Konflikt Rosja-Ukraina

Polscy dyplomaci także żebrali o pomoc na całym świecie. Nawet udawało im się ją dostawać w wojnie z bolszewikami, mimo, że byliśmy warcholami które nie chciały walczyć, uciekały na zachodnią część kraju bawić się i tańczyć, i dopiero gdy Ruscy byli pod Warszawą zaczęto coś robić. I część się zmobilizowała. Dostalibyśmy więcej gdyby Niemcy nie blokowały dostaw.

Stalin wygrał wojnę dzięki wyzebraniu pomocy od USA.
Hitler żebrał wsparcia u różnych. Pojechał chyba także spotkać się z Franco by zebrać o pomoc.
Churchill też jeździł za granicę zebrać o pomoc. Oj, do podstawówki.

Uważasz, że bronie złych rzeczy które robią Ukraińcy i Żeleński. W jaki sposób i czego bronie?
a Polacy też i zaczyna się

A poza tym wszystkie inne narody jeszcze bardziej uciekały, a Polacy w szczególności.
Nie wiem czy bardziej inne narody unikały walk ale faktem jest,że to prawda. Opierając się na książce "Prawdziwy cud nad Wisłą" oceniam że Polacy wyjątkowo dali wtedy dupy.

a Polacy też i zaczyna się

Czyli kiedy Ci pasuje to odpowiada ci porównanie do innych przywódców, gdy okazuje się że nie masz racji to zamiast się merytorycznie odnieść - robisz niemerytoryczmy komentarz.

Czyli zgadasz się ze mną iż nie masz racji? Przyznajesz, że Polacy, Churchill itd także żebrali o pomoc?
Tak albo nie. Prosta piłka. Miej jaja i odpowiedź w temacie w którym oponowales. Przyznajesz, że nie miałeś racji?

Po co Wy z tym debilem piszecie? @Siedem, @Risky i @Drzewo mieli rację. Ignor to jedyna opcja w przypadku tego tumana. W życiu też dyskutujecie z kimś kto Was cały czas wkurwia? Czy walicie na cytrynę i nie zawracacie sobie nim głowy? :einsteinsmoke:

Ale część z tych którzy dali mnie do ignora od tego czasu jeszcze częściej o mnie myślą i o mnie pisze. Więc to nie pomaga.

Poza tym dałem jeden komentarz. Nie zmuszałem nikogo by robili giwnoburze

Po co Wy z tym debilem piszecie? @Siedem, @Risky i @Drzewo mieli rację. Ignor to jedyna opcja w przypadku tego tumana. W życiu też dyskutujecie z kimś kto Was cały czas wkurwia? Czy walicie na cytrynę i nie zawracacie sobie nim głowy? :einsteinsmoke:
Smierć przez zagłodzenie to jedyna skuteczna forma walki z tym ułomem. Inaczej rozwali kolejny temat. Sam się teraz wyłamałem dając mu paliwo i już żałuję.

Rusek i Ukrainiec to dosłownie ta sama kurewska krew i nie różnia się niczym.
Cieszę się, że tyle ludzi zaczęło to w końcu dostrzegać.
Medialnie wmówiono polskiej tłuszczy mającej się za oświeconą część społeczeństwa, że to cywilizowany kraj, choć korupcja i rządy oligarchów, politycznie i gospodarczo trzęsących krajem z drugiego fotela identyczne jak w Kacapii. Również na podobnym poziomie nienawiść do Polski i Polaków, teraz częściowo ukryta, bo jak trwoga to do pana Boga...

Smierć przez zagłodzenie to jedyna skuteczna forma walki z tym ułomem. Inaczej rozwali kolejny temat. Sam się teraz wyłamałem dając mu paliwo i już żałuję.

Przecuez Ty regularnie prowokujesz giwnoburze ze mną i to jeszcze najbardziej rynsztokowym sposobem.

Przeciez ten temat to jest niczym konferencje patostreamerow na fame mma.

"Pokaz ze masz jaja! Co mowiles co mowiles!"

"Ja nie ! To ty ! Rozjebales sie!

"Pokaz jaja!!!!!! Slava!" :antonio:

No i właśnie walczę by element Pato ukrucic. Dlatego cisnę by wracali do merytoryki.

No ale jak widać z fame mma nie zrobię Cage Warriors. Albo chociaż FENu...

Kurwa stary, mam dość.
Ty wogole nie czytasz, co się do Ciebie pisze. I nie wiem, który z nas głupszy...
Ty, że nie potrafisz zrozumieć słowa pisanego , czy może ja, że wchodzę z Tobą w interakcje.
Zdania pewnie są podzielone, ale profilaktycznie dystansuje się od prób przekazania Ci innego niż Twój punkt widzenia, bo to chyba bezcelowe marnowanie energii.
Głupszy zdecydowanie jesteś ty że codziennie jak wchodzisz z tym debilem w dyskusję to rozmawiasz z nim za każdym razem o tym samym bo ten kretyn ma pamięć złotej rybki i jak idzie spać to mu się pamięć restartuje? Już wiesz skąd te projekcje na temat innych userow?
Ten gość ma mentalność polityka a na dodatek myśli że wszystko wie najlepiej i jest królem dyskusji, tylko że każdy inny prócz niego widzi że jest patentowanym debilem, przecież on nawet składnie zdania nie potrafi napisać, używać interpunkcji, założę się że w prawdziwym życiu jego argumenty słowne kończą się na klasycznym kobiecym bo tak, ewentualnie wieczne pytania oczywiście oczywiste zaczynane od klasycznego słowa czyli, co w efekcie daje brak chęci na prowadzenie z nim jakiejkolwiek dyskusji, bo czujesz się jakbyś tłumaczył coś 13 latkowi a ten kretyn odchodzi z przekonaniem że wygrał dyskusje :mjsmile:

Głupszy zdecydowanie jesteś ty że codziennie jak wchodzisz z tym debilem w dyskusję to rozmawiasz z nim za każdym razem o tym samym bo ten kretyn ma pamięć złotej rybki i jak idzie spać to mu się pamięć restartuje? Już wiesz skąd te projekcje na temat innych userow?
Ten gość ma mentalność polityka a na dodatek myśli że wszystko wie najlepiej i jest królem dyskusji, tylko że każdy inny prócz niego widzi że jest patentowanym debilem, przecież on nawet składnie zdania nie potrafi napisać, używać interpunkcji, założę się że w prawdziwym życiu jego argumenty słowne kończą się na klasycznym kobiecym bo tak, ewentualnie wieczne pytania oczywiście oczywiste zaczynane od klasycznego słowa czyli, co w efekcie daje brak chęci na prowadzenie z nim jakiejkolwiek dyskusji, bo czujesz się jakbyś tłumaczył coś 13 latkowi a ten kretyn odchodzi z przekonaniem że wygrał dyskusje :mjsmile:

Ale to Ty masz pamięć złotej rybki i zapomniałeś, że odkąd wygrałem jedna merytoryczną dyskusję z Tobą - od tamtej pory atakujesz mnie treściami niemerytorycznymi, personalnymi, jak tutaj.

Przypominam.
Siedem to człowiek który uważa za fakt naukowy to, iż Cesarz Niemiecki namówił władców europejskich, muzułmańskich, chińskich, hinduskich by sfabrykować 300 lat historii ludzkości. Według niego żyjemy w XVIII wieku.

Odkąd udowodniłem że to nie prawda- zamiast przyznać się do błędu - każdy swój wpis w moją stronę robi prywatę. Wie, że nie może ze mną dyskutować merytorycznie po tym jak w tym go oram zawsze. Dlatego robi to co robi.

Potrafi o mnie zrobić cały elaborat nie zawierając żadnej treści. Tysiąc razy tylko powtarza że pokonuje mnie merytorycznie ale ani razu nie odnosi się do merytoryki.

IMG_20231202_020259.jpg

IMG_20231202_020332.jpg

IMG_20231202_020422.jpg

Last edited:
Na cale szczęście zapomniał o hindusach i namówił tylko ich "chinduskich" braci. Dlatego wiemy ze zyjemy w 21 wieku.

Dzieki Rakesh, nie zapomne Ci zasług Twoich przodków.

Z ciekawości - wolałabyś być plaskoziemca ale nie robić błędów czy odwrotnie?

Medialnie wmówiono polskiej tłuszczy mającej się za oświeconą część społeczeństwa, że to cywilizowany kraj, choć korupcja i rządy oligarchów, politycznie i gospodarczo trzęsących krajem z drugiego fotela identyczne jak w Kacapii. Również na podobnym poziomie nienawiść do Polski i Polaków, teraz częściowo ukryta, bo jak trwoga to do pana Boga...
W ogóle, to mnie rozpierdala. Jeszcze na miesiąc przed inwazją wszyscy Polacy wiedzieli jakim państwem jest Ukraina, jacy to ludzie itd.

Jakbyś zapytał na ulicy przypadkowego przechodnia to każdy dałby Ci odpowiedź, mniej więcej, taką jak myślę.

Miesiąc po już, kurwa, Paljaki w pełnej miłości do wspaniałych Ukraińców i super państwa gotowego do wcielenia do UE i NATO.

Ja pierdole :facepalm:

W ogóle, to mnie rozpierdala. Jeszcze na miesiąc przed inwazją wszyscy Polacy wiedzieli jakim państwem jest Ukraina, jacy to ludzie itd.

Jakbyś zapytał na ulicy przypadkowego przechodnia to każdy dałby Ci odpowiedź, mniej więcej, taką jak myślę.

Miesiąc po już, kurwa, Paljaki w pełnej miłości do wspaniałych Ukraińców i super państwa gotowego do wcielenia do UE i NATO.

Ja pierdole :facepalm:

Przed wojną większość Polaków też pozytywnie przecież oceniała Ukraińców. Normalnie żyją i pracują.

Bez sensu.

Czemu?
A Ty kiedy byś dał prawa obcokrajowcowi do głosu w samorządowce?
Tak jak na zachodzie łatwo?

Back