Konflikt Rosja-Ukraina

po 45' hamerykanie powinni zrobić nuklearną zimę na wschód od Lwowa kiedy była okazja i ZSRR nie miało jeszcze atomu.

Byłby spokój w europie po dzis dzień
Zrzut ekranu 2025-03-02 155128.png

Była taka propozycja.

:conorsalute:

Parę lat, XD

Stany żadnych konkretów im nie dali tylko domagali się spłaty długu surowcami w zamian za kontynuowanie dostaw

Putin nie przestanie że go Trump potencjalnie stanowczo spyta żeby przestać
A Ty się z choinki urwałeś? O czym gadaliśmy przez kilka ostatnich stron?

To angole trzymali około trzech armii wehrmachtu, wykorzystując ich doświadczenie w walce z ruskiem a nie jankesi.
Tak masz rację byku, gdyby głębiej kopać na sztywno to był to ogólnie plan Churchilla z twardymi dywizjami, Yankesi trzymali siły porządkowo policyjne z Niemców. Ale można podpiąć że Angole czy Yankesi, to taka semantyka, Anglosasi umówmy się ogólnie.

Widzę, że typowa wojna polsko polska się zrobiła.
Każdy kto się przerzuca memami i głupotami PO-PIS jest tak samo głupi jak te boty i imbecyle na twitterach itp co się zachowują jak upośledzeni zaślepieni w jedną z opcji.
Kurwa.. pierwsze rządy tuska to była masakra, znienawidziłem te kurwy wtedy, typowa ruska agentura. Potem przyszedł pis który dla mnie był tak samo zdradziecki jak po ( tyle, ze usa, izrael)i nagle kurwa zacząłem słyszeć że rząd który najbardziej jebal ruskich jest ruski, same ruskie onuce, podnóżki putina i idioci uwierzyli, zapomnieli co robili zdrajcy tuska i jeb, mamy powtórkę z rozrywki. Tylko, że do tych jebanych zdrajców doszły idiotki i idioci typu zukowska i szczerba. Nienawidzę polityków, wszyscy tam są na kogoś usługach ale jak wam kurwa się łączą kropki w których ten rząd jest lepszy niż pisi ?
A szkoda strzępić ryja bo się człowiek tylko wkurwia

Każdy kto się przerzuca memami i głupotami PO-PIS jest tak samo głupi jak te boty i imbecyle na twitterach itp co się zachowują jak upośledzeni zaślepieni w jedną z opcji.
Kurwa.. pierwsze rządy tuska to była masakra, znienawidziłem te kurwy wtedy, typowa ruska agentura. Potem przyszedł pis który dla mnie był tak samo zdradziecki jak po ( tyle, ze usa, izrael)i nagle kurwa zacząłem słyszeć że rząd który najbardziej jebal ruskich jest ruski, same ruskie onuce, podnóżki putina i idioci uwierzyli, zapomnieli co robili zdrajcy tuska i jeb, mamy powtórkę z rozrywki. Tylko, że do tych jebanych zdrajców doszły idiotki i idioci typu zukowska i szczerba. Nienawidzę polityków, wszyscy tam są na kogoś usługach ale jak wam kurwa się łączą kropki w których ten rząd jest lepszy niż pisi ?
To samo gówno wręcz bliźniaki jednojajowe. Niektórzy mają niestety pamięć dobrą ale krotką. "Przyjaciele z POPiS".

To samo gówno wręcz bliźniaki jednojajowe. Niektórzy mają niestety pamięć dobrą ale krotką. "Przyjaciele z POPiS".
Oczywiście, że gówno.. ale porównując to jednak za pisu państwo zaczęło zwracać chociaż coś obywatelom z podatków czyli 500+ i emerytury. Orlen stał się najlepszą stacją ze wszystkich w PL. Kradli niby w huj a jakoś pieniądze były na wszystko, teraz taki super rząd a na nic pieniędzy nie ma.
Zresztą może jeszcze zobaczą niektórzy i otworzą oczy..

Jedni udają prawicę, a drudzy liberałów. Duopol na pełnej i tak od ponad 30 lat, a sekciarze się kotłują.

W ogóle rozpierdala mnie to uniwersum, w którym ugrupowanie broniące tezy, że pod Smoleńskiem miał miejsce zamach, w którym Putin zabił brata lidera tej partii, to teraz ruskie onuce, a partia podpisująca skrajnie niekorzystną umowę z Gazpromem, któremu de facto anulowała rekordowy dług i dążąca do resetu w relacjach z ruskimi to prozachód. :DC:

@Trenejrolp Orlen zmarnował też bardzo dużo pieniędzy. Pierwszy przykład dokończenie prywatyzacji RUCHu i inwestycja w tą firmę min automatyczne kioski które w komplecie wylądowały na złomie a sam ruch już upadł. Także z tą zajebistością Orlenu to bym się tak nie rozpędzał. To co nam ukradli to często stracili na wątpliwe inwestycje.

@Trenejrolp Orlen zmarnował też bardzo dużo pieniędzy. Pierwszy przykład dokończenie prywatyzacji RUCHu i inwestycja w tą firmę min automatyczne kioski które w komplecie wylądowały na złomie a sam ruch już upadł. Także z tą zajebistością Orlenu to bym się tak nie rozpędzał. To co nam ukradli to często stracili na wątpliwe inwestycje.
Ja w żadnym razie nie mówię, że ich ruchy były idealne. Złodzieje to złodzieje. Ja jako kierowca który robi tygodniowo ponad tysiąc km widziałem jak ta stacja staje się po prostu najlepszym miejscem na zatankowanie czy zjedzenie czego kolwiek. Poza tym z tego co widziałem przynosił Orlen też zyski. Pis trzeba było zmienić ale nie kurwa na tą jebana bandę zdrajców i nieudaczników za których nic w tym kraju nie przyniesie złotówki zysku i rozjebia nas do końca.

Oczywiście, że gówno.. ale porównując to jednak za pisu państwo zaczęło zwracać chociaż coś obywatelom z podatków czyli 500+ i emerytury.
Najgorszy argument. Podatki wywindowane w chuj ale na dzieciorobów dali przynajmniej :fjedzia:

Socjalistyczne kurwy.

Wprowadzenie tego 500+ to było najgorsze wydarzenie w tym kraju od wielu lat, przebija smoleńsk i śmierć papieża.

To jak przepierdalane sa pieniądze to jest bajka, a jeszcze sie ludzie cieszą ze im 'oddaja' jak zabrali im 2x więcej.

Kolejnym smutnym wydarzeniem jest windowanie minimalnej do chorych sum, kolejne socjalistyczne kurestwo.

Najgorszy argument. Podatki wywindowane w chuj ale na dzieciorobów dali przynajmniej :fjedzia:

Socjalistyczne kurwy.

Wprowadzenie tego 500+ to było najgorsze wydarzenie w tym kraju od wielu lat, przebija smoleńsk i śmierć papieża.

To jak przepierdalane sa pieniądze to jest bajka, a jeszcze sie ludzie cieszą ze im 'oddaja' jak zabrali im 2x więcej.

Kolejnym smutnym wydarzeniem jest windowanie minimalnej do chorych sum, kolejne socjalistyczne kurestwo.
Dokładnie. Ceny energii i paliw pod każdą postacią wyjebane w kosmos, ZUS dusi jdg (notabene PiS zmajstrował progresywną składkę zdrowotną która kładzie firmy na łopatki a pośrednio też ich klientów) w zasadzie płatne państwowe szkolnictwo i służba zdrowia. Mimo że mam czwórkę dzieci to w ostatecznym rozrachunku jestem sporo na minusie. Donald ta kurwa kontynuuje pisowską karuzele okradania własnych obywateli.

Socjalistyczne kurwy.

Jeśli myślisz, że bez wprowadzenia 500+ byłoby taniej w sklepach lub podatki byłyby mniejsze to jesteś w błędzie.

Dokładnie. Ceny energii i paliw pod każdą postacią wyjebane w kosmos, ZUS dusi jdg (notabene PiS zmajstrował progresywną składkę zdrowotną która kładzie firmy na łopatki a pośrednio też ich klientów) w zasadzie płatne państwowe szkolnictwo i służba zdrowia. Mimo że mam czwórkę dzieci to w ostatecznym rozrachunku jestem sporo na minusie. Donald ta kurwa kontynuuje pisowską karuzele okradania własnych obywateli.
Nie bronie rudego ale no musi i bedzie musiała każda władza po nim.

Jak tym polskim kurwom się zabierze 500zl od bachora to przecież wyjdą na ulice :beczka: ( wtedy pierwszy raz bym byl za brutalną pacyfikacją protestów)

To się bedzie ciągnęło juz do końca tego kraju z kartonu. Żadna władza tego nie zniesie, beda tylko podnoszone kwoty i zabieranie więcej z portfela.

Dlatego 1) rozbiory 2) okupacja niemiecka i komuna 3) 500+

Nie bronie rudego ale no musi i bedzie musiała każda władza po nim.

Jak tym polskim kurwom się zabierze 500zl od bachora to przecież wyjdą na ulice :beczka: ( wtedy pierwszy raz bym byl za brutalną pacyfikacją protestów)

To się bedzie ciągnęło juz do końca tego kraju z kartonu. Żadna władza tego nie zniesie, beda tylko podnoszone kwoty i zabieranie więcej z portfela.

Dlatego 1) rozbiory 2) okupacja niemiecka i komuna 3) 500+
Chłopie.. polskim kurwom? Weź normalnej rodzinie, gdzie matka i ojciec ma dwójkę dzieci i zarabia uczciwie na etacie zabierz 1600 zł miesięcznie… przecież to jest zabójstwo dla takiej rodziny nie mówiąc już o tych rodzinach które mają więcej dzieci. Ja nie mówie o patologii która chleje zamiast dać na dzieci te pieniądze. Ceny energii i tak poszły by w górę przez politykę UE, inflacja jest na całym świecie i wszystko będzie tylko drożało, ZUS i tak musi ciągle zwiększać stawki bo nie uciągnie. Tu jest albo totalny reset potrzebny albo dopłaty do życia ( życia, egzystencji chłopie a nie wygód i chlania…)

NIE JESTEM po żadnej stronie barykady, prócz tej Polskiej. A jest ona taka że demografia leży i kwiczy, ludzie nie zdają sobie sprawy z nadchodzącej tragedii. Oni udolnie czy nie , chcieli podjąć próbę jakoś rozwiązania problemu. To że to weszło jako idealna karta wyborcza i w ramy socjalizmu stało się przypadkiem, trochę z winy społeczeństwa Polskiego, że taką kiełbasą wyborczą dali się kupić. Ale intencje były inne, a wyszło jak zawsze.
Ktoś się spruje że nie spowodowało to skoku dzietności w górę, ale jakiś spadków dramatycznych też nie.
Ja będę chciał mieć dwójkę dzieci z narzeczoną, i wezmę te pieniądze dla dzieci by było lepiej utrzymać rodzinę. Nie uważam się za patusa.
#Jebać PIS i PO

Chłopie.. polskim kurwom? Weź normalnej rodzinie, gdzie matka i ojciec ma dwójkę dzieci i zarabia uczciwie na etacie zabierz 1600 zł miesięcznie… przecież to jest zabójstwo dla takiej rodziny nie mówiąc już o tych rodzinach które mają więcej dzieci. Ja nie mówie o patologii która chleje zamiast dać na dzieci te pieniądze. Ceny energii i tak poszły by w górę przez politykę UE, inflacja jest na całym świecie i wszystko będzie tylko drożało, ZUS i tak musi ciągle zwiększać stawki bo nie uciągnie. Tu jest albo totalny reset potrzebny albo dopłaty do życia ( życia, egzystencji chłopie a nie wygód i chlania…)
Nie wdając się w szczegóły sprawdziłeś ile inflacji było przez ostatnie trzy lata w innych krajach a ile w Polsce?
W sprawie 800+ to przecież najpierw muszą komuś zabrać żeby dać. Z powietrza te pieniądze się nie biorą.
Co do samego świadczenia to skoro i tak nikt tego nie ruszy to przynajmniej powinni zabrać je upaincom i innym obcym oraz nierobom którzy zrobili sobie z tego sposób na życie.

Nie lap za słówka, oczywistym jest ze nie chodziło o wszystkich pobierających 500 a o to ze naród sprzedał sie za grosze

Back