Konflikt Rosja-Ukraina

Są dwie opcje:
1. Albo masz autyzm i to dość zaawansowany
2. Albo nie rozumiesz tego, że niektóre rzeczy są metaforami i pisząc coś przykładowo nie piszesz faktów, ale to sprowadza nas do punktu pierwszego z powrotem w sumie.
Powiedzieć,że to debil to jak powiedzieć,że gówno nie pachnie zbyt ładnie - niby prawda,ale nie oddaje całego obrazu sytuacji.

Są dwie opcje:
1. Albo masz autyzm i to dość zaawansowany
2. Albo nie rozumiesz tego, że niektóre rzeczy są metaforami i pisząc coś przykładowo nie piszesz faktów, ale to sprowadza nas do punktu pierwszego z powrotem w sumie.

Przynajmniej już wiesz jak na was patrzę gdy autystycy z cohones twierdzą, że bronie złych rzeczy jakie robią Ukraińcy, że twierdzę że zalewają nas hordy wdzięcznym Polaków i miłujących Polaków Ukraińców, że twierdzę że nie ma wśród nich dziczy, nie dokonują przestępstw itd.
Przecież większość zarzutów wobec mnie to branie dosłowności, metaforycznych moich wypowiedzi plus są dorabiane do tego zwyczajne kłamstwa, jak debile twierdzący że bronie Bandery, UPA itd.
Zresztą, sam to robiłeś np w dyskusji w HP

@Siwy25_1 autystyku. Pamiętasz jak mi xarzuciles, że uważam iż Ukraińcy nie dokonują przestępstw i przemytowi, bo napisałem, że komendant mógł świadomie przemycić granatnik? No. To się nie ciesz.

kto to jest ten wolski?
Serio pytam.

On ma coś z wojskiem wspólnego albo miał kiedykolwiek?
Dla mnie to on wygląda jak gość co dostałby lekkiego liścia i by się schował za swoją żoną.

kogo on udaje? dziennikarza, reportera, kronikarza?
To taki typek, który coś tam w internetach pisał o czołgach i wojsku, a później wybuchła wojna i został ekspertem na YT i TT. Jak widzi żołnierza, kolejarza albo listonosza to automatycznie salutuje, jak prawdziwy żołnierz go pochwali, to nie śpi przez kilka dni.

W zeszłym roku podczas schodzenia z czarnego mięgusza dopadłem obok czarnego stawu pod rysami ukra (był z kolegą i dwoma samicami), który na moich oczach wyrzucił kiepa w krzaki. No cóż, po "delikatnym" zwróceniu uwagi nurkował w te krzaki i po szczęśliwym odnalezieniu kiepa chował go do kieszeni w spodniach :antonio:
Już nie wspomnę, że zachowywali się tam jak ostatnie bydło, bo obraziłbym wtedy krowy.

Pamiętacie te czasy, jak oburzanie się na mnie, że konfabuluje iż forumowicze uważają Ukrainciw jako całość, jako naród za dzikusów i swołocz?
Ech, jak zwykle miałem rację

kto to jest ten wolski?
Serio pytam.

On ma coś z wojskiem wspólnego albo miał kiedykolwiek?
Dla mnie to on wygląda jak gość co dostałby lekkiego liścia i by się schował za swoją żoną.

kogo on udaje? dziennikarza, reportera, kronikarza?
Klon koronacelebrytów pokroju Grzesiowskiego czy Simona.

Ten światowy podróżnik co wszędzie był każdego zna i ma dostęp do tajemnej wiedzy i statystyk jak widać o 9 rano rozpoczął zmianę na Cohones, jego doba chyba trwa 72 godziny że chłop potrafi przeżyć tyle fascynujących historii będąc od rana do wieczora wgapiony w wyświetlacz, jakiś Harry Potter jebany, czasem włada jak Hermiona.

Ten światowy podróżnik co wszędzie był każdego zna i ma dostęp do tajemnej wiedzy i statystyk jak widać o 9 rano rozpoczął zmianę na Cohones, jego doba chyba trwa 72 godziny że chłop potrafi przeżyć tyle fascynujących historii będąc od rana do wieczora wgapiony w wyświetlacz, jakiś Harry Potter jebany, czasem włada jak Hermiona.

Dostaje powiadomienia dźwiękowe z cohones przecież.
Ale ciekawe, że uważasz moje życie, historię za fascynujące. Przynajmniej już wiem, że Twoje ataki wynikają z zazdrości, że masz nieciekawe życie.

Podobno szczęśliwi czasu nie licza :awesome:

Dostaje powiadomienia dźwiękowe z cohones przecież.
Ale ciekawe, że uważasz moje życie, historię za fascynujące. Przynajmniej już wiem, że Twoje ataki wynikają z zazdrości, że masz nieciekawe życie.
Raczej uważam cię za bajkopisarza a fakt tego że nie ruszasz dupy z internetu każe mi się zastanowić czy ty nie miałeś jakiegoś wypadku i czy przykuty do kanapy nie jesteś.
Powiadomienia dźwiękowe dostaje, może jeszcze sygnały świetlne?

Tak, zazdroszczę ci że lizaleś dziwce dziurę od srania i jeszcze za to zapłaciłeś, widziałem że to już idzie w stronę minety no ale nie, nie lizak jej pizdy tylko lizał jej pierścień, a to spora różnica, jeszcze w przypadku kurwy przede wszystkim.

Back