cz75
BAMMA Heavyweight
To się odezwij.A chętnie. W ten weekend będę w wawie, niestety nie dam rady, ale następnym razem pewnie się uda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To się odezwij.A chętnie. W ten weekend będę w wawie, niestety nie dam rady, ale następnym razem pewnie się uda
No widzisz, pewnie to była prowokacja, ruska od ukra nie rozróżnisz :). Mnie nurtuje jedno jeśli ruscy, ktorzy nie da się zaprzeczyć mają spory dorobek naukowo-kulturalny, mają literaturę, muzykę swego czasu wysoko rozwiniętą naukę, gardzą Ukrami, którzy tego nie maja i to gardzą nie od niedawna, uważając ich za podludzi. My zaś gardzimy ruskimi, uważając ich za onuce, to gdzie w tej piramidzie są Ukry wg. nas?
Ja jestem specyficzny, nie gardzę ani Niemcem ani Rusem. Gardzę nazistami i komunistami (chociaż tu są wyjątki - dziadków szanuję, ot chore czasy i poszanknięta familia:)).My gardzimy też Niemcami, a pod tymi względami stoimi niżej od nich. Ruscy też stoją wyżej w dorobku kulturowym, naukowym od nas. Więc kwestia tego gardzenia nie ma znaczenia.
a to wielce Polska miała inwestować wukrainie 
Miała ale się ... :). Prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne niż Polska z obecnym rządem zarobi na Ukrainie.a to wielce Polska miała inwestować wukrainie
![]()
Najbogatszy Ukrainiec zainwestuje w Polsce. Prezes giganta mówi nam, co to będzie
Należący do Rinata Achmetowa Metinvest będzie inwestował w Polsce. W wywiadzie dla Business Insidera, prezes metalurgicznej spółki z portfolio najbogatszego Ukraińca ujawnia plany firmy na obecność...businessinsider.com.pl
Trzeba nad tym pracować, zamiast rozpieprzać hajs na patusów, kupować wyborców, trzeba zacząć płacić policjantom, nauczycielom, żołnierzom, przywrócić im poczucie własnej wartości, przyciągnąć lepszy materiał ludzki. Za 10 lat zobaczymy efekty.Lemmy, na dostosowanie służb już dawno jest za późno! Mleko już się rozlało, a niedługo zacznie mocno śmierdzieć.
miód na moje serce! Ale może być już za późno. Przede wszystkim trzeba odbudować wywiad i kontrwywiad, a to będzie bardzo, bardzo ciężkie, być może awykonalne.Trzeba nad tym pracować, zamiast rozpieprzać hajs na patusów, kupować wyborców, trzeba zacząć płacić policjantom, nauczycielom, żołnierzom, przywrócić im poczucie własnej wartości, przyciągnąć lepszy materiał ludzki. Za 10 lat zobaczymy efekty.
Cały ten kartonowy kraj jest niszczony od góry, przez bandę dyletantów. Ludzie zapierdalają, przedsiębiorcy orają dwa razy więcej niż zagraniczna konkurencja, a efekty idą w piach.
miód na moje serce! Ale może być już za późno. Przede wszystkim trzeba odbudować wywiad i kontrwywiad, a to będzie bardzo, bardzo ciężkie, być może awykonalne.
To pewnie GruziniJest juz temat o inwazji Ukraińców na Polskę? Jak nie to zkładajcie śmiało bo mi dzisiaj flagę PL zajebali najprawdopodobniej. Tyle lat wywieszana była nikt nie wział pierwszy raz! A Ukrów coraz więcej w okolicy...
View attachment 76163

Tak, wyobraź sobie, ze mieliśmy. Tak samo jak jednostki specjalne. Nasz wywiad potrafił zakręcić rusa mimo, że mu podlegał. Mieliśmy najlepszą na świecie siatkę na Bliskim Wschodzie ale przyszedł jeden szpion i dał chłopaków Arabom na tacy! To jest tak jakby skazał ich na śmierć i to niezbyt szybką. Mam nadzieję, że spotkam go w piekle i to ja bede mial stanowisko kierownicze w sali kotłówMyślisz, że mieliśmy go kiedyś zbudowanego, własny?
dla kupy gowna ktora sa ukrofile wszystko jest w porzadku, tylko jebane rusofile sie czepiaja
www.polsatnews.pl
dla kupy gowna ktora sa ukrofile wszystko jest w porzadku, tylko jebane rusofile sie czepiaja
Dobry troll z tą banderąJest juz temat o inwazji Ukraińców na Polskę? Jak nie to zkładajcie śmiało bo mi dzisiaj flagę PL zajebali najprawdopodobniej. Tyle lat wywieszana była nikt nie wział pierwszy raz! A Ukrów coraz więcej w okolicy...
View attachment 76163
Wywiad i kontrwywiad buduje się latami, my jesteśmy w punkcie zero, zadbał o to pewien minister, który 25 lat po upadku komunizmu, zdekomunizował służby.miód na moje serce! Ale może być już za późno. Przede wszystkim trzeba odbudować wywiad i kontrwywiad, a to będzie bardzo, bardzo ciężkie, być może awykonalne.
Żeby tylko wywiad. SOP/BOR to lepszy temat. PiS wymiótł wszystkich najważniejszych ludzi z BOR i obecnie za ochronę najważniejszych osób w kraju odpowiadają debile i karki którzy zrobią wszystko co im każą - często wzięci z osób sympatyzujących z partią, a nie awansowani do tej roli specjalnie wybrani i przeszkoleni funkcjonariusze z innych służb, ale też spośród komandosów jak wcześniej.Wywiad i kontrwywiad buduje się latami, my jesteśmy w punkcie zero, zadbał o to pewien minister, który 25 lat po upadku komunizmu, zdekomunizował służby.
Żeby nie było za późno musi dojść do konsensu politycznego wokół najważniejszych obszarów dotyczących bezpieczeństwa kraju.
skąd ty baranie możesz wiedzieć jak było? Kiedy się tu sprowadziłeś, 4 lata temu? Normalnie miałem nie komentować wysrywów tego imbecyla, ale sposób w jaki relacjonuje życie w moim mieście to jest kurwa kabaret.Czyli to mit, że Ukraińcy zaniżają stawki na rynku, i zabierają nam pracę?
Czyli wychodzi, ze nasi przedsiębiorcy desperacko potrzebują rąk do pracy, i ukry są im niezbędni, spadli im z nieba, skoro nawet za wyższe stawki godzą się ich zatrudniać?
Byłem niedawno 2 dni na pradze. Widziałem meneli, meneli ukrow też. Jak i normalnych. Zwyczajnie, jak zawsze na Pradze. Tylko kiedyś byli tam głównie menele Polacy. I głównie Polacy normalni.