Koncert Makhmuda Muradova! Denis Labryga bezradny w starciu z byłym zawodnikiem UFC

MMARocks.pl

Cohones4Life
MMARocks
qesgj.jpg

Makhmud Muradov wciąż niepokonany w organizacji FAME. Na gali FAME 30, która 21 marca odbyła się w Gliwicach, "Mach" pokonał jednogłośną decyzją sędziów Denisa Labrygę i zdobył pas organizacji FAME w kategorii ciężkiej.

Bardzo aktywni na nogach obaj zawodnicy od pierwszych sekund. Częściej trafiał Makhmud Muradov, ale Denis Labryga dobrze zaczął atakować niskimi kopnięciami. Świetnie uniknął wysokiego kopnięcia pod koniec rundy Muradov, po czym ruszył z szybką serią na przeciwnika. W ostatnich sekundach odsłony "Mach" trafił krótkim ciosem w tempo, po którym Labryga upadł na matę i był liczony po raz pierwszy.

Znów obaj zaczęli bardzo energicznie. Niskie kopnięcie Labrygi, ale świetny boks ze strony Makhmudova. Coraz bardziej rozkręcał się w swoich akcjach "Mach", ale przez cały czas był bardzo spokojny i w taki sposób wyprowadzał kolejne uderzenia. W ostatniej minucie świetna kontra w tempo ze strony Makhmudova, po której Labryga upadł na matę i po raz drugi był liczony w tej walce. Widać już było spore zmęczenie u Denisa Labrygi, który poruszał się coraz wolniej i miał coraz większe problemy z przeciwnikiem.

W trzeciej rundzie Denis Labryga próbował przyspieszyć. Starał się atakować seriami i kombinacjami, ale Makhmud Muradov był dla niego nieuchwytny. "Mach" cały czas ze spokojem prowadził pojedynek i kontrolował przeciwnika. Denis Labryga nie był w stanie znaleźć sposobu na odwrócenie losów tego pojedynku.

Makhmud Muradov (FAME 5-0-0) w organizacji FAME stoczył do tej pory cztery walki - na FAME 23 wypunktował Normana Parke’a na zasadach boksu, a na FAME 29 wygrał ośmioosobowy turniej pokonując kolejno decyzjami sędziów Marcina Sianosa, Tomasza Sararę i Izuagbe Ugonoha. Muradov w swojej karierze walczył między innymi w organizacji OKTAGON, gdzie jest niepokonany, a wygrywał tam miedzy innymi ze Scottem Askhamem, Yasubey’em Enomoto czy Patrikiem Kinclem. Wcześniej "Mach" był w UFC - zadebiutował we wrześniu 2019 roku pokonując na punkty Alessio Di Chirico, a w kolejnych walkach wygrywał z Trevorem Smithem, Andrew Sanchezem i Bryanem Barbereną, przegrywał natomiast z Geraldem Meerschaertem i Caio Borralho.

Denis Labryga (FAME 4-2-0) do tej pory zanotował tylko jedną przegraną - na FAME 24 przez dyskwalifikację przegrał z Michałem Pasternakiem. W pozostałych starciach Labryga wygrywał między innymi z Jay’em Silvą, Kamilem Mindą czy Dawidem Załęckim. Na FAME 26 wygrał turniej ośmioosobowy pokonując kolejno Tomasza Sararę, Alberto Simao i Mateusza Kubiszyna. 30-latek ma także na swoim koncie walki w zawodowym MMA - na High League 6 pokonał Konrada Karwata, a na Babilon MMA 50 wygrał z Karolem Frąckowiakiem.

Gala FAME 30: Icons odbyła się 21 marca w Gliwicach. Podczas tego wydarzenia miały miejsce takie walki, jak Makhmud Muradov vs Denis Labryga o pas FAME w wadze ciężkiej, Jakub "Kubańczyk" Flas vs Akop Szostak, Denis "Bad Boy" Załęcki vs Bartosz Szachta czy Maksymilian "Wiewiór" Wiewiórka vs Alberto Simao o pas FAME wagi półciężkiej.

Łatwiutko, Labryga chce iść do UFC walczyć w ciężkiej, a średniak z kategorii 84kg wygrał z nim bez żadnego problemu i chwili zagrożenia, nawet 3 razy go przewrócił, 20kg różnicy, powodzonka Denis :jarolaugh:
Muradov Kot a Denis Mysza na koksie :P

Łatwiutko, Labryga chce iść do UFC walczyć w ciężkiej, a średniak z kategorii 84kg wygrał z nim bez żadnego problemu i chwili zagrożenia, nawet 3 razy go przewrócił, 20kg różnicy, powodzonka Denis :jarolaugh:
Marzenia trzeba miec ale live to live i to właśnie mach pokazał, na ulicę może Denis i nawet lepszy bo dużo zawodników nie jest nauczona żeby robić różne pojebane rzeczy oni mają zakodowany kodeks wojownika z zasadami i nie robią rzeczy które zrobiłby labrygas ale jeśli chodzi o walkę w ufc albo nawet ksw to nie widzę, kiedys fajnie powiedział Kubiszyn(mega szanuje goscia) ze możesz byc większy silniejszy ale jak nie masz doświadczenia w walce na światowym poziomie( odpoczynek miedyi rundachami i w walce, nie podpalanie sie itd) to nie wygrasz i to pokazywał w gromadzie walcząc prawie zawsze z silniejszym i większymi chłopami natomiast różnice pokazał mu czarny Polak Izu( czy tu użyłem nieodpowiedniego słownictwa?)

co kurwa, ten kozojebca przegral z Merschertem? przeciez ten jebany placek byl zamordowany przez cipajeva i znokautowany przez mamrota

przeklejam sam siebie:

Chciałem tylko napisać, że żeby zostać dobrym zawodnikiem sportów walki nie wystarczy nawpierdalać się sterydów i wyjść raz z Błachowiczem w góry. Trzeba nie być jebanym półgłówkiem, czego denis kfc labryga pewnie nie rozumie bo takowym jest.

Jak on jest z Gdańska, dokładnie z żabianki. Często w piłe graliśmy za małolata i muszę przyznać, że to prawda, że miał ciężko jako jedyny czarny na osiedlu.
No coś z żabą myślałem że ze Szczecina ‍♂️ stary już jestem problemy z pamięcią wiesz jak jest coś tam kiedyś usłyszę i po jakimś czasie układam sobie historię, kurde myślałem że z ul Żabiej tam gdzie się chowali Dudus i konfitura Oczko

No coś z żabą myślałem że ze Szczecina ‍♂️ stary już jestem problemy z pamięcią wiesz jak jest coś tam kiedyś usłyszę i po jakimś czasie układam sobie historię, kurde myślałem że z ul Żabiej tam gdzie się chowali Dudus i konfitura Oczko
Ty kolego właśnie sprawdziłem w necie i napisane jak tusk że jest ze Szczecina nie wiem z kim ty w piłkę grałeś może Ci się pojebalo i jak byłeś w zoo Oliwskim to grałeś z małpą kłamczuszek z Ciebie bratku oj kłamczuszek a tu jest jakiś kolega co obserwuje aaaa uważaj bo pociśnie z tobą i jak Cię zaobserwuje to będziesz miał przejebane ‍♂️ podobno ma ksywę „lupaaaa”

Ty kolego właśnie sprawdziłem w necie i napisane jak tusk że jest ze Szczecina nie wiem z kim ty w piłkę grałeś może Ci się pojebalo i jak byłeś w zoo Oliwskim to grałeś z małpą kłamczuszek z Ciebie bratku oj kłamczuszek a tu jest jakiś kolega co obserwuje aaaa uważaj bo pociśnie z tobą i jak Cię zaobserwuje to będziesz miał przejebane ‍♂️ podobno ma ksywę „lupaaaa”
Izu od dzieciaka mieszkał na żabiance i każdy kto go zna Ci to potwierdzi. Posta nie za bardzo zrozumiałem.

Screenshot_2026-03-23-14-52-14-106_com.android.chrome-edit.jpg

A może Izy jest agentem kurwaaa rano w Szczecinie a po południu grał z Tobą w piłkę na osiedlujakies buty 7milowe ma czy maszynę czasoprzestrzenną no chyba że Ci się troszku pomyliło Szczecin z Gdańskiem to się nie przejmuj mnie też sie mylą prawa z lewą, żona z sąsiadką itd…

Izu od dzieciaka mieszkał na żabiance i każdy kto go zna Ci to potwierdzi. Posta nie za bardzo zrozumiałem.

View attachment 143289
Bracie zwracam honor jak to ja NAJMUNDZEJSZY(naj mun dziej szy) przeczytałem że urodził się w Szczecinie i reszta histori w moich wypocinach poniżej przepraszam kolego stawiam piwo jak się kiedyś spotkamy a ze posta nie rozumiesz to może i dobrze ważne że ja rozumiem. Pozdro600 buła łokieć kołowrotek największy kozak mma z Trondheim

W Szczecinie to on się urodził co nie znaczy że się tam wychował.

Nie wiem o co chodzi, od jakiegoś czasu przestałem rozumieć pijacki bełkot;)
Do mnie pijesz brachu jesli tak to masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem jesli nie do mnie to nie masz problemu
P.S. 9 albo 10 lat nie pije bo swoje juz wychlalem to tak na marginesie jesli do mnie pisałeś

A może nie rozumiesz pozdro600... wygoogluj see i bedziesz wiedział morduniuu

Do mnie pijesz brachu jesli tak to masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem jesli nie do mnie to nie masz problemu
P.S. 9 albo 10 lat nie pije bo swoje juz wychlalem to tak na marginesie jesli do mnie pisałeś

A może nie rozumiesz pozdro600... wygoogluj see i bedziesz wiedział morduniuu
Kim jest lupa?

A może Izy jest agentem kurwaaa rano w Szczecinie a po południu grał z Tobą w piłkę na osiedlujakies buty 7milowe ma czy maszynę czasoprzestrzenną no chyba że Ci się troszku pomyliło Szczecin z Gdańskiem to się nie przejmuj mnie też sie mylą prawa z lewą, żona z sąsiadką itd…
1774386844448.jpeg

Back