Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie to jest tak zabawne w sumie, że oni tyle pierdolą Ci wszyscy eksperci tyyyle wypuszczają tych materiałów itd. ALE jakos nie przypominam sobie żeby ktos się oi takim scenariuszu jak teraz zająknął mimo, że jak sie TERAZ nagle okazuje była MAAASA przesłanek że w końcu ten Prigożyn sie wkurwi na to jak nim pomiatają i jaki jest ogolny burdel w zarządzaniu wojskiem itd. EKSPERCI POWAŻNINo dobre, eksperci wszelkiej maści, słucham przechwałek, który z was w oparciu o różnej maści bartosiaków już dawno przewidział, że wagnerowcy obalą putina?![]()

Niby tak, ale chuj wie co w tych ruskich łbach siedzi. Rzucenie rezerw i elitarnych oddziałów na front wiąże się z ryzykiem ostrzelania artyleryjskiego. Jeśli to co się dzieje w Rosji to nie jest maskirovka i tam naprawdę jest taki pierdolnik to front w końcu gdzieś pęknie i wtedy pewnie rusząA jest jakieś info jak wojska ukraińskie dzisiaj? Idealny czas na odbicie terenów.
i taktyczny i strategiczny robi atomowe bum i grzyba i radiację jeden jest mniejszy - przez co przenoszony mniejszymi środkami jak np. artyleria z amunicją kal. 150/155 mm (chyba) a strategiczne większe aż do TZAR bomby czy jak tam się to nazywa co ma fchoooy MEGATONOwszem, ale bez uzbrojenia ładunku taktycznego to raczej nie będzie atomowego bum, a przynajmniej tak mi się wydaje. :)
).
Jak nie stoi to napewno taki stan rzeczy ich zadowalaJa pierdolę o takiego obrotu spraw to się nie spodziewałem ciekawe kto tak naprawdę za tym stoi, usa ?
Ja pierdolę o takiego obrotu spraw to się nie spodziewałem ciekawe kto tak naprawdę za tym stoi, usa ?
Bardzo prawdopodobne, imho jeszcze ruskie elity do spółki ze służbami (FSB, GRU).Ja pierdolę o takiego obrotu spraw to się nie spodziewałem ciekawe kto tak naprawdę za tym stoi, usa ?
Tych to już do reszty pojebało.

Kompletnie nie przygotowaniTych to już do reszty pojebało.
Żeby stanowiska ogniowe umacniać pasztetową?
![]()
No plecy? Paaanie on ma swój wieżowiec w Moskwie, przedstawicielstaw ponoć - pewnie miał obecnie w innych panstwach. Broń z calego świata. Poparcie elit i podobno nie ma jednostki w ROsji żeby nie bylo jakichś eks wagnerowcw itdCiężko opisać tą sytuację.. coś za łatwo to wszystko idzie, jeżeli faktycznie jest taki rzeczywisty obraz tego co się dzieje na wschodzie.
Z tych informacji wynika że wagnerowcy mogliby załadować się w pksy i pojechać do Moskwy(oczywiście z termosami z kawą, żeby się nie zatrzymywać po drodze).
Czy faktycznie wszyscy się odwracają od wielkiego brata, czyżby to koniec wuja? A może jakieś przedstawienie.
Co nie zmienia faktu że to chujowy sygnał tego co się dzieje w Rosji.
Może ktoś stwierdził że to co robi wuja nie przynosi zamierzonych efektów i trzeba działać.
Prigożyn faktycznie musi mieć jakieś plecy robiąc coś takiego, chyba że to ładnie rozegrana jakaś zagrywka.
Bądź co bądź prawdopodobnie polecą wysokie głowy.
![]()
A na końcu wchodzimy i robimy im taki Kłuszyn, że Korona od Morza Czarnego, przez Dniepr aż po NowogródKompletnie nie przygotowani
i dobrze, chuj im w dupę, najlepiej to niech się obie grupy rozpierdolą a potem wbije NATO w "operacjach pokojowych" i cały ten burdel w pizdu wyburzy

Cały ten tydzień na Cohones generalnie topPanowie co tam się odpierdala to jedno.
Ale na Cohones kurwa...?
r
R jak Rewolucja .!
Karateka vs Halibut
Szplin lajkuje Kareteke
Halibut i Szplin lajkuja wspólne posty
No takiego obrotu sprawy to Putin się nie spodziewał
Ten idiota po prawej by co najwyżej klęczał za nimi, będac drugim wiceprezydentem ukropolu. Rękę z chińczykiem ściskałby zełeński.
Kaczyński został wiceministrem i cały świat stanął na głowie i tańczy breakdance.Panowie co tam się odpierdala to jedno.
Ale na Cohones kurwa...?
r
R jak Rewolucja .!
Karateka vs Halibut
Szplin lajkuje Kareteke
Halibut i Szplin lajkuja wspólne posty
No takiego obrotu sprawy to Putin się nie spodziewał