spa
Bellator Featherweight
Nie rozumiem tej wrzutki. Przeciez to przyklad idealnej asymilacji. Mowia swietnie w naszym jezyku. Beda pracowac i placic podatki. Sa wyksztalceni. Komu to niby przeszkadza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie rozumiem tej wrzutki. Przeciez to przyklad idealnej asymilacji. Mowia swietnie w naszym jezyku. Beda pracowac i placic podatki. Sa wyksztalceni. Komu to niby przeszkadza?
promilNie rozumiem tej wrzutki. Przeciez to przyklad idealnej asymilacji. Mowia swietnie w naszym jezyku. Beda pracowac i placic podatki. Sa wyksztalceni. Komu to niby przeszkadza?
Bambusy we Francji całkiem nieźle operują językiem francuskim. Oj, jak cudownie się zasymilowali.Nie rozumiem tej wrzutki. Przeciez to przyklad idealnej asymilacji. Mowia swietnie w naszym jezyku. Beda pracowac i placic podatki. Sa wyksztalceni. Komu to niby przeszkadza?
Bambusy we Francji całkiem nieźle operują językiem francuskim. Oj, jak cudownie się zasymilowali.
Fajnopolactwo nie rozumie
Cyganie tez mowia po czesku/slowacku, ale nie mozna mowic w ich kontekscie o jakielkolwiek asymilacji. To nie jest jedyny warunek. Dlatego wazne jest poleczenie jezyka z innymi aktywnosciami spolecznymi jak edukacja i praca. W przypadku tych Ukraincow sie to dzieje i to jest dobry przyklad. Takich ludzi trzeba probowac zatrzymac u nas.Bambusy we Francji całkiem nieźle operują językiem francuskim. Oj, jak cudownie się zasymilowali.
Fajnopolactwo nie rozumie
Co to za jegomość, że taki szczur mu wpierdolił?

Cyganie tez mowia po czesku/slowacku, ale nie mozna mowic w ich kontekscie o jakielkolwiek asymilacji. To nie jest jedyny warunek. Dlatego wazne jest poleczenie jezyka z innymi aktywnosciami spolecznymi jak edukacja i praca. W przypadku tych Ukraincow sie to dzieje i to jest dobry przyklad. Takich ludzi trzeba probowac zatrzymac u nas.
Pewnie ma nam pomóc zostać potęgą IT.
Robisz jakies screenshoty od typa z kanalu co ma slava rosji i pokazuje sie w koszulce Z
Nie mam tiktoka. Próbuj dalejRobisz jakies screenshoty od typa z kanalu co ma slava rosji i pokazuje sie w koszulce Z
Super!
Ale co mam probowac? To Ty wstawiles screenshota z jego kanalu.Nie mam tiktoka. Próbuj dalej
On macha Z i i chwali wielka Rosje ja w tym czasie swietuje bohaterstwo i zwyciestwo moich rodakow w 1920 roku. Kazdy ma swoje priorytety.
Ten post jest tej laski ze ślubnego zdjęcia a że ktoś udostępnia na tiktokach to inna sprawa. No ale ważne że możesz coś o ruskich agentach a nie o tym, że ukr robi rozpipę w naszym pięknym krajuOn macha Z i i chwali wielka Rosje ja w tym czasie swietuje bohaterstwo i zwyciestwo moich rodakow w 1920 roku. Kazdy ma swoje priorytety.
Przed chwilą twierdziłeś, że to ja robiłem screenshota z tiktokaAle co mam probowac? To Ty wstawiles screenshota z jego kanalu.
Ano właśnie, dość mamy własnej patoli po cholerę nam jeszcze importowana i obca kulturowo banderowska elita.Swoją drogą, Polacy są jak bambusy, bo często kogoś pobiją, okradną, zgwałcą?
Ciekawe.
No jak po co? Żeby nam tu nieudolnie po polsku mówili i już będzie gitAno właśnie, dość mamy własnej patoli po cholerę nam jeszcze importowana i obca kulturowo banderowska elita.
Po to, żeby Halibut 2.0 miał radochę z ukrainizacji PolskiAno właśnie, dość mamy własnej patoli po cholerę nam jeszcze importowana i obca kulturowo banderowska elita.