Konflikt Rosja-Ukraina

"Zełenski staje się autokratą, który przekształca Ukrainę w państwo autorytarne, nie różniące się od Rosji" - Burmistrz Kijowa V.Kliczko
Oho zaczyna się. Dresiarz niech lepiej przypomni sobie bohaterów pomarańczowej rewolucji.

Hmm, Ukrainka, a dostrzega więcej niż... ? :zakręcony: @Halibut 2.0 to pewnie jakaś ruska ze stajni trolli?

Szkoda że nie mówi do swoich braci we własnym języku, tylko w języku którego nie rozumieją, na pokaz, że części Ukraińców się nie podoba zachowanie ich krajanów, niech takie filmiki se po rusku na te swoje telegramy nagrywają i wstawiają, może wtedy któryś ukr to przeczyta i się zreflektuje, po Polsku napewno ukr nie zrozumie, no ale po co, żeby horda banderowców zdissowała ją w internecie? Ogólnie to może i nagrywa też po ukraińsku, albo inna osoba, o tym jaka jest prawda, że oni są wrzodem na dupie a nie zbawcą świata, i ciekawy jestem jakie są komentarze Ukraińców, czy chociaż ten słynny promil to rozumie, czy im wszystkim się sufit na łeb spierdolił i myślą że świat ich na rękach bedzie nosił.

Szkoda że nie mówi do swoich braci we własnym języku, tylko w języku którego nie rozumieją, na pokaz, że części Ukraińców się nie podoba zachowanie ich krajanów, niech takie filmiki se po rusku na te swoje telegramy nagrywają i wstawiają, może wtedy któryś ukr to przeczyta i się zreflektuje, po Polsku napewno ukr nie zrozumie, no ale po co, żeby horda banderowców zdissowała ją w internecie?
Bingo

W jaki sposób oznacza to, że tego nie popieram?

Nie wiedziałem, że blokowanie legalnych transportów przez prywatnych ludzi jest legalne.
Niewiedza nie zwalnia z myslenia

A jak ukry blokowaly nam pociagi i auta to bylo legalne czy nie?

Doszły mnie słuchy że ryba się spłakał. Dla mnie to taki podludź że nigdy nie opuści czeluści ignora. :kis:

Czyli ty komentujesz moje posty i wymyślasz nie istniejące rzeczy, i piszesz ciągle o mnie - udając że mnie ignorujesz? Jesteś głupi jak drzewo.

Pytanie kto tu się splakal - ja, bo zwracam uwagę na Twoją głupotę, czy Ty który tak przeżywasz moją osobę że musisz wymyślać jakieś bzdury byle o mnie pisać.

Ja nic nie uważam
wyciagam tyko wnioski

kazdy tu na forumku na swoja opinie zapracowuje własnymi ronczkami

No i przecież wiesz, że nie popieram wszystkiego co Ukraińcy chcą itd, zwłaszcza naszym kosztem.

Czyli ja mogę wyciągnąć wniosek że poziom umysłowy masz Vitasa.
I osób żyjących projekcjami a nie rzeczywistością.

Równie dobrze mogę pieprzyć, że jesteś onucą xd

No i przecież wiesz, że nie popieram wszystkiego co Ukraińcy chcą itd, zwłaszcza naszym kosztem.

Czyli ja mogę wyciągnąć wniosek że poziom umysłowy masz Vitasa.
I osób żyjących projekcjami a nie rzeczywistością.

Równie dobrze mogę pieprzyć, że jesteś onucą xd
1 wiem
2 tak
3 tak

Coś Panowie maja razem coraz większą obsesję naoim punkcie. Jestem przekonany, że należą do tych którzy głosowali bym nie wypierdalal z fejk kont.

Back