Konflikt Rosja-Ukraina

Ale czy przypadkiem atakowanie celów cywilnych (bo co tam militarnego jest w Moskwie), to nie jest przypadkiem zwykłe kurestwo?
A nie przepraszam to tylko jak to robią "ruscy mordercy i gwałciciele" (Cytat z wiadomości TVP)
@Halibut 2.0 wzywany!
Onuca pilnie potrzebuje sprostowania ukrobucie, zostaw tę swoją swietlanę z kijowa i bierz się za swoją robotę do kurwy nędzy.

I sprawdziłem konta twitterowe: w rocznice Operacji Polskiej NKWD
Bosak: 0 tweetów o tym
Konfederacja: 0 tweetów o tym
Jakieś konta Konfederatów interesujących się historią coś pisały?:siuu: :roberteyeblinking:
Przypominają mi się piękne czasy kiedy Bosak z Giertychem straszyli Niemcami, którzy będa chcieli odzyskać ziemie utracone a narodowcy żądali ekstradycji Testovirona (którego teraz Mentzen kopiuje) do Polski za trolowanie :waldeklaugh:

Znowu chcesz usłyszeć jak to Cię nie wyjaśnił i złapał na kłamstwach na swój temat? :putinlaugh:

Znalazles już te mityczne przykłady kiedy to bronie złych rzeczy na każdym kroku, które robią Ukraińcy, kiedy napisałem iż na Wołyniu Polacy ginęli "dobra śmiercią" lub kiedy przez ostatnie miesiące byłeś nazywany przeze mnie, czy przez innych co chwilę ruskim trollem?

Nie? Więc po prostu zaprzeczanie, że nie klamales na ten temat, nie zmieni faktu, że klamales :)

Ty nawet nie zauważyłeś że Tobie odpisałem i Chętnie dotyczyła wypowiedź i Twoich wyparć.
Ukrobot nie wypisuj głupot tylko

do-you-damn-job-priscilla-owens.gif

i prostuj te onuce.

bo przelewu nie klikną

I sprawdziłem konta twitterowe: w rocznice Operacji Polskiej NKWD
Bosak: 0 tweetów o tym
Konfederacja: 0 tweetów o tym
Jakieś konta Konfederatów interesujących się historią coś pisały?:siuu: :roberteyeblinking:
Przypominają mi się piękne czasy kiedy Bosak z Giertychem straszyli Niemcami, którzy będa chcieli odzyskać ziemie utracone a narodowcy żądali ekstradycji Testovirona (którego teraz Mentzen kopiuje) do Polski za trolowanie :waldeklaugh:
Mentzen kopiuje Testovirona? Tego testovirona? Klejnota Nilu? Zimmermana z usa? Chce to zobaczyc :DC:

Właśnie w TVPInfo pani, niepokojąco przypominająca Dorotę Wellman, powiedziała, że na tegorocznej defiladzie nie będzie żadnego sprzętu "postsowieckiego" tylko to co do nas przyszło i... "będzie przychodzić" (tak, tak powiedziała). Oczywiście lemingoza pejsbukowa będzie zaraz cieszyć się do monitorów, że: hurra, nie ma już "postsowieckiego" sprzętu, brawo!

Ale jeśli ktoś ma choćby dwucyfrowe IQ ten zrozumie, że ta miła pani powiedziała, że nie mamy już nic. Cały sprzęt jaki mieliśmy do teraz, oddaliśmy. Finito.

Właśnie w TVPInfo pani, niepokojąco przypominająca Dorotę Wellman, powiedziała, że na tegorocznej defiladzie nie będzie żadnego sprzętu "postsowieckiego" tylko to co do nas przyszło i... "będzie przychodzić" (tak, tak powiedziała). Oczywiście lemingoza pejsbukowa będzie zaraz cieszyć się do monitorów, że: hurra, nie ma już "postsowieckiego" sprzętu, brawo!

Ale jeśli ktoś ma choćby dwucyfrowe IQ ten zrozumie, że ta miła pani powiedziała, że nie mamy już nic. Cały sprzęt jaki mieliśmy do teraz, oddaliśmy. Finito.
Mamy mniej niż nic! Mamy gigantyczne długi u Amerykanów i Koreańczyków, a sprzęt póki co z zerowanym resursem i albo w wersji nieprzystosowanej albo zubożonej. Malowanie F-35 w nasze barwy przypomina mi czasy słusznie minione. Żenada i rozpacz!

Back