Miskatonic
Vale Tudo Championship
Biedni Ukraińcy nie wiedzą o co chodzi!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Biedni Ukraińcy nie wiedzą o co chodzi!

Ale przynajmniej bąby nie spadajo. Czasem tylko jakaś upaińska poleci nie w tę stronę.Tam pomoc z Polski to może trafia w 20 % chore skorumpowane państwo
Nie ma dowodów! Może ta rakieta identyfikowała się jako ruska!Ale przynajmniej bąby nie spadajo. Czasem tylko jakaś upaińska poleci nie w tę stronę.
ot ciekawostka
ot ciekawostka
ot ciekawostka
Z racji zacięcia detektywistycznego zobaczyłem co i jak. Ma korzenie azjatyckie- chińsko tajlandzkie z strony matki, ojciec Polak dobrze ustawiony prywaciarz, milioner. Potem jego córcia była obywatelem świata, między innymi w UK na oł eł uczelniach gdzie lizneła świata i światopoglądu.Wieje ukraińską lekko tylko zmodyfikowaną mordą z daleka.
Ukry i mongoły mają dużo wspólnego.Wieje ukraińską lekko tylko zmodyfikowaną mordą z daleka.
Trochę to krzywdzące dla Mongołów...Ukry i mongoły mają dużo wspólnego.
Raczej nie. Historycznie jedna z bardziej okrutnych i skurwysyńskich nacji.Trochę to krzywdzące dla Mongołów...
Raczej nie. Historycznie jedna z bardziej okrutnych i skurwysyńskich nacji.

Ja nie byłbym taki okrutny w ocenie, tam jest stały low iq i nie powinno się z osoby upośledzonej śmiać.Błażej low IQ moment.
Ciekawe jakby się czuł gdyby dzisiaj rano nie zjadł śniadania.![]()
A to przepraszam, nie wnikałem, pierwsze wrażenie mi wystarczyło.Ja nie byłbym taki okrutny w ocenie, tam jest stały low iq i nie powinno się z osoby upośledzonej śmiać.
View attachment 126414
Kolejny kurwa pokemon, obywatel świata.Ja nie byłbym taki okrutny w ocenie, tam jest stały low iq i nie powinno się z osoby upośledzonej śmiać.
View attachment 126414
Utylizacja.Kolejny kurwa pokemon, obywatel świata.
Baza.Ja nie byłbym taki okrutny w ocenie, tam jest stały low iq i nie powinno się z osoby upośledzonej śmiać.
View attachment 126414
Błażej ma napisane w bio Polak, patriota. W historii Polski jest wielu lewicowych patriotów np. Daszyński, młodszy Piłsudski, Pużak, Limanowski, Okrzeja.Kolejny kurwa pokemon, obywatel świata.
A to jak ma wpisane to przepraszam, oddalam pretensję wszystko jasneBłażej ma napisane w bio Polak, patriota. W historii Polski jest wielu lewicowych patriotów np. Daszyński, młodszy Piłsudski, Pużak, Limanowski, Okrzeja.