O tej akcji w Warszawie
Ogólnie zagłębiłem się w temat, ciężko mi było bo nie używam wykopu ale jakoś to znalazłem, jest tam w chuj komentarzy, przeczytałem moze że 40 i rozpierdala mnie jedno, gość wstawia filmik jako autor, no z pierwszej ręki, nigdzie go nie ma, więc on albo jego kumpel jest twórcą tego nagrania, a tam kurwa oświecone barany każą typowi udowodnić kurwa że to on był na nagraniu :D rozpierdala mnie te dzisiejsze młode pokolenie jeszcze bardziej niż te pol roku temu.
Jeszcze dowodów chcą od niego, zdjęć kurwa że naprawdę został pobity.
Tak jakbyście wy tutaj zaczeli mnie cisnąć o zdjęcie mojego ukruszonego zęba bo jeśli nie, to nie miało to miejsca a ja kręcę aferę, na której nichuj nie można wykręcić dla siebie profitów.
W takiej sytuacji jest ten poszkodowany w oczach oświeconych jak podałem w przykładzie, pierdolnieci, rąk społeczeństwa, skupiska takich spierdolin umysłowych powinny być przez państwo kasowane bo spora grupa takich imbecyli może narobić niezłych szkód, jakby tam znalazł się jakiś fachowiec choćby od wystawiania opinii, mogliby biznesy kłaść ludziom jeden po drugim, szkoda więcej strzelić ryja.