Konflikt Rosja-Ukraina

@Drzewo
#cohońskakonfitura
;)

Przecież drzewo ma mnie w ignorach i ciągle o mnie pisze. Oznaczyłem go i tylko setny raz pochwali się, że ma mnie w ignorach i jaki jest przez to zajebisty.

I robi to częściej niż Risky. Czasem mam wrażenie, że codziennie o mnie pisze wychodząc na debila jednocześnie twierdząc, że mnie ignoruje.

Oznaczyłem go
nie oznaczyłeś go ale to i tak nie ważne skoro ma Ciebie w ignorowanych, często też piszesz post pod postem w odstępie kilku minut, a ktoś odpowiada na ten pierwszy i może nie zauważyć, że edytowałeś, przecież wystarczy post zedytować i oznaczyć tego do kogo piszesz, by powiadomienie otrzymał, a jak piszesz po 10 minutach, a w tym czasie nie ma odpowiedzi, to też oznaczaj - jesteś utrapieniem ;).

Gdy o kimś wspominasz - oznaczaj go, przecież to nie trudne, nie jesteś przecież plotkującą na cudzy temat pizdą, czy tam szepczącą komuś do ucha w jego obecności

nie oznaczyłeś go ale to i tak nie ważne skoro ma Ciebie w ignorowanych, często też piszesz post pod postem w odstępie kilku minut, a ktoś odpowiada na ten pierwszy i może nie zauważyć, że edytowałeś, przecież wystarczy post zedytować i oznaczyć tego do kogo piszesz,m by powiadomienie otrzymał, a jak piszesz po 10 minutach, a w tym czasie nie ma odpowiedzi, to też oznaczaj - jesteś utrapieniem ;).

Gdy o kimś wspominasz - oznaczaj go, przecież to nie trudne, nie jesteś przecież plotkującą na cudzy temat pizdą, czy tam szepczącą komuś do ucha w jego obecności
Jak oznaczysz kogoś w edytowanym poście to chyba nie dostanie powiadomienia.

nie oznaczyłeś go ale to i tak nie ważne skoro ma Ciebie w ignorowanych, często też piszesz post pod postem w odstępie kilku minut, a ktoś odpowiada na ten pierwszy i może nie zauważyć, że edytowałeś, przecież wystarczy post zedytować i oznaczyć tego do kogo piszesz,m by powiadomienie otrzymał, a jak piszesz po 10 minutach, a w tym czasie nie ma odpowiedzi, to też oznaczaj - jesteś utrapieniem ;).

Zacząłem mieć to w dupie odkąd co chwilę trafiam na to, że ktoś coś o mnie pisze w ogóle mnie nie oznaczając. A już wywalone mam gdy robi to taki Siede. Drzewo czy Risky czy inni QN którzy nawet gdy coś mojego komentują lub wręcz zwracają się do mnie to bez cytatu i oznaczeń.

Edit.

Tam był błąd. Nie miało być "oznaczyłem" xd
Już nie pamiętam co. To zdanie nie ma sensu xd

Ukrofoby pewnie się podniecają i cieszą.
To jest dziwne. Niby nie onuce, ale czekają aż Rosja wygra. Niby chcą dobrze dla Polski a czekają aż Ukraińcy z Polakami będą się zabijać i będzie rozpierdol w Polsce. A najlepiej jakby Ukraińcy zrobili Polakom Wołyń 2.0.
Popieprzone.

Leć i pomagaj zamiast się tu produkować pierdoląc kocopoły. W senacie USA też ruskie onuce.

Do kogo ten komentarz?
Nie wkurwiaj już usetow i @klocuniek jakimiś wpisami nie wiadomo na co odpowiadanymi i do kogo.

Możesz też spróbować odpowiedzieć merytorycznie. Dlaczego uważasz, że odcięcie Ukrainy od pomocy wojskowej, a więc zwiększenie szansy na zwycięstwo Rosji i jej wzmocnienie, jest lepsze od wspierania wojskowego Ukrainy?

Mam to w dupie, bo to nie nasza wojna. Ty tu przeżywasz więc zamiast tracić czas na zbędne biadolenie leć do USA jak ta aktywistka na szczyt w Dubaju albo najlepiej bezpośrednio na front i walcz o piękną upadlinę.

BTW sam pisałeś, że Rosja nie wygrała, bo nie zdobyła Kijowa w pierwszych dniach. Trochę konsekwencji.

Mam to w dupie, bo to nie nasza wojna. Ty tu przeżywasz więc zamiast tracić czas na zbędne biadolenie leć do USA jak ta aktywistka na szczyt w Dubaju albo najlepiej bezpośrednio na front i walcz o piękną upadlinę.

BTW sam pisałeś, że Rosja nie wygrała, bo nie zdobyła Kijowa w pierwszych dniach. Trochę konsekwencji.

Niby ja to przeżywam, ale to Ty się unosisz zawsze straszną agresją. Nie muszę jechać do USA by coś komentować. Jestem pewny, że Ty gdy coś komentujesz także tego nie robisz.
Jak krytykujesz pomoc Ukrainie to jedziesz na obrady Polskiego sejmu lub do kongresu USA? No chyba nie.

I kolejny wpis zrobiłeś emocjonalny, przeżywasz strasznie, i kolejny w którym jest tylko Twoje zesranie się a nie ma żadnej treści.

BTW

Czyli teraz konsekwencją byłoby gdybym był za tym by ułatwić Rosji zdobycie Kijowa poprzez odcięcie Ukrainy od dostaw broni? Lol.

Napisałem o ludziach którzy cieszą się na przegraną Ukrainy i odcięcie od dostaw usa.

Oburzył się na to @QŃ. .
A więc musi być stroną zainteresowaną.
Czyli to o nim.

Więc to jest jego wojna, jeżeli nie ma wyjebane czy te dostawy są?
Przecież jeżeli jest się zjebem, bo popiera się dostawy z USA, bo to "nie nasza wojna" to jeżeli ktoś popiera brak tych dostaw, to czy sam nie nazywa się tym zjebem?.
A jeżeli jednak to jego wojna, skoro ma określony pogląd na temat dostaw z USA? I jest im przeciwny, cieszy się że Ukraina przegra, a Rosja może się wzmocnic- to czy to nie jest tak, jakby przyznawał się do bycia onuca?
Inaczej czemu się oburzył gdy skrytykowałem ludzi którzy cieszyliby się z wygranej Rosji?
Czemu uznał, że to o nim wpis?

Przygłup sam ze sobą dyskutuje.

Jesteś za głupi by zrozumieć jak zostałeś zaorany.

Poza tym piszesz odpowiedzi nie cytując komentarzy. Teoretycznie nie odpisałeś nikomu. W dodatku nie na temat. Więc kto tu jest przyglupem skoro Ty nikomu nie odpisujesz, a rozmawiasz?
Nie, napisanie że powinienem jechać na wojnę nie ma związku z moją krytyka osób które cieszą się, że Ukraina może przegrać czy być odcięta od dostaw. Co twój komentarz ma z moim wspólnego? . Związek by miało gdybyś skomentował to co napisałem na temat tego co napisałem.

Moje komentarze odnoszą się do tego co piszesz. Twoje nie.

Last edited:
Zauważyliście, że poziom dyskusji w tym temacie uległ znaczącemu obniżeniu po 28 czerwca 2022?

Wtedy odpalił się Vitas i Koń w wojnie ze mną skupionej na atakach personalnych a nie merytoryce.
Masz przykład wyżej komentarze QNia które są potwierdzeniem tego. W ogóle się nie odnosi do rzeczy które napisałem. A tylko jest jego nienawiść.

Patrz co dziś robią chłopaki - co chwilę obrażają mnie niezaczepiani, najczęściej ot, zwykłymi personalnymi inwektywami.
Nie wiem - może tak mi zazdroszczą czegoś,że robią to odkąd tu jestem.
Ja też zaczepiam - wypominając merytorycznie rzeczy od jakich uciekli gdy zostali zaorani.

Last edited:
Jak krytykujesz pomoc Ukrainie to jedziesz na obrady Polskiego sejmu lub do kongresu USA? No chyba nie.
Jak widać, nie musi się ruszać. Ma swoich ludzi w kongresie.
To jest dziwne. Niby nie onuce, ale czekają aż Rosja wygra. Niby chcą dobrze dla Polski a czekają aż Ukraińcy z Polakami będą się zabijać i będzie rozpierdol w Polsce. A najlepiej jakby Ukraińcy zrobili Polakom Wołyń 2.0.
Pisałem Ci o co jest grą. Przestań płakać i czytaj ze zrozumieniem

Jak widać, nie musi się ruszać. Ma swoich ludzi w kongresie.

Pisałem Ci o co jest grą. Przestań płakać i czytaj ze zrozumieniem

Czyli w ten grze Polsce jest na rękę by działo się to co opisuje- wasnie i chaos w kraju i wzmocnienie Rosji kosztem Ukrainy?

Według danych resortu infrastruktury, w 2021 r. udział polskich przedsiębiorców w przewozach drogowych wykonywanych w relacji: Polska-Ukraina wynosił około 38 proc., zaś przewoźników z Ukrainy 62 proc. "Według stanu na koniec października 2023 r. polscy przewoźnicy drogowi wykonywali zaledwie około 8 proc. takich przewozów, natomiast zdecydowana większość, 92 proc. przewoźnicy z Ukrainy." - czytamy na stronie MI.

Popieprzone.
A ukrainiec jak zwykle płacze i krytykuje wszystko co antyukraińskie lub niezgodne z jego marzeniem o wielkiej upadlinie. Bo przecież każdy ma swoją gospodarkę zawalać, bo upadlina. Śmieszne.
Może jakby tyle nie kradli z tej pomocy to jeszcze na 2 lata wojny by było, ale o tym to już cichutko.

Last edited:
A ukrainiec jak zwykle płacze i krytykuje wszystko co antyukraińskie lub niezgodne z jego marzeniem o wielkiej upadlinie.

Ty masz prawo krytykować ludzi, którzy uważają, że w naszym interesie jest to by USA zbroilo dalej Ukrainę a Rosją nie rosła w siłę. Możesz też podać argumenty czemu uważasz to za złe.
Ja krytykuje ludzi którym zależy na przegranej Ukrainy, wzmocnieniu Rosji. I tyle.
Jak zwykle płaczesz i krytykujesz wszystko co nie jest całkowicie antyukrainskie(w moim odczuciu często antypolskie, prorosyjskie).

I czemu kłamiesz, że krytykuje wszystko co jest antyukrainskie?

Back