Konflikt Rosja-Ukraina

Wszystko tak naprawdę zależy do Trumpa. Może się zgodzić lub nie -- to będzie decyzja polityczna. Nic nie jest pewne.

Jeżeli się zgodzi, to media u nas pewnie dostaną orgazmu od tego ile to się nie zmieni, jak to ruskie łupnia nie dostaną... A przecież pewnie nawet nie wiadomo będzie, ile sztuk dostaną.

F-16 też miały być mega zajebistym gamechanger, a o tym samolocikach cichutko teraz jak nie wiem co.

Wszystko tak naprawdę zależy do Trumpa. Może się zgodzić lub nie -- to będzie decyzja polityczna. Nic nie jest pewne.

Jeżeli się zgodzi, to media u nas pewnie dostaną orgazmu od tego ile to się nie zmieni, jak to ruskie łupnia nie dostaną... A przecież pewnie nawet nie wiadomo będzie, ile sztuk dostaną.

F-16 też miały być mega zajebistym gamechanger, a o tym samolocikach cichutko teraz jak nie wiem co.
Lotnictwo Ukraińskie nie istnieje.
Drony
Rakiety
Czołgi
Piechota
Taka kolejność podejrzewam jest w tej wojnie
A czy pociski zmienią cos w tej wojnie absolutnie nic nie zmienią a mogą pogorszyć sprawę
Bo ile ich ukry mogą dostać 100?

Chyba ze UE płaci to może byc 1000:boystop:

Lotnictwo Ukraińskie nie istnieje.
Drony
Rakiety
Czołgi
Piechota
Taka kolejność podejrzewam jest w tej wojnie
A czy pociski zmienią cos w tej wojnie absolutnie nic nie zmienią a mogą pogorszyć sprawę
Bo ile ich ukry mogą dostać 100?

Chyba ze UE płaci to może byc 1000:boystop:
Zgadzam się z Tobą. Ale ile by nie dostali, to u nas media -- i większość polityków -- dostanie zbiorowego orgazmu. Według ich wizji kreml będzie w ogniu, a putin będzie w schronie w pampersie ssał kciuka.

Slava promil!
Image

Może nie tylko nie dokładają się do NFZ, ale za to go obciążają i ryzykują zdrowiem innych.

Czasami zastanawiam się dlaczego fani migracji czy to tej legalnej czy nie legalnej nie podnoszą szczepień jako elementu migracyjnego. Ukraińcy wiadomo mają braki w szczepieniach i potem widzimy takie obrazki.

Ale z Afryki czy Azji tam to nie dość że brak szczepień to jeszcze więcej chorób. Czy taka osoba która dostanie pozwolenie na pracę nie powinna dostać od razu pewnych szczepionek (na koszt pracodawcy) aby nie wywołać problemów epidemiologicznych?

Z nielegalnymi to też bym ich ukuł ale czym innym 9 lub 5.56 w zależności co będzie pod ręką

Czasami zastanawiam się dlaczego fani migracji czy to tej legalnej czy nie legalnej nie podnoszą szczepień jako elementu migracyjnego. Ukraińcy wiadomo mają braki w szczepieniach i potem widzimy takie obrazki.

Ja nigdy nie zrozumiem pod tym względem tych kobiet z lewicy. W USA już coraz głośniej o przypadkach na ulicy gdzie Czarni i Arabowie dosłownie bez powodu podchodzą i biją białe kobiety. W UK i Francji za to moda na płaczące kobiety przed komórką, że boją się wyjść z domu bo są okradane i osaczone.

Ja nigdy nie zrozumiem pod tym względem tych kobiet z lewicy. W USA już coraz głośniej o przypadkach na ulicy gdzie Czarni i Arabowie dosłownie bez powodu podchodzą i biją białe kobiety. W UK i Francji za to moda na płaczące kobiety przed komórką, że boją się wyjść z domu bo są okradane i osaczone.
syndrom kairski
:roberteyeblinking:

Back