Konflikt Rosja-Ukraina

No bo nie pojechali karetką tylko normalnie na SOR. Od zawsze gangusy tak działają, że najpierw kogoś połamią i potem podrzucają pod szpital bo zawsze jest mniejszy przypał niż przyjazd karetką. Stary numer z rękawicą.
Ale to błąd chlopaków, pewnie nie wiedzieli.

Do obdukcji nie potrzebna jest karetka. Ani do zdjęć obitej mordy

Ale jak jedziesz karetką i jest zgloszone pobicie to obdukcję robią z automatu bo takie mają procedury a jak idziesz na SOR i nie poprosisz sam o obdukcje to Ci jej nie zrobią. Gienka się spytaj jak nie wierzysz.

Chlopaki po prostu hujowo zrobili, bo jakby zadzwonilo po karetkę zamiast pojechać na SOR to by mieli wieksze pole do popisu jezeli chca z tą sprawą zrobic cos więcej.

EDIT. w sensie zachowali się etycznie bo skoro dali rade sami o własnych siłach pojechać na SOR to znaczy, ze nie zajęli karetki, która być moze mogła być potrzebna komu innemu.

Last edited:

To łun!

1693231120498.jpeg

No przecież Jarosław Wolski w ostatnim raporcie poświęcił temu sporo miejsca, mówiąc, że to ruskie prowokacje. Że to Gruzini i są oni, jako nacja, jego zdaniem jacyś dziwni "coś z nimi nie do końca tak". Sprawa wyjaśniona. Czego nie rozumiecie?
Wolski marzy o dwóch rzeczach: o męskiej przygodzie 'we wojsku' i o wielkim Gruzinie, który by go dociazal. Najlepiej w mundurze i pełnym ekwipunku.

Nie jest. Ale jak sam się doczolgasz na SOR, to musisz żądać obdukcji. Jak przywiezie cię karetka ze śladami pobicia, masz robioną z automatu. Chłopaki nie wiedzieli, że muszą żądać obdukcji.

Az 12 z 16 czlonkow siatki rosyjskiego wywiadu rozbitej przez ABW bylo ukraincami.
Jak ustalili czesc z nich ma status uchodzcy wojennego.

zanim zacznie sie pierdolic o tym ze część osob chce piętnować ukra za to ze drze pizde w nocy bo pochlal to polecam ruszyc glowa i pomyslec skad takie nastawienie :beczka:
Potwierdzają się moje słowa. Jesteśmy zinfiltrowani na maxa. Kolej i Legionella to początek. Jak mawia mój kolega ze służb: nie ma przypadków, są tylko próby:).

Wolski marzy o dwóch rzeczach: o męskiej przygodzie 'we wojsku' i o wielkim Gruzinie, który by go dociazal. Najlepiej w mundurze i pełnym ekwipunku.
@zielony666 podeślesz Jarkowi tego swojego kolegę Gruzina wielkie chłopisko?
Jeszcze trochę i działacze Zawiszy Bydgoszcz będą zmuszeni zmienić klubowy herb/logo :waldeklaugh:
A Górnik Zabrze barwy skoro idioci już wypisywali, że Górnik jest prorosyjski bo wywiesza flagi rosyjskie na meczach

Tu się zgodzę. Macior powinien dyndać!
A z tym Irakiem i Afganistanem to nie było przypadkiem tak że jako swiezemu członkowi NATO z Europy wschodniej.... Nie wypadało nam poprostu odmówić udziału a gdybyśmy odmówili w tym momencie moglibyśmy być w zupełnie innym miejscu, na siłę tam nie wysyłali, kto chciał to pojechał.
Co innego jakby cała nasza armię państwową zmobilizowali, ale jak wiemy tak nie było.

A tych doświadczonych o których piszecie, to z armi szybko WYJEBALI i się to nie przekładało w żadnej mierze na szkolenie a jak już to minimalnie, sami zainteresowani mówią o tym że naszą armią rządzą ludzie w garniturach a nie w mundurach, ostatnio się to zmieniać podobno zaczęło, o ile za późno.

Mnie tam nie było, byłem wtedy dzieckiem pisze na podstawie zasłyszanych czy przeczytanych faktów, ciekawostek itp itd.

Otwarty kokpit, najebany lizus Błasik, brak nawigatora/obserwatora od rusa, miękki i bez nalotu Protasiuk do tego ambitny brat mniejszy. Cóż tam nie trzeba było zamachu, to musiało jebnąć.
Katastrofa w przestworzach opowiada o tym wszystkim co piszesz, do tego dochodzi fakt że kapitan nie miał języka opanowanego na takim poziomie na jakim wymagała tego poprawną komunikacja z ruskiem na wieży, warunki atmosferyczne też nie pomagały, ogólnie klimat tego "rejsu". Bo to podobno momentami wyglądało jak wycieczka po samolocie.

A ta teoria Paula z tą rezygnacją to wogole śmiech na sali, napewno Jarek by Lecha na pewną śmierć wysłał gdyby w tym było choćby ziarnko prawdy.

Tam była też teoria że Kapitan już raz musiał odmówić lądowania z prezydentem na pokładzie, wiedział też że jeśli odmówi drugi raz to prawdopodobnie już nigdy nie siądzie za sterami prezydenckiego samolotu, była ogromna presja na pilocie z tego względu, jak widać tak ogromna że zaryzykował własne życie.

@zielony666 podeślesz Jarkowi tego swojego kolegę Gruzina wielkie chłopisko?

A Górnik Zabrze barwy skoro idioci już wypisywali, że Górnik jest prorosyjski bo wywiesza flagi rosyjskie na meczach
Już to kiedyś wrzucałem, ale wrzucę raz jeszcze. Ukrofilskie zdebilnienie sięga zenitu. Raków musiał przepraszać za znak "Zorro" po bramce Zwolińskiego potocznie zwanego Zwolakiem. Jakby ktoś nie wiedział, ten znak, to serialowe wykonanie zadania przez przez głównego bohatera zwanego Zorro. Niedługo będziemy przepraszać, że oddychamy, bo zabieramy powietrze naszym przesiedlonym braciom.

Wywiad przeprowadzony niecaly miesiac przed slawnymi juz slowami s.p. Lecha Kaczynskiego w Gruzji, gdzie „przewidzial” wojne na Ukrainie. PO i PiS mowia jednym jezykiem. Bardzo by mnie ucieszylo, gdyby sie okazalo, ze juz wtedy byly ustalana strategia dla bezpieczenstwa Polski ponad podzialami politycznymi.

Pewnie jestem naiwniakiem i to czysty przypadek, ale trzeba miec nadzieje.
O kurwa, wyłącz internet, włącz mózg :facepalm:

Nadzieja matką głupich jak to mówią, idealnie was opisuje te powiedzenie.

O tej akcji w Warszawie

Ogólnie zagłębiłem się w temat, ciężko mi było bo nie używam wykopu ale jakoś to znalazłem, jest tam w chuj komentarzy, przeczytałem moze że 40 i rozpierdala mnie jedno, gość wstawia filmik jako autor, no z pierwszej ręki, nigdzie go nie ma, więc on albo jego kumpel jest twórcą tego nagrania, a tam kurwa oświecone barany każą typowi udowodnić kurwa że to on był na nagraniu :D rozpierdala mnie te dzisiejsze młode pokolenie jeszcze bardziej niż te pol roku temu.
Jeszcze dowodów chcą od niego, zdjęć kurwa że naprawdę został pobity.

Tak jakbyście wy tutaj zaczeli mnie cisnąć o zdjęcie mojego ukruszonego zęba bo jeśli nie, to nie miało to miejsca a ja kręcę aferę, na której nichuj nie można wykręcić dla siebie profitów.
W takiej sytuacji jest ten poszkodowany w oczach oświeconych jak podałem w przykładzie, pierdolnieci, rąk społeczeństwa, skupiska takich spierdolin umysłowych powinny być przez państwo kasowane bo spora grupa takich imbecyli może narobić niezłych szkód, jakby tam znalazł się jakiś fachowiec choćby od wystawiania opinii, mogliby biznesy kłaść ludziom jeden po drugim, szkoda więcej strzelić ryja.

A z tym Irakiem i Afganistanem to nie było przypadkiem tak że jako swiezemu członkowi NATO z Europy wschodniej.... Nie wypadało nam poprostu odmówić udziału a gdybyśmy odmówili w tym momencie moglibyśmy być w zupełnie innym miejscu, na siłę tam nie wysyłali, kto chciał to pojechał.
Co innego jakby cała nasza armię państwową zmobilizowali, ale jak wiemy tak nie było.

A tych doświadczonych o których piszecie, to z armi szybko WYJEBALI i się to nie przekładało w żadnej mierze na szkolenie a jak już to minimalnie, sami zainteresowani mówią o tym że naszą armią rządzą ludzie w garniturach a nie w mundurach, ostatnio się to zmieniać podobno zaczęło, o ile za późno.

Mnie tam nie było, byłem wtedy dzieckiem pisze na podstawie zasłyszanych czy przeczytanych faktów, ciekawostek itp itd.
Armią zawsze będą rządzić cywile, póki nie zniosą tego raka jakim jest cywilne zwierzchnictwo. Ostatnio armia puka w dno od spodu, rządzą nią wszelkiej maści Kukuły i im podobni. Lizanie dup level hard. Masz rację, dużo chłopaków odeszło. Na misję jechali doświadczeni po to, żeby zarobić i spierdolić z armii, Mlodzi jechali po pieniądze ale często ryło im baniaki. Jako członek NATO nie mogliśmy odmówić, a akurat w tych krajach byliśmy dość cenni. Dużo arabusow studiowało w Polsce, nasi inżynierowie zbudowali im pół kraju, łatwo było o tłumaczy itd.. Co do samych wyjazdów nie było przymusu, jechał kto chciał, a chciało bardzo wielu.

O tej akcji w Warszawie

Ogólnie zagłębiłem się w temat, ciężko mi było bo nie używam wykopu ale jakoś to znalazłem, jest tam w chuj komentarzy, przeczytałem moze że 40 i rozpierdala mnie jedno, gość wstawia filmik jako autor, no z pierwszej ręki, nigdzie go nie ma, więc on albo jego kumpel jest twórcą tego nagrania, a tam kurwa oświecone barany każą typowi udowodnić kurwa że to on był na nagraniu :D rozpierdala mnie te dzisiejsze młode pokolenie jeszcze bardziej niż te pol roku temu.
Jeszcze dowodów chcą od niego, zdjęć kurwa że naprawdę został pobity.

Tak jakbyście wy tutaj zaczeli mnie cisnąć o zdjęcie mojego ukruszonego zęba bo jeśli nie, to nie miało to miejsca a ja kręcę aferę, na której nichuj nie można wykręcić dla siebie profitów.
W takiej sytuacji jest ten poszkodowany w oczach oświeconych jak podałem w przykładzie, pierdolnieci, rąk społeczeństwa, skupiska takich spierdolin umysłowych powinny być przez państwo kasowane bo spora grupa takich imbecyli może narobić niezłych szkód, jakby tam znalazł się jakiś fachowiec choćby od wystawiania opinii, mogliby biznesy kłaść ludziom jeden po drugim, szkoda więcej strzelić ryja.

Media głównego nurtu tak długo prały tym idiotom mózgi,że cieżko im uwierzyć,że bracia to tak naprawdę dzicz.
Będą robić wszystko by to zbagatelizować i nie stawić czoła faktom.

Media głównego nurtu tak długo prały tym idiotom mózgi,że cieżko im uwierzyć,że bracia to tak naprawdę dzicz.
Będą robić wszystko by to zbagatelizować i nie stawić czoła faktom.
Dlatego trzeba pokazywać co jakiś czas kto rządzi w naszym mieście, u nas takie sytuacje nie występują bo jest krótko, na Pomorzu jest duże skupisko tak zwanej "patologii" która z uśmiechem na twarzy wpierdoli obcemu, oczywiście nie za darmo, musi zasłużyć.
U mnie w mieście tylko kobiety rozmawiają po ukraińsku. Bardzo mało słyszę tego języka na ulicy choć wiem że jest ich tutaj od zajebnia, przypadek? Nie sądzę, raczej poznali miejsce w szeregu, a i wiedzą że na 20 ukraińskich małolatów robiących dym w centrum znajdzie się 10 zaprawionych w bojach i przyjemnej dyskusji nie będzie, trzeba dbać o swoje podwórko, proste jak jebanie.

A że przy okazji tracą fanty to już jest dla nich ogromny minus, nie po to zapierdalali miesiąc żeby oddać Samsunga pod sklepem za półtora wypłaty.

Tylko mnie tu za Paula jakiegoś nie bierzcie, poprostu fakt jest taki że jak dostaną w pizde za brzydkie zachowanie na mieście to później każdy z nich opowiada o tym swoim rodakom i wtedy ci rodacy wiedzą że tu i tu się chłopaki w tańcu nie pierdolą, schodzą na obrzeża miasta albo przestają całkowicie się awanturować a nocną porą zachowują się bardzo kulturalnie widząc choćby kilku mieszkańców miasta zmierzających w stronę nawet większej grupki obcokrajowców.
Większość z tych awanturników to są dzieci nastoletnie.
W swoim państwie mianowani cwelami przez poważnych Ukraińców którzy bronią własnej ojczyzny.

Back