Konflikt Rosja-Ukraina

Pierwszy film w Internecie z serii hard/sadistic jaki obejrzałem był właśnie z tego okresu. Te kurwy ukraińskie podpalili na żywca ruską kobietę i sobie tak stali i czekali aż spłonie (kiedyś już tu o Nim wspominałem)
Dlatego powtarzam wszystkim i zawsze będę niósł za sobą takie przesłanie. Ukraińcy to jest to samo co ruskie. To samo ścierwo mentalne, którego trzeba się pozbyć i raduje się moje serce za każdym razem kiedy ginie i jeden i drugi. Oby jak najwięcej.
:fjedzia:

Halo Wołodymir zapraszamy do Polski, to będziesz miał sporo rekrutów - może nawet więcej niż pół miliona. Donek daj sąsiadowi prezent i jego obywateli mu oddaj.

Ale że zdefraudowała jego świta około 15 mld USD pomocy to już nie wspomniał ?
Dziś widziałem info, że zasadniczo to państwo ukraińskie jest bankrutem z długami. Wynika to z tego, że pożyczki zagraniczne i kwota pomocy przewyższyły PKB kraju

Co ten Wołodymyr pierdoli za głupoty?
Przecież Hali wie lepiej, tam rekrutów nie brakuje.

Nie twierdziłem, że nie brakuje, ale że te 650 tys gdyby wróciło nie byłoby od razu potrzebnych w armii, zwłaszcza że i na Ukrainie są ludzie w wieku poborowym którzy jeszcze nie dostali powołań. Że nie byliby powołani teraz, a mogliby wręcz zawadzać jako bezrobotni itd

Nie twierdziłem, że nie brakuje, ale że te 650 tys gdyby wróciło nie byłoby od razu potrzebnych w armii, zwłaszcza że i na Ukrainie są ludzie w wieku poborowym którzy jeszcze nie dostali powołań.
Nie kłam :nono:
Pisałeś w odpowiedzi do mnie, że tych 650 tys uciekinierów ma pozytywny wpływ na zaistniałą sytuację.
Twój prezydent rzecze co innego, więc popraw go bo wygląda co najmniej śmiesznie z jego apelami dotyczącymi mobilizacji.

Nie kłam :nono:
Pisałeś w odpowiedzi do mnie, że tych 650 tys uciekinierów ma pozytywny wpływ na zaistniałą sytuację.
Twój prezydent rzecze co innego, więc popraw go bo wygląda co najmniej śmiesznie z jego apelami dotyczącymi mobilizacji.

On nie czyta cohones więc nie wie

1703097345560.png

:mjsmile:

Back