Konflikt Rosja-Ukraina

Nie musze tego sprawdzac.

500 plus nie powinno istniec.

Niestety istnieje. Uwazam ze dorosły jak i nie dorosly ukrainiec nie powinien dostawac nawet 1 zl socjalu, zadnego 500 plus, zasilku czy czegokolwiek.

Dla nich powinny byc podatki a nie dodatki. Wtedy by sie wiekszosc tego talatajstwa ukrocilo i rzeczywiscie gospodarka by plusowala dzieki nim. Na razie wiecej wydajemy niz dostajemy.

Czyli uważasz, że oni nie pracują, utrzymują się tylko z 500 plus, i z tego mają hajs na darcie pizdy? Jeżeli pracują, to wiesz, że z podatków i składek wpłacają więcej niż te 500 zł? No i skąd wiesz ilu z nich dostaje 500 plus? Myślisz że każdy Ukrainiec ma dziecko?

Czyli uważasz, że oni nie pracują, utrzymują się tylko z 500 plus, i z tego mają hajs na darcie pizdy? Jeżeli pracują, to wiesz, że z podatków i składek wpłacają więcej niż te 500 zł? No i skąd wiesz ilu z nich dostaje 500 plus? Myślisz że każdy Ukrainiec ma dziecko?
uważam że nawet jeśli pracują to i tak nie spłacają długu pomocy która dostali i ile pieniędzy miasta na nich wyjebały, jak myślisz czyich pieniędzy ? Ile paliwa wyjebało sie na UA z kieszeni polaków itd

Im te pieniadze sie nie naleza. Powinni byc tania siła robocza by sie nam to opłacała skoro już tu sa.

:juanlaugh:

bardzo dobrze im tak jak nie potrafią się obronić przed bandą upaińskich gówniarzy, w Sanoku by to nie przeszło :beczka:
maxresdefault (1).jpg

Ponieważ gdy próbuję zamieścić linka to są problemy z wyświetlaniem, więc kopiuję treść posta p. Leszka Żebrowskiego sprzed kilku godzin:

"Wielki bal na Ursynowie! zabawa na całego, usia siusia UPAdiada! Gościnnie występuje grupa Enej. Ponieważ jest darmocha, gawiedź pełznie i radośnie podskakuje tak, jak im zagrają. Wszystko za darmo, czyli za... nasze podatki. Burmistrz Kempa (z PO) powinien mieć wiele finansowych spraw do realizacji, bardzo ważnych dla mieszkańców - ale cóż, UPAdiada jest jeszcze ważniejsza, najważniejsza!

Gdyby chociaż Eneje etc. sami to wszystko sfinansowali w ramach wdzięczności dla Polaków. Ale cóż to jest wdzięczność? Chcącemu nie dzieje się krzywda, stąd jednoznaczny symbol tego wydarzenia.

Petro Fedorowycz Olijnyk ps. „Enej” to był LUDOBÓJCA, szef UPA na Wołyniu, własnoręcznie siekierą odrąbywał głowy Polakom na pieńku.
A dziś słyszymy "wyjaśnienia", że ten Enej to nie ten Enej i wszystko jest całkowicie przypadkowe. Czerwono-czarne barwy (to nie UPA - więc może to… mityczny Eneasz tak się ubierał?), widły, siekiera, pieniek i łuny pożarów w tle to też wyłącznie przypadki? Kto chce, niech w to wierzy.

https://www.facebook.com/groups/533611254341330/permalink/1016958052673312/?paipv=0&eav=AfYMx42OaFEMfRKGoPMas2RsII9xsIRTyLQP1OwHDRCh2qIazxgOlB1OovknU3labQs&_rdr

369605510_851084813044979_2056300530761642891_n.jpg

369721895_851084873044973_3238591445843955884_n.jpg

Najpierw ukryli ukraińskiego mordercę z NŚ i wrobili w mord Polaka, teraz ukrywają ukraińskich rozbójników z nad Wisły i wrabiają Gruzinów. Jak żyć?

Jak sprawdziłeś, że drący się Ukrainiec jest przez ciebie utrzymywany, a drący się Polak nie?
Uważasz, że dorosły Ukrainiec utrzymuje się z 500 plus?
A drący się Polak z pewnością nie może żyć na socjalu? A Ukrainiec który nie jest utrzymywany, płaci podatki, dokłada do budzetu- już drąc się nie jest swolocza? :P
Tu nie o to chodzi. To jest mój kraj! Jest jaki jest ale nie życzę sobie, żeby jakiś szuszfol zachowywał się jakby to był jego chlew. Czy ta swołocz nie rozumie, że są gośćmi. Nie są i nie będą u siebie! W dupie mam ich traumy, jakoś po nich ich nie widać. Sam przechodziłem PTSD i nie widzę u nich objawów. A to pierdololo my biedni ludzie z Ukrainy już chyba na nikogo nie działa. A może by tak ci pracujący i bogaci Ukraińcy utrzymywali swoich rodaków? Jakoś się do tego nie kwapią! Dzisiaj we Wrocku walczy Usyk (Pan Bokser ale niekrykajacy swoich poglądów banderowiec), pytanie, czy Krasiuk zapłacił za stadion? Bardzo wątpię!

Tu nie o to chodzi. To jest mój kraj! Jest jaki jest ale nie życzę sobie, żeby jakiś szuszfol zachowywał się jakby to był jego chlew. Czy ta swołocz nie rozumie, że są gośćmi. Nie są i nie będą u siebie! W dupie mam ich traumy, jakoś po nich ich nie widać. Sam przechodziłem PTSD i nie widzę u nich objawów. A to pierdololo my biedni ludzie z Ukrainy już chyba na nikogo nie działa. A może by tak ci pracujący i bogaci Ukraińcy utrzymywali swoich rodaków? Jakoś się do tego nie kwapią! Dzisiaj we Wrocku walczy Usyk (Pan Bokser ale niekrykajacy swoich poglądów banderowiec), pytani bye, czy Krasiuk zapłacił za stadion? Bardzo wątpię!

A skąd wiesz ilu z nich wysyła a ilu nie rodzinom pieniądze na Ukrainę, zarobione w Polsce?
Pozatym czym wiecen wydają tu a mniej wysylaja tam tym lepiej dla naszego budżetu. Czyli nic nie zadowoli ukrofoba.
No i idąc twoim tokiem rozumowania - wszystkie kraje powinny zamknąć granicę dla obcych. Polaków wyrzucić zza granicy, Kraków zamknąć się na turystów z UK, bo przecież nie można tolerować swoloczy z nieswojego kraju, prawda? Czyli wszyscy powinni żyć odizolowani jak Japonia?

A skąd wiesz ilu z nich wysyła a ilu nie rodzinom pieniądze na Ukrainę, zarobione w Polsce?
Pozatym czym wiecen wydają tu a mniej wysylaja tam tym lepiej dla naszego budżetu. Czyli nic nie zadowoli ukrofoba.
No i idąc twoim tokiem rozumowania - wszystkie kraje powinny zamknąć granicę dla obcych. Polaków wyrzucić zza granicy, Kraków zamknąć się na turystów z UK, bo przecież nie można tolerować swoloczy z nieswojego kraju, prawda? Czyli wszyscy powinni żyć odizolowani jak Japonia?
Ale co Ty do mnie piszesz? Ja mam w dupie ile oni wysyłają na Ukrainę! Niech finansują swoich w Polsce! Turyści z UK zostawiają kupę kasy i sa TURYSTAMI, jadą sobie w pizdu! Nikt im nie organizuje festynów, nie mają za darmo opieki medycznej ich bachory nie chodzą do naszych szkół czy przedszkoli. Oczywiście dla Ciebie nie ma różnicy:). BTW byłem w Japonii i nie widzialem izolacji.

Kurwy pisowskie

Już kiedyś o tym pisałem, pis hoduje sobie hordy wyborców ale się przeliczy, oni zagłosują na banderę. Nie wiem jak z obywatelstwem ukrobabli urodzonych w Polsce. Czy przypadkiem nie jest jak kiedyś u Niemca, że babel z automatu ma obywatelstwo, a starzy mogą siedzieć poki babel 18 lat nie skonczy i ich nie wyrzuci! My się nigdy już tych wrzodów nie pozbędziemy.

Back