Halibut 2.0
UFC Bantamweight
Zanim tu zacząłeś pisać to ten temat był jak Bellator, teraz to jest to fame mma a nawet ksw!
Patusy w nich ciągle siedzieli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zanim tu zacząłeś pisać to ten temat był jak Bellator, teraz to jest to fame mma a nawet ksw!
Nie dość że jebany lewak to jeszcze zdrajca.
Jedziemy z tym!
Japierdole jeszcze za 5 lat się obudzimy naprawdę w tworzę zwanym kurwa UkropolinJedziemy z tym!
Nie ma, absolutnie, żadnych planów połączenia resztek upainy z polszą, to było wariactwo Putina!
nigdy. A jak bardzo by chcieli to po 30 latach odprowadzania podatków.Czemu?
A Ty kiedy byś dał prawa obcokrajowcowi do głosu w samorządowce?
Tak jak na zachodzie łatwo?
Myślę, że do tego to zmierza.Japierdole jeszcze za 5 lat się obudzimy naprawdę w tworzę zwanym kurwa Ukropolin View attachment 85985

Przyjelismy pana zgłoszenie odpowiemy na nie po przeanalizowaniuJa bym dał limit. Pracujesz i płacisz podatki minimum 5 lat - masz prawo głosować.
nigdy. A jak bardzo by chcieli to po 30 latach odprowadzania podatków.
Bez sensu z tego wzgledu ze potem trafiaja sie tacy podludzie ktorzy chca zapraszac ukrow do urn i zawsze znajda sie tacy ktorzy tymi ukrami pokieruja obiecujac upadlinie kolejne godzace w Polakow ustawy. Wszystko by zdobyc glosy.
Nie powinni moc nigdy glosowac i wplywac na cokolwiek w kraju. To ze im dajemy tu egzystencję kilkakrotnie lepsza niz u nich w kurwidole to juz jest bardzo duzo.
Bez sensu, to oni chca tu pracować, nikt ich nie zmusza. Nie wiem co to za argument? Ze januszex sciaga ukrow do roboty bo chujowa firma jedzie na taniej i najczęściej chujowo robiącej sile roboczej to maja miec prawo do glosu? Opanuj sieNo cóż, powiedz to Polakom którzy od lat wydają hajs by ich tu jak najwięcej ściągnąć do pracy. Że robią im łaske. Tym pracującym żadnej laski się nie robi.
Od tego sie zaczyna. Potem mamy w polityce jewgienija i innego saszke i mniejszosci glosujace pod siebie i upadline.Mówię o samorządach. Na zachodzie Polacy i inni imigranci mogą głosować w samorządach. To jest ok gdy się płaci podatki. Nie wiem jakie ustawy godzące w Polaków miałby nadać radny z Pcimia czy nawet Wrocławia.
Bez sensu, to oni chca tu pracować, nikt ich nie zmusza.
Od tego sie zaczyna. Potem mamy w polityce jewgienija i innego saszke i mniejszosci glosujace pod siebie i upadline.
Trzymać krótko, tyle.
Gówno to już nam wrzucili, ja to wolę subtelne hinduskie czy tureckie przyprawy a nie spierdolone całe danie jak to mamy obecnie.Myślę, że do tego to zmierza.
Powolne gotowanie żaby trwa, większość żab tego nie widzi ale ja czuję, że do naszego wspólnego bulionu ktoś nam wrzucił gówno![]()
Gówno to już nam wrzucili, ja to wolę subtelne hinduskie czy tureckie przyprawy a nie spierdolone całe danie jak to mamy obecnie.
chyba cię popierdoliłoCzyli kiedy Ci pasuje to odpowiada ci porównanie do innych przywódców, gdy okazuje się że nie masz racji to zamiast się merytorycznie odnieść - robisz niemerytoryczmy komentarz.
Czyli zgadasz się ze mną iż nie masz racji? Przyznajesz, że Polacy, Churchill itd także żebrali o pomoc?
Tak albo nie. Prosta piłka. Miej jaja i odpowiedź w temacie w którym oponowales. Przyznajesz, że nie miałeś racji?

chyba cię popierdoliło
![]()
Uważam, że żebrać to mogłeś o wstęp do familoka.W sensie uważasz, że Polacy i inni przywódcy zebrali o pomoc czy nie?
Ale my nie jestesmy we francji czy uk badz ugandzie. W rosji np ukrow sie trzyma w łagrach, czemu by sie nie porownac do rosji?No ale czy w UK, Francji czy Holandii Polacy np tak szkodzą głosując w samorządach?
Ja rozumiem dać masowo obywatelstwo i prawo głosu w parlamencie. Ale samorządy to inna para kaloszy.
No dokladnie tak bylo, tak tak. Dzis juz chyba za duzo nie?Tak samo polskie firmy proszą Ukraińca "pracuj dla mnie" tak Ukrainiec idzie pracować lub nie.
Co to ma do tego? No zyja tu to placa podatki proste. Nie podoba sie to won pod donbasMam znajomych warsiarzy pełno. Nie wyobrażają sobie interesu bez pracowników z Ukrainy niektórzy. A nikt bez klientów z Ukrainy. Na niektórych trasach 1/3 zysków to Ukraińcy.
Oczywiście można pieprzyć, że Ci pracujący to też zakałą, bo piją pod żabką i biorą socjal - ale rzeczywistości nie oszukasz.
@Rycho nie przewiózł byś jako pomoc charytatywną ponad 100 kg mięsa? Najlepiej gdzieś w kierunku Zaporoża
jakie mięso? Przecież to gnijąca rybia padlina.Propaganda działa
Z taką mordą i aparycją grubasa co ma 60% body fata co nawet kamizelki dopiąć nie może by przy guzikach się rozchodziło to śmiem twierdzić że wręcz musiał błagać o wstęp na balangę z brudasamiUważam, że żebrać to mogłeś o wstęp do familoka.
szczecinskie24.pl
Weź ty już spierdalaj z kraju bo trzeba miejsce dla braci zrobić, widzę że już rozumiesz mniej więcej o czym ostatnio dyskutowaliśmyAle my nie jestesmy we francji czy uk badz ugandzie. W rosji np ukrow sie trzyma w łagrach, czemu by sie nie porownac do rosji?
jestesmy w Polsce wiec to ze w kraju X jest cos nie ma tu znaczenia.
No dokladnie tak bylo, tak tak. Dzis juz chyba za duzo nie?
Co to ma do tego? No zyja tu to placa podatki proste. Nie podoba sie to won pod donbas
obecnie nie maja glosu a jakos pracuja, dziwne nie?
I poki jebnieci fajnopolacy im tego glosu nie udziela to nic sie nie zmieni, dalej beda pracowac. Samo to ze jestes za tym by zmieniac cos co jest dla wlasnego kraju dobre i DZIALA jest dziwne.
Szoszony sie nie zbuntuja takze trzeba byc jebnietym by chciec udzielac im wiecej przywilejów.
Koniec tematu bo tu nie ma o czym debatować

Walić. Będzie jak dobosz. Motywowałjakie mięso? Przecież to gnijąca rybia padlina.