Słaby
ONE FC Middleweight
Najbardziej uśmiechnięci są dymani przez nich Polacy. Ilu jest takich, którym to nie odpowiada? Garstka, na dodatek cyklicznie zaszczuwana przez dymanych i Ukrofilskie media.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wydaje mi się, że reakcje na ukraińskie wybryki są podkręcane przez ruskich troli, i na to trzeba uważać. Robią to też ludzie, którym to po prostu pasuje do ich obrazu świata, ale pamietajmy, że oni są u siebie i mają do tego prawo.
Nasze Państwo ma teraz okazję doświadczyć dużej ilości imigrantów, poprawić procedury, dostosować służby itd.. W przyszłości Ukraińcy wyjadą, a przybędą gorsi. Policja powinna działać w sposób bardzo zdecydowany, przybysze powinni wiedzieć, że jeśli są grzeczni i pracują, to nie stanie im się w Polsce żadna krzywda. Ale jak poczują się zbyt pewnie, będą robić gnój, to reakcja będzie zero jedynkowa, zapakowanie do autobusu i do widzenia.
Ludzie mogą sobie mówić co chcą, ważne jak funkcjonuje państwo. Niestety u nas władzy nikt nie ufa, bo ona albo nas oszukuje, albo traktuje jak głupków, albo się sama kompromituje.Tylko, że widzisz jak rosną wymagania. Dziś chłopcy prawicy by wyrzucali czy zamykali Ukraińca gdy się upije, dzień dobry nie powie. Wiedza, że tych morderców, rzucających się z nożem na policjantów jest promil, tych przestępców, i nie da się na tym zbudować obrazu Ukraińców jako ogółu, narodu dzikusów, to zwiększa się liczne rzeczy kategorii "dzikus" do jakiś absurdalnych pierdół typu Ukrainki oburzonej za dopłatę do jakiegoś biletu, czy Ukraińca który z kolegami śpiewa coś zespołu Queen wracając z knajpy. A pewnie polowa z tych chłopców nie takie rzeczy w życiu robiła. Niektórzy nawet się chwalili napierdalaniem, kibolstwem. Czyli większy dzikus zwraca uwagę na niedzikusów xd
A skąd ty możesz wiedzieć, czy w ogóle wysyłają, popierdoleńcu z łbem w Ukraińskiej dupie? Te twoje bajeczki tysiąca i jednej nocy o miłości Ukraińców do Polaków są cyklicznie wyjaśnianie, mimo to, dalej brniesz z dupy wziętą Ukrofilską narrację. Wyobrażasz sobie kołtunie, piknik Polsko-Niemiecki, na którym Niemcy latają w koszulkach ze swastykami? Czerwono-czarne barwy są Ukrainską swastyką wymierzoną w Polaków. Ukraińcy paradują po Polsce w takich barwach ku uciesze popierdoleńców twojego pokroju.A skąd wiesz ilu z nich wysyła a ilu nie rodzinom pieniądze na Ukrainę, zarobione w Polsce?
A skąd ty możesz wiedzieć, czy w ogóle wysyłają, popierdoleńcu z łbem w Ukraińskiej dupie? Te twoje bajeczki tysiąca i jednej nocy o miłości Ukraińców do Polaków są cyklicznie wyjaśnianie, mimo to, dalej brniesz z dupy wziętą Ukrofilską narrację. Wyobrażasz sobie kołtunie, piknik Polsko-Niemiecki, na którym Niemcy latają w koszulkach ze swastykami? Czerwono-czerne barwy są Ukrainską swastyką wymierzoną w Polaków. Ukraińcy paradują po Polsce w takich barwach ku uciesze popierdoleńców twojego pokroju.
Tak, tak, znasz. Ty i te twoje bajeczki o znanych ci hordach prawych i sprawiedliwych Ukraińców. W internecie wszystko przejdzie, jak twoje podboje na Tinderze i inne opowieści dziwnej treści. Ciekawe, jak znajdujesz na to wszystko czas, skoro siedzisz tu dzień w dzień od rana do nocy i napierdalasz urojone historyjki.Jakie bajeczki? Zacytuj. Znam kilku którzy wysyłają. Ilu? Nie wiem. Nie twierdzę, że wiem.
Tak, tak, znasz. Ty i te twoje bajeczki o znanych ci hordach prawych i sprawiedliwych Ukraińców. W internecie wszystko przejdzie, jak twoje podboje na Tinderze i inne opowieści dziwnej treści. Ciekawe, jak znajdujesz na to wszystko czas, skoro siedzisz tu dzień w dzień od rana do nocy i napierdalasz urojone historyjki.
Szkoda, że Masu ci mocniej nie przyjebał bo może by się coś w tej głowie przestawiło. Wiele rzeczy kurwa zniosę, ale nie takie odwracanie kota ogonem.Czyli mają rację Ci którzy twierdzą, że UPA nie dokonywali ludobójstwa?
Ale to co się dzieje, to musi być *uj w serca dla takich ludzi
Kolego Halibut, tak, uważam, że ukry to horda swołoczy! Dziękuję Ci za to, że otworzyłeś mi oczy na to jacy są ci osobnicy i osobniczki! Wiem co to wojna, widziałem tę kurwę na własne oczy ale wiem też co to wdzięczność i pokora! Wiem, że jak ktoś wyciągnie do mnie rękę ja mam tę rękę szczerze i mocno uścisnąć, a nie odgryźć! Wiem co znaczy być u kogoś gościem. Dzięki Tobie zacząłem zwracać uwagę na negatywne zachowania Ukrów, na zagrożenia jakie ze sobą niosą, na rosnącą diasporę. Jestem Ci za to bardzo wdzięczny. Moja przychylność dla nich się skończyła, powoli kończy się też tolerancja. Rozmawiam z ludźmi i wielu czuje to samo, jak te pracownice fachu pokrewnego miłości z rzadu tego nie ogarną to mogą się wydarzyć niedobre rzeczy. Choć może trzeba otrzeźwienia i retorsji za Wołyń.Widzisz jakie ty idiotyzmy piszesz? Nie pisze nic o hordach. W przeciwieństwie do innych którzy uważają że Ukraińcy to horda swoloczy. Projektujesz od miesięcy o mnie nieistniejące rzeczy. Rozmawiasz z światem którego nie ma.
Robisz z siebie też debila, bo trzeba być debilem by twierdzić, że na miliony pracujących imigrantów żadni nie wysyłali pieniędzy do rodzin. Albo trzeba być debilem by twierdzić, że nie znam Ukraińców, że muszę kłamać że ich znam. W kraju gdzie żyje ich miliony. No po prostu trzeba kłamać. Niemożliwe by ich znać. Żyją przecież w gettach i podziemiu.

Kolego Halibut, tak, uważam, że ukry to horda swołoczy! Dziękuję Ci za to, że otworzyłeś mi oczy na to jacy są ci osobnicy i osobniczki! Wiem co to wojna, widziałem tę kurwę na własne oczy ale wiem też co to wdzięczność i pokora! Wiem, że jak ktoś wyciągnie do mnie rękę ja mam tę rękę szczerze i mocno uścisnąć, a nie odgryźć! Wiem co znaczy być u kogoś gościem. Dzięki Tobie zacząłem zwracać uwagę na negatywne zachowania Ukrów, na zagrożenia jakie ze sobą niosą, na rosnącą diasporę. Jestem Ci za to bardzo wdzięczny. Moja przychylność dla nich się skończyła, powoli kończy się też tolerancja. Rozmawiam z ludźmi i wielu czuje to samo, jak te pracownice fachu pokrewnego miłości z rzadu tego nie ogarną to mogą się wydarzyć niedobre rzeczy. Choć może trzeba otrzeźwienia i retorsji za Wołyń.
Warszawa, Praga Północ, zapraszam. Pochodż sobie, Targową, Białostocką, Ząbkowską, Brzeską, polecam też Kijowską w okolicach DW. Wschodniego tam odkąd pojawili się nasi bracia raczej nie chodź w japonkach bo mozesz wdepnąć w jakąś igłę. Pora obojętna, przekonasz się jaka to horda i swołocz. Ja nie mówię, że nie ma Ukrów, ktorzy są OK, tak samo jak wielu Rosjan to wspaniali ludzie i dobrzy przyjaciele. A i jeszcze dodam, że ich praca za grosze to mit. Mój przyjaciel skupuje roszczenia i rewitalizuje kamienice na Śląsku, opowiadał, że odkąd zaczęła się wojna Ukry się wyzarly i często nie chcą robić za normalne stawki (normalne, czyli takie za jakie robią Polacy i są zadowoleni).Czyli mijając dziennie dziesiątki Ukraińców, jak poznajesz, że to horda i swołocz? Nie wnowisz mi, że mijasz ich i większość się tak zachowuje.
Lemmy, na dostosowanie służb już dawno jest za późno! Mleko już się rozlało, a niedługo zacznie mocno śmierdzieć.Wydaje mi się, że reakcje na ukraińskie wybryki są podkręcane przez ruskich troli, i na to trzeba uważać. Robią to też ludzie, którym to po prostu pasuje do ich obrazu świata, ale pamietajmy, że oni są u siebie i mają do tego prawo.
Nasze Państwo ma teraz okazję doświadczyć dużej ilości imigrantów, poprawić procedury, dostosować służby itd.. W przyszłości Ukraińcy wyjadą, a przybędą gorsi. Policja powinna działać w sposób bardzo zdecydowany, przybysze powinni wiedzieć, że jeśli są grzeczni i pracują, to nie stanie im się w Polsce żadna krzywda. Ale jak poczują się zbyt pewnie, będą robić gnój, to reakcja będzie zero jedynkowa, zapakowanie do autobusu i do widzenia.
Warszawa, Praga Północ, zapraszam. Pochodż sobie, Targową, Białostocką, Ząbkowską, Brzeską, polecam też Kijowską w okolicach DW. Wschodniego tam odkąd pojawili się nasi bracia raczej nie chodź w japonkach bo mozesz wdepnąć w jakąś igłę. Pora obojętna, przekonasz się jaka to horda i swołocz. Ja nie mówię, że nie ma Ukrów, ktorzy są OK, tak samo jak wielu Rosjan to wspaniali ludzie i dobrzy przyjaciele. A i jeszcze dodam, że ich praca za grosze to mit. Mój przyjaciel skupuje roszczenia i rewitalizuje kamienice na Śląsku, opowiadał, że odkąd zaczęła się wojna Ukry się wyzarly i często nie chcą robić za normalne stawki (normalne, czyli takie za jakie robią Polacy i są zadowoleni).
W niektórych dziedzinach to prawda. Nasi przedsiębiorcy liczyli, ze Ukry będą tańsze. Kto powiedział, że się godzą? Marcin jak szumią tym swoim szo, szo, wypierdala ich na zbity pysk. Woli zapłacić więcej Polakowi. No właśnie POLACY! To jest sedno sprawy! Praga Kolego bardzo się zmieniła! Mamy Port Praski, Centrum Konesera, Bohemę tu od kilku lat szło ku dobremu. Remontowali kamienice, zrobilo się czysto i w sumie miło. Od pierwszej fali uchodźców jest coraz gorzej i gorzej. Jak znowu będziesz na Pradze daj znać, pokażę Ci np. Galende z symbolami bandery i inne kwiatki.Czyli to mit, że Ukraińcy zaniżają stawki na rynku, i zabierają nam pracę?
Czyli wychodzi, ze nasi przedsiębiorcy desperacko potrzebują rąk do pracy, i ukry są im niezbędni, spadli im z nieba, skoro nawet za wyższe stawki godzą się ich zatrudniać?
Byłem niedawno 2 dni na prawdę. Widziałem meneli, meneli ukrow też. Jak i normalnych. Zwyczajnie, jak zawsze na Pradze. Tylko kiedyś byli tam głównie menele Polacy. I głównie Polacy normalni.
No widzisz, pewnie to była prowokacja, ruska od ukra nie rozróżnisz :). Mnie nurtuje jedno jeśli ruscy, ktorzy nie da się zaprzeczyć mają spory dorobek naukowo-kulturalny, mają literaturę, muzykę swego czasu wysoko rozwiniętą naukę, gardzą Ukrami, którzy tego nie maja i to gardzą nie od niedawna, uważając ich za podludzi. My zaś gardzimy ruskimi, uważając ich za onuce, to gdzie w tej piramidzie są Ukry wg. nas?@cz75 ale np gdy mieszkałem w Błoniu, to na rynku z patologii były tylko Ukry
W niektórych dziedzinach to prawda. Nasi przedsiębiorcy liczyli, ze Ukry będą tańsze. Kto powiedział, że się godzą? Marcin jak szumią tym swoim szo, szo, wypierdala ich na zbity pysk. Woli zapłacić więcej Polakowi. No właśnie POLACY! To jest sedno sprawy! Praga Kolego bardzo się zmieniła! Mamy Port Praski, Centrum Konesera, Bohemę tu od kilku lat szło ku dobremu. Remontowali kamienice, zrobilo się czysto i w sumie miło. Od pierwszej fali uchodźców jest coraz gorzej i gorzej. Jak znowu będziesz na Pradze daj znać, pokażę Ci np. Galende z symbolami bandery i inne kwiatki.