innych HL :) Nie podoba mi się,że naziwsko po Angielsku, a tytuł po Polsku. Oba powinny być w tym samym języku, to troche jak ostatnia metryczka KSW :D Niektóre sceny się powtarzały,za dużo Sakuraia,brak KO na Wallace.
co do KO na Wallace'ie to zrozum, że korzystam tylko z materiałów KSW i nie ma jeszcze tego na kanale KSW.. Ostatnio oglądałem Mameda u Wojewódzkiego i tam mówił, że pisownia jest z angielskiego 'kh' a czyta się jako 'ch' :) Mimo wszystko dzięki :)
jakbym miał przytaczać ostatnią wypowiedź Mameda na temat jego nazwiska, to powiedział,ze pisze tak jak ma w dowodzie czyli CH. Ale ten temat został już wyjaśniony ostatnio w którymś temacie - po angielsku masz KH, po polsku CH i nie ma co tego wałkować dalej :) A co do materiałów to o ile pamiętam na Ipli są wszystkie gale :) Nie to,żebym się czepiał, ale chciałes opinii to mówie co mi się nie podoba:)
Ok nie kłócę się :) Zaraz zmieniam na Chalidow :P hehe Gdyby na ipli były dostępne gale bez logo ipla i logo polsatu to juz dawno moje highlighty i trailery bylyby dluzsze i nic by sie nie powtarzało :) Ale ja nie chce naruszać ich praw autorskich, więc korzystam tylko z materiałów zawartych w oficjalnych trailerach :)
Oczywiscie ze chciałem opinii. :) I bardzo dobrze, ze napisales szczerze co o tym HLu myslisz :)
Właśnie z czasem jest duży problem. Ostatnio mam mnóstwo nauki. Do tego dochodzi od dawna już siłownia i treningi MMA więc czasu w tej chwili nie mam prawie wcale. Jeszcze pewnie tydzień, dwa i będę miał luzik. Narazie robie HL Paula Reeda, potem (jak już będą jakieś oficjalne informacje) wyjdzie pierwsze promo KSW 20. :)
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.