Konflikt Rosja-Ukraina

I to pokazuje jak prymitywnymi schematami myślicie i dlaczego dyskusje z wami wyglądają jak wyglądają.
I to piszą ludzie podręcznikowo schematyczni w kategorii ukrofoby xd

Ludzie którzy na wszystko używają tych samych epitetów: fajnopolacy, ukrofile, ukroboty itd.

I zarzucają innym coś co sami robią w ilości pomnożonej do kwadratu. Jak dziś Szplin który zwyzywał ludzi za używanie określen takiego typu jakiego sam używa najwięcej na forum xd

- nie uczę się ukraińskiego
- Konfederacja w obecnej formie jest szkodliwa dla Polski, ale nazywanie partii politycznej "prawdziwym wrogiem" to za dużo
- Wołyń to nie propaganda, tylko zbrodnia
- Nie wyzywam od inceli
- Ukraina to bardzo skorumpowany kraj
- nie kupuję agendy BLM i dużej części agendy LGBT
- na Ukrainie
- jak ktoś się nie interesuje wojną, to nie oznacza że jest ruską onucą

- to nie nasza wojna, ale nasz interes
- pro UE
:blahblahblah::blebleble:

Tylko w przypadku twoich braci konkretne zjawiska są regułą,a nie wyjątkiem.
Choćbyście nie wiadomo jak zesrali przy robieniu szpagatu nie usprawiedliwicie tej jebanej dziczy zakochanej w nazizmie i zbrodniarzach.

Jest konkretnym wypunktowaniem stanu umysłu ludzi z wypranymi łbami przez media i populizmy.

Twoja logika i inteligencja stoją obok Wielkiej Stopy i potwora z Loch Ness,więc nawet nie będę próbował tego zrozumieć.

Nie, inwektywa nie jest żadnym wypunktowaniem niczego.
Równie dobrze nazywając Cię onuca czy debilem po prostu punktuje twój stan umysłu.

A prawda jest taka że przyznahesz się do imbecylstwa które krytykujesz. Robisz to samo co ludzie których za to samo krytykujesz.

Last edited:
Inwektywa a określenie/stwierdzenie faktu to dwie różne rzeczy.
Równie dobrze nazywając Cię onuca czy debilem po prostu punktuje twój stan umysłu.

A prawda jest taka że przyznahesz się do imbecylstwa które krytykujesz. Robisz to samo co ludzie których za to samo krytykujesz.

Czyli jak ktoś nazywa kogoś onuca/ukróciłem to po prostu stwierdza fakt? Ty jesteś totalnym debilem i nie rozumiesz różnicy między opinia a faktem.

No i nic nie zrozumiałeś z tego co napisałem wyżej - to ci dopiero niespodzianka :beczka:
Tyle,że onucą nie jestem,bo to tylko głupi skrót myślowy ludzi twojego pokroju.
Pierdolisz - w sumie nic nowego.Sygnatura zobowiązuje.
Ty jesteś totalnym debilem i nie rozumiesz różnicy między opinia a faktem.
Gruby analfabeta na socjalu nazwał mnie debilem,chyba się nie pozbieram po tym.:jon:

@vitas tak wygląda dyskusja z nimi, jak ktoś podaje racjonalne argumenty. Ja się poddałem bo widzę, że nie ma sensu :korwinlaugh:
1683290566355.png

dodałbym *onuco*

Raczej tutaj widać braki w argumentacji wrzucając wszystkich do wora z wyborcami konfy.

Wielokrotnie było tutaj wałkowane pojęcie antypolaka,więc nie rżnij głupa.

No tak średnio bym powiedział.

Bo cała ta Wasza masturbacja do upainy jest pedalska.
Nie zapominaj, że bandera gdy siedział miał ostro dyski wystawiane przez współwięźniów. Oczywiście, nie muszę wspominać od której strony i czym mu te dyski przestawiali. Gejrojom slava

@vitas tak wygląda dyskusja z nimi, jak ktoś podaje racjonalne argumenty. Ja się poddałem bo widzę, że nie ma sensu :korwinlaugh:
View attachment 64930
dodałbym *onuco*

Stary, ale to Vitasy kwitują dyskusje inwektywami, "jesteś ukrobotem" itd, nawet gdy mu się czarno na białym pokaże że się mylił, jak w przypadku jego słynnych fejkow.

Wy macie jakieś zaburzenia. Piszecie o sobie pisząc o innych, czego przykładów wyluszczonych było dziś kilka. I jeszcze te fikołki że opinia i inwektywa jest "faktem" xd

Witam w szkółce dla niezbyt lotnych - dziś zajmiemy się tematem inwektyw:

Cwel,chuj,skurwiel,debil = inwektywa

Pedofil-pałujący się do dzieci
Zoofil-pałujący się do zwierząt
Dendrofil-pałujący się do drzew
Ukrofil-pałujący się do ukrów

Wszystkie przykłady powyzej opisują schorzenia i są jednocześnie faktem.
Można się rozejść.

Witam w szkółce dla niezbyt lotnych - dziś zajmiemy się tematem inwektyw:

Cwel,chuj,skurwiel,debil = inwektywa

Pedofil-pałujący się do dzieci
Zoofil-pałujący się do zwierząt
Dendrofil-pałujący się do drzew
Ukrofil-pałujący się do ukrów

Wszystkie przykłady powyzej opisują schorzenia i są jednocześnie faktem.
Można się rozejść.

Podaj mi naukowa definicje ukrofila i udowodnij że to jest fakt, a nie opinia.

Nadal nie rozumiesz czym jest fakt a opinia. Możesz mnie uważać za ukrofila, czyli człowieka który jest fanem wszystkiego co ukraińskie, do ich kultury, literatury, obyczajów itd. możesz serio spróbować udowodnić iż tak jest by przedstawić to jako fakt(co jest niemożliwe gdyż nie ma nawet ścisłej definicji ukrofolstwa. Jakieś dresiarskie "pałujący się" nie spełnia tych wymogów. Co to znaczy "pałujący się"? Nie uważający ich jako naród za zwierzęta i podludzi? By usprawiedliwić swoją głupotę tworzysz kolejne słowa bez konkretnych znaczeń i definicji. Typowy imbecyl..pałujący się do tego że inni imbecyle za te głupotę dadzą mu lajka))

Podaj mi naukowa definicje ukrofila i udowodnij że to jest fakt, a nie opinia.

Nadal nie rozumiesz czym jest fakt a opinia. Możesz mnie uważać za ukrofila, czyli człowieka który jest fanem wszystkiego co ukraińskie, do ich kultury, literatury, obyczajów itd. możesz serio spróbować udowodnić iż tak jest by przedstawić to jako fakt(co jest niemożliwe gdyż nie ma nawet ścisłej definicji ukrofolstwa. Jakieś dresiarskie "pałujący się" nie spełnia tych wymogów. Co to znaczy "pałujący się"? Nie uważający ich jako naród za zwierzęta i podludzi? By usprawiedliwić swoją głupotę tworzysz kolejne słowa bez konkretnych znaczeń i definicji. Typowy imbecyl..pałujący się do tego że inni imbecyle za te głupotę dadzą mu lajka))
Za krótkie.
Wez jeszcze dopisz przynajmniej 250 znaków, a może ci odpowiem.

No w chuj :waldeklaugh:

Jesteś celny jak te ukry co zestrzeliły własnego drona

No w chuj. Jak ktoś w dyskusji odpowiada"chuj, nie czytam" to znaczy że używa tej wypowiedzi by uciec od dyskusji.
Wiesz że nie jesteś w stanie odpowiedzieć na moje zarzuty i w ten sposób próbujesz ukryć przegrana w dyskusji

No w chuj. Jak ktoś w dyskusji odpowiada"chuj, nie czytam" to znaczy że używa tej wypowiedzi by uciec od dyskusji.
Wiesz że nie jesteś w stanie odpowiedzieć na moje zarzuty i w ten sposób próbujesz ukryć przegrana w dyskusji
Z tobą żadna dyskusja skoro nie potrafisz odróżnić "no w chuj" odnoszącego się do :
gdy adwersarz ma rację
od "chuj nie czytam"

Sorry,ale aż tak lotów obniżać nie umiem.
Wystarczy tego guilty pleasure :iamdone:
Eot.

Z tobą żadna dyskusja skoro nie potrafisz odróżnić "no w chuj" odnoszącego się do :

od "chuj nie czytam"

Sorry,ale aż tak lotów obniżać nie umiem.
Wystarczy tego guilty pleasure :iamdone:
Eot.

Napisałeś wcześniej o tym, że nie będziesz odpowiadał na argumenty, bo nie, czyli jak w memie metoda "nie zesraj się".

Back