Konflikt Rosja-Ukraina

Polska w ogóle nie powinna się tematem migracji czarnych zajmować. Nie jesteśmy im nic winni. W Belgii w 1956 roku było zoo w którym była zagroda z murzynami a teraz wychodzi belg na mównicę w parlamencie europejskim i poucza nas o praworządności i zasadach demokracji..
Nie chcę się wpierdalać w rozmowę, ale muszę.

Pomijając nas, bo to oczywiste, to NIKT im nie jest nic winien.
Jakoś do arabów boją się odezwać o zadośćuczynienie, bo wiedzą, że tam nie będzie chrześcijańskiego pierdolomento i współczucia.
Arabowie którzy najwięcej ich nasprzedawali i nabrali w niewolę (do tego kastrując każdego bambusa, nie jak dobroduszny biały pozwalał mieć dzieci i tak dalej) mają to w dupie.

Murzyni co mieszkają w usa powinni białych po stopach całować, gdyby ich przodków nikt nie zabrał, mieszkali by w chatach z gówna.
Oni doskonale o tym wiedzą.
Było kilka debat o rasizmie i jak to im źle w usa, na pomysł ich powrotu do Afryki od razu zamykali mordy na kłódkę, tam nikt na nich pracować nie będzie.
To ile kasy rocznie płynie do Afryki od państw cywilizowanych to jest nie do wyobrażenia, ale mówi się tylko jak to się biedną Afrykę okrada. Ci ludzie nie potrafią sami sobą zarządzać jak trafi się pięciu mądrych murzynów, którzy coś by potrafili zbudować to cała reszta przygłupów i tak uniemożliwi prowadzenie jakiejkolwiek działalności czy to politycznej czy gospodarczej.

Afryka i jej przyrost naturalny to tylko i wyłącznie wina białego pisałem nie raz i nie dwa.

Dali im żywność, broń, leki, technologię.
Przypominam w 1960r. Afryka cała miała niecałe 300mln mieszkańców, to tyle ile dzisiejsza Nigeria.

To tylko dzięki pomocy białych lekarzy bez mózgu, zbiórkom i misjom kościelnym, pomocy darmozjadów NGO'sów, programami dokarmiania murzyniątek z wielkimi brzuchami (ciekawe ile osób jeszcze w to wierzy, że z głodu ma się brzuch wzdęty a nie od wpierdalania manioku czy czego tam, ktoś widział na zdjęciach w Oświęcimiu wzdęte brzuchy? Ale na zdjęciu ma być ckliwie mały murzyn z bębnem i muchą na gębie)
:juanlaugh:
Dostały bambusy z USA Liberię jakoś im się nie paliło by tam wracać, analogicznie będzie z pasożytami czarnymi w Europie.
Afryka fajna na tatuażu, w przyśpiewkach ale do życia to już nagle nie fajna, bo trzeba nagle samemu coś zrobić.

Jakoś do arabów boją się odezwać o zadośćuczynienie, bo wiedzą, że tam nie będzie chrześcijańskiego pierdolomento i współczucia.
Arabowie którzy najwięcej ich nasprzedawali i nabrali w niewolę (do tego kastrując każdego bambusa, nie jak dobroduszny biały pozwalał mieć dzieci i tak dalej) mają to w dupie.

Murzyni co mieszkają w usa powinni białych po stopach całować, gdyby ich przodków nikt nie zabrał, mieszkali by w chatach z gówna.
Było kilka debat o rasizmie i jak to im źle w usa, na pomysł ich powrotu do Afryki od razu zamykali mordy na kłódkę, tam nikt na nich pracować nie będzie.
To ile kasy rocznie płynie do Afryki od państw cywilizowanych to jest nie do wyobrażenia, ale mówi się tylko jak to się biedną Afrykę okrada. Ci ludzie nie potrafią sami sobą zarządzać jak trafi się pięciu mądrych murzynów, którzy coś by potrafili zbudować to cała reszta przygłupów i tak uniemożliwi prowadzenie jakiejkolwiek działalności czy to politycznej czy gospodarczej.

Afryka i jej przyrost naturalny to tylko i wyłącznie wina białego pisałem nie raz i nie dwa.

Przypominam w 1960r. Afryka cała miała niecałe 300mln mieszkańców, to tyle ile dzisiejsza Nigeria.

To tylko dzięki pomocy białych lekarzy bez mózgu, zbiórkom i misjom kościelnym, pomocy darmozjadów NGO'sów, programami dokarmiania murzyniątek z wielkimi brzuchami (ciekawe ile osób jeszcze w to wierzy, że z głodu ma się brzuch wzdęty a nie od wpierdalania manioku czy czego tam, ktoś widział na zdjęciach w Oświęcimiu wzdęte brzuchy? Ale na zdjęciu ma być ckliwie mały murzyn z bębnem i muchą na gębie)

Dostały bambusy z USA Liberię jakoś im się nie paliło by tam wracać, analogicznie będzie z pasożytami czarnymi w Europie.
Afryka fajna na tatuażu, w przyśpiewkach ale do życia to już nagle nie fajna, bo trzeba nagle samemu coś zrobić.
A no, swego czasu bardzo cierpiałem bo nie wiem czy każdy zdaje sobie sprawę jakie są statystyki na najbliższe 100/200 lat. To afryka urodzi najwięcej dzieci, będzie przesilenie i będzie masowa migracja.
Dziesiątki milionów ludzi będzie parło z południa na północ. Coś ala upadek Rzymu poprzez masowane migracje plemion.

Roczny przyrost naturalny w Afryce wynosi około 2,5-3%. Oznacza to, że populacja Afryki podwaja się co około 25-30 lat.
Według danych z 2023 roku, populacja Afryki wynosi około 1,4 miliarda ludzi, co stanowi około 17% światowej populacji.
Szacuje się, że do 2050 roku populacja Afryki może wzrosnąć do około 2,5 miliarda, a do 2100 roku nawet do 4 miliardów. Oznacza to, że Afryka będzie odpowiadać za ponad połowę globalnego przyrostu ludności w nadchodzących dekadach.

Połowa rodzącej się populacji świata będzie czarna. Powodzenia białym w przetrwaniu. Nasze wnuki będą miały zupełnie inny świat niż nasz. My jako dzieci patrzyliśmy na murzyna jak na anegdotę, a wnuki będą miały pół klasy czarnej. No chyba że jakoś zamkną granicę, a o sile roboczej będą stanowiły roboty i mechanizacja z AI.

A no, swego czasu bardzo cierpiałem bo nie wiem czy każdy zdaje sobie sprawę jakie są statystyki na najbliższe 100/200 lat. To afryka urodzi najwięcej dzieci, będzie przesilenie i będzie masowa migracja.
Dziesiątki milionów ludzi będzie parło z południa na północ. Coś ala upadek Rzymu poprzez masowane migracje plemion.

Roczny przyrost naturalny w Afryce wynosi około 2,5-3%. Oznacza to, że populacja Afryki podwaja się co około 25-30 lat.
Według danych z 2023 roku, populacja Afryki wynosi około 1,4 miliarda ludzi, co stanowi około 17% światowej populacji.
Szacuje się, że do 2050 roku populacja Afryki może wzrosnąć do około 2,5 miliarda, a do 2100 roku nawet do 4 miliardów. Oznacza to, że Afryka będzie odpowiadać za ponad połowę globalnego przyrostu ludności w nadchodzących dekadach.
Dlatego powinno się zamknąć granice i odciąć murzynów od cycka.
W 100 lat sytuacja by się uregulowała, wybili by z 70% w lokalnych wojenkach.
Jedynie szkoda fauny i flory Afryki, bo wpierdoli ta szarańcza wszystko, będzie jak na Haiti, drzewa prawie nie uświadczysz. W Liberii już grasują gangi kanibali. Wystarczyłoby dać im trochę wolności bez nadzoru białego policjanta
:roberteyeblinking:
Połowa rodzącej się populacji świata będzie czarna. Powodzenia białym w przetrwaniu. Nasze wnuki będą miały zupełnie inny świat niż nasz. My jako dzieci patrzyliśmy na murzyna jak na anegdotę, a wnuki będą miały pół klasy czarnej. No chyba że jakoś zamkną granicę, a o sile roboczej będą stanowiły roboty i mechanizacja z AI.
W tę stronę powinna rozumna część ludzkości pójść.
Ale ogólnie czarno to widzę
:awesome:

Dlatego powinno się zamknąć granice i odciąć murzynów od cycka.
W 100 lat sytuacja by się uregulowała, wybili by z 70% w lokalnych wojenkach.
Jedynie szkoda fauny i flory Afryki, bo wpierdoli ta szarańcza wszystko, będzie jak na Haiti, drzewa prawie nie uświadczysz. W Liberii już grasują gangi kanibali. Wystarczyłoby dać im trochę wolnej ręki
Ja bym tam pozwalał żeby ich bracia z ameryki wysyłali wsparcie :beczka: Mentalne hah bo pewnie tyle by dali swoim.
Ciekawy koncept żeby zajeli się sobą. To dopiero było by ludobójstwo wzajemnymi rękoma. I mi ktoś wciska kurwa że kultura ubogaca ich.
W tę stronę powinna rozumna część ludzkości pójść.
Ale ogólnie czarno to widzę
:awesome:
No może być pizda.... chyba że wymyślną cudowną grypę plemienia makuku.

W Liberii już grasują gangi kanibali. Wystarczyłoby dać im trochę wolności bez nadzoru białego
Z Liberii pochodzi 90% filmików z harda. Co tam się odpierdala to jest niepojęte. Jak USA trzymało łapę to było wszystko w porządku, a jak ich zostawili samych sobie to urzadzili sobie wojny do.owe i rozjebali tam dosłownie wzsystko. Tam panuje tak niepojęty sadyzm, że kanibalizm wcale nie jest zaskoczeniem. Najlepsze jest to, że tam nie ma właściwie nic oprócz głównego miasta Monrovia. I w tym centrum też się dzieją takie rzeczy. Podobno tam bezpiecznie jest tylko przy portach.

USA wpada pod pretekstem demokracji, biorą złoża wszystkiego, okradną i zostawiają kraje 3 świata z dnia na dzień, pastwa losu

Hard też są tortury i egzekucje na jeńcach ukraińskich, nagrane na dronach

Ja bym tam pozwalał żeby ich bracia z ameryki wysyłali wsparcie :beczka: Mentalne hah bo pewnie tyle by dali swoim.
Dokładnie.
Czarni, którzy odnieśli sukces w USA mają dziwny problem by pomagać swoim czarnym żyjącym w biednych dzielnicach w USA a co dopiero w Afryce.
Przeważnie wyręczają się białymi rękoma.

Ciekawy koncept żeby zajeli się sobą. To dopiero było by ludobójstwo wzajemnymi rękoma. I mi ktoś wciska kurwa że kultura ubogaca ich.

No może być pizda.... chyba że wymyślną cudowną grypę plemienia makuku.
Może jakiś Chińczyk w przyszłości na coś takiego wpadnie ;) oni się z bambusami nie będą cackać.

Dokładnie.
Czarni, którzy odnieśli sukces w USA mają dziwny problem by pomagać swoim czarnym żyjącym w biednych dzielnicach w USA a co dopiero w Afryce.
Przeważnie wyręczają się białymi rękoma.
Ja to wręcz zauważam odwrócony rasizm wobec braci z starego kontynenty xD
Co jest bardzo śmieszne, bo zgadzam się z przemówieniem z pewnej komedii, że to potomkowie głąbów:

Może jakiś Chińczyk w przyszłości na coś takiego wpadnie ;) oni się z bambusami nie będą cackać.
A nie wykluczone :frankapprove:

Z Liberii pochodzi 90% filmików z harda. Co tam się odpierdala to jest niepojęte. Jak USA trzymało łapę to było wszystko w porządku, a jak ich zostawili samych sobie to urzadzili sobie wojny do.owe i rozjebali tam dosłownie wzsystko. Tam panuje tak niepojęty sadyzm, że kanibalizm wcale nie jest zaskoczeniem. Najlepsze jest to, że tam nie ma właściwie nic oprócz głównego miasta Monrovia. I w tym centrum też się dzieją takie rzeczy. Podobno tam bezpiecznie jest tylko przy portach.
Haiti tak samo. Kreole z Dominikany zbudowali mur przez całą wyspę żeby się od bambusów odgrodzić. Po murzyńskiej stronie kanibalizm, rządy watażków i gangów. Oficjalne władze nawet nad stolicą nie mają pełnej kontroli.
Generalnie tak by wyglądało 99% Afryki gdyby nie to, że zachód/ruscy/chinole mają tam swoje interesy i w niektórych obszarach sponsorują przychylnych sobie "ludzi" żeby zabezpieczać biznes i personel.
+ Oczywiście całe prywatne armie "ochroniarzy" i "konsultantów".

GkmV7tfXsAAZRHV.jpeg

A gdzie polska flaga :rutekajak:

:juanlaugh:
Zgadzam się w zupełności. Źle to napisałem bo faktycznie mogło zabrzmieć jakby zachod był im coś winien.
Murzyni sami siebie sprzedawali w Afryce przed żydowskim biznesem wywozu ich na nowy kontynent a teraz jedyne co potrafią to krzyczeć rasizm rasizm chociaż są najbardziej rasistowska rasa po rzymianach oczywiście.
Pięknym przykładem jest RPA, gdy biali rządzili wszystko miało ręce i nogi ale apartheid był zły i teraz jest małpi gaj.

Sporo tego postsowieckiego złomu mieliśmy jednak.

Dobrze, że oszczędziliśmy na złomowaniu tego wszystkiego.

:redford:
Spoko belgowie też przekazali mobilne wyrzutnie z przed 30 lat tylko ze nigdy ich nie używali czyli można powiedzieć ze nowe
Kolega byl i widział
Gówno gorsze niż polskie czołgi które wysłaliśmy

Umowa o surowcach bliska finalizacji, to i Zełenski nie jest już dyktatorem :lol:

Przyglądam się tym negocjacjom i jakoś nie wydaje mi się, aby coś z tego wyszło. Ukraina nie jest jeszcze na tyle przyciśnięta do ściany, aby podpisywać mocno niekorzystne porozumienia z Rosją, a linia frontu ostatnio prawie stoi w miejscu. Rosja pewnie nie odpuści obwodów chersońskiego i zaporoskiego, w których urządziła te swoje śmieszne głosowania, a to zablokuje na amen dalsze negocjacje pokojowe.
Za pół roku, rok - o ile USA faktycznie odetną wsparcie - wtedy tak Ukraina, może być zmuszona do podpisania jakiegoś niekorzystnego rozejmu, celem ratowania reszty kraju.

@Benzi oglądasz co tam sie odpierdala
Zaraz ukr trampowi wyjebie
Nie zdążyłem obejrzeć, akurat wszedłem na moment jak chwali Polskę, i nic nie mówi że cofnie amerykanów z wschodniej flanki.
A oglądasz długo już? Co się działo, co gadali

Nie zdążyłem obejrzeć, akurat wszedłem na moment jak chwali Polskę, i nic nie mówi że cofnie amerykanów z wschodniej flanki.
A oglądasz długo już? Co się działo, co gadali
To tak w skrócie
Prawie mu zajebał
Kazali mediom sperdalac
Boję sie trochę
Xd

Jedno jest pewne, to koniec Ameryki jako wujka policjanta świata. Będzie chaos w pizdu. Skończyła się demokracja i wartości. Teraz twarde deale i nie ma miękkiej gry. Chuj że Ukraina broniła ładu amerykańskiego i stępiła Rosję im pod negocjację, teraz płaćcie, jeszcze jak Vance jechał po nim jak po szmacie :beczka:
Niezła Ameryka, bully , przyjechał chłopek roztropek do wielkiego wuja a ten mu jeszcze siupie że on pizda i nie ma nic do gadania.

Ukraińcy mają armię, drony, zaopatrzenie na jakiś rok, nie zgodza się na jakiś zgniły pokój, tymbardziej żołnierze na froncie

No i umowę chooj strzelił. My tu psioczymy, że Ukraina nie przeprosiła za Wołyń, a Zelensky strugał ważniaka w Białym Domu. Dajcie im bo się należy. Oj, w political fiction taki Zelensky zostałby szybko usunięty przez "swoich". Oczywiście po wojnie i tak zostałby odstawiony a na odbudowie kraju nachapali by się inni ale po dzisiejszym numerze wydaje mi się, że to było ostatnie f2f Zelenskiego z Trumpem :crazy:

Back