vitas
KSW Heavyweight
Chuj z obcymi - manipulacja "naszych" jest już wystarczająco niezdrowa.Chciałbym się kiedyś dowiedzieć jaka jest skala inspirowania przekazu przez obce służby, i jak bardzo w związku z tym jesteśmy zmanipulowani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chuj z obcymi - manipulacja "naszych" jest już wystarczająco niezdrowa.Chciałbym się kiedyś dowiedzieć jaka jest skala inspirowania przekazu przez obce służby, i jak bardzo w związku z tym jesteśmy zmanipulowani.

oni nawet na upainie żadnych podatków nie płacąBo nie można prowadzić firmy na upadlinie i tam płacić podatki ,a w Polsce siedzieć na wakacjach do czego rząd nawet zachęca![]()

Jest możliwe,ale niestety nie znam żadnej ukrainki z festiwalu żeby to zweryfikowaćoni nawet na upainie żadnych podatków nie płacą![]()

Dokładnie. Ukr, który jeździ porshe a na papierze nie posiada niczego będzie nam wpłacał w podatkach wielokrotnie więcej niż dostanie w socjalu![]()
albo jesteś niedouczony albo indolentny umysłowo z kwadratowymi uszami....
prowadzą tu swoje ukraińskie działalności nie odprowadzając żadnego podatku....
To, że kurwa płacą ukryty podatek kupując skarpetki to no ja pierdole....oczywista oczywistość.
legalnie. Piszę Ci wyraźnieUważasz ze z samego vatu tego jest mniej?
Czyli oni są zwolnieni legalnie z podatku czy oszukują? Jeżeli to pierwsze- to czemu nasz do nich pretensje a nie naszego rządu?
Jeżeli to drugie- to skąd masz dane że oni wszyscy to złodzieje, eyludzacze podatku?!
W podatkach? No proszę Cię! Chyba sam w to nie wierzysz.No ale patrzmy na Polskę. Szkodzą nam tym, że inni Polacy im zazdroszczą drogich aut?
No ok, niech wydoją te 500 +.
Myślisz, że on z tego się utrzymuje, wydaje tysiące na paliwo, na ubrania, restauracje? No raczej nie. Choćby dostali wszystkie możliwe socjale- to wpłaca nam w podatkach i naszym przedsiębiorcom kilka razy więcej.
Nie pamiętam, może pisałem o kilkuset tych super drogich.
Uważasz ze z samego vatu tego jest mniej?
Czyli co mam nie mieć pretensji do złodzieja, ze mnie okrada? Mam mieć pretensję tylko do organów, ze nie potrafia go złapać?
Czyli oni są zwolnieni legalnie z podatku czy oszukują? Jeżeli to pierwsze- to czemu nasz do nich pretensje a nie naszego rządu?
Jeżeli to drugie- to skąd masz dane że oni wszyscy to złodzieje, eyludzacze podatku?!
legalnie. Piszę Ci wyraźnie
Mam pretensje do rządu. A że z nimi nie mogę się skonfrontować to swój wkurw koncentruje na Tobie - personie, która ich broni i szuka kolejnych wydumanych argumentów
Jesteś posłańcem złej nowiny, złych wiadomości dlatego tracisz głowę. Niby nie masz nic z tym wspólnego, ale to wystarczy :-)
Odbytopitek?"Kiedy Polacy złe slowo rzekną na szoszonów, moim honorem jest walka". Wiecie kto to powiedział?
"Kiedy jakiś Ukr nie powie dzień dobry albo pojedzie po pijaku moim honorem narodowca jest wmówić wszystkim, że wszyscy Ukraińcy są tacy,, bo 2% to prawie 100%". Wiecie kto to powiedział?
Można też użyć sformułowania dupoliz i odczytywać to dwojakoOdbytopitek?
Pewnie dziadków pojechali odwiedzić![]()
Polska była tylko przystankiem. Uchodźcy z Ukrainy wybierają Niemcy. Co trzeci chce tam zostać na zawsze
Dane nie pozostawiają wątpliwości – Niemcy przyjęły 1 081 457 uchodźców z Ukrainy. Co więcej, aż jedna trzecia z nich zamierza zostać tam na zawsze, a drugie tyle do końca wojny.www.polityka.pl
"Dane niemieckiego Centralnego Rejestru Cudzoziemców nie pozostawiają wątpliwości – Niemcy przyjęły 1 081 457 uchodźców z Ukrainy. W Polsce jest ich obecnie o 150 tys. mniej."
Badanie potwierdziło, że aż 80 proc. uchodźców to kobiety, 77 proc. z nich przyjechało do Niemiec bez partnera i aż 72 proc. ma wyższe wykształcenie. I tylko co piąty przybysz twierdził, że o wyborze Niemiec zdecydował przypadek. Pozostałe powody – oprócz obecności kogoś z rodziny lub znajomych, to: poszanowanie praw człowieka (29 proc.), system opieki społecznej (22 proc.), system edukacji (12 proc.), kultura przyjazna dla imigrantów (12 proc.) i silna gospodarka (10 proc.).
Z wiosennej edycji badania, które zostało zlecone w znacznej mierze ze względu na analizy dotyczące niemieckiego rynku pracy, wynika, że 18 proc. uchodźców z Ukrainy pracuje, ale to tylko 1 proc. więcej niż według danych z zeszłego roku. Jednocześnie dwie trzecie Ukraińców, którzy dotarli do Niemiec po wybuchu wojny, deklaruje, że w najbliższym możliwym czasie chce zacząć pracować."
Na dodatek jeszcze tymi widlami dziabali ten chleb, zwierzeta!
Ja nie wiem, czy im nikt nie powiedział żeby dodawać na końcu wpisu![]()
Wyproszono ich z hostelu. Wrócili i zrobili demolkę
Byli pijani i zachowywali się niezbyt kulturalnie, więc wyproszono ich z hostelu. Po jakimś czasie wrócili, zniszczyli auto zaparkowane przed hostelem, powybijali okna w budynku i uszkodzili kilka drzwi w środku.www.trojmiasto.pl
Ale Polacy też